Ταϊλάνδη Φέτος θα ξεκινήσω τα μπάνια στην Ταϊλάνδη!

DimiBiri

Member
Μηνύματα
292
Likes
921
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
~Ημέρα όγδοη συνέχεια~

Το εισιτήριο που είχαμε κλείσει για τα Phi phi κόστισε περίπου 28€ το άτομο και περιελάμβανε μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο στην Ao Nang.

Επιβιβαστήκαμε στο βαν και με βροχή φτάσαμε στο τελευταίο ξενοδοχείο μας.
Η ώρα είχε ήδη φτάσει 16.00+
Εκεί κοντά βρήκαμε ένα πολύ ωραίο μαγαζί για φαγητό και δοκίμασα το πιο ωραίο πιάτο στο ταξίδι! Σούπα με γαρίδες 🍤🍤🍤

View attachment 424464



Την επόμενη μέρα βέβαια που ξαναπήγαμε δοκίμασα το χειρότερο ή τουλάχιστον αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου :bleh: σούπα tom yam.

Μετά κάναμε βόλτα στην Ao Nang για να ψωνίσουμε σουβενίρ που βέβαια εγώ ήθελα να κάνω πολλά παζάρια και στο τέλος δεν ψώνιζα τίποτα :haha:

Μετά από 6 χιλιόμετρα περπάτημα δέχτηκα να τα παρατήσω και να γυρίσουμε να ξεκουραστούμε!

Ημέρα ένατη :


Ξυπνήσαμε σχετικά νωρίς και πήγαμε στο σημείο που βγάζεις εισιτήριο για να πας με τις δημόσιες βάρκες στην Railay beach - γενικά μεγάλες προσδοκίες για αυτήν την παραλία και είχα διαβάσει και τα καλύτερα εδώ και επίσης ότι είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου- κόστισε 6€ το άτομο πήγαινε έλα.
View attachment 424465 View attachment 424466 View attachment 424467 View attachment 424468 View attachment 424469
Ωραία ήταν η Railay west που σε αφήνει η βάρκα κάτσαμε εκεί για καμιά ώρα και κάναμε μπάνιο.


Μετά πήγαμε βόλτα στη χερσόνησο αυτή που μπορείς να δεις χωρίς κόπο τις τρεις αυτές παραλίες Railay west, east και Phra nang . View attachment 424470 View attachment 424471

Για μας ξεκάθαρα κέρδισε η τελευταία ! View attachment 424473

View attachment 424472
Και όχι επειδή είχε και μια σπηλιά αφιερωμένη μπορείτε να δείτε σε τι!

Βέβαια δεν ξέρω τι ήταν αυτά τα μικροσκοπικά διάφανα ψαράκια που σε τρυπάγανε σα μικρές μικρές βελονίτσες αλλά ρώτησα μια Ταιλανδέζα που καθόταν σε μια σκιά και μου είπε ότι όταν δεν είμαι τρελή υπάρχουν αυτά τα ψαράκια γι αυτό ο περισσότερος κόσμος κάθεται έξω. Και μετά τη ρώτησα και ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και μου είπε η tom yam και μετά που έφαγα την πάτησα :haha::haha::haha:

Αφού ο Μ. έσκισε το πόδι του σε μια πέτρα και επισκεφτήκαμε και το φαρμακείο της γειτονιάς αποφασίσαμε πως είχε έρθει η ώρα να γυρίσουμε πίσω στην Ao Nang.

Πήραμε την επόμενη διαθέσιμη βάρκα και φύγαμε.
View attachment 424474

Αφού ξεκουραστήκαμε βγήκαμε με σκοπό να φάμε πάλι στο ίδιο μαγαζί με χτες όμως δεν είχε ανοίξει και περιμένοντας φάγαμε ένα PANCAKE POPULAR σε αυτήν την συμπαθέστατη κυρία 🥞
View attachment 424475 View attachment 424476


Επιτέλους το αγαπημένο μας μαγαζάκι άνοιγε και κάτσαμε για τομ γιαμ με καλαμαράκι 🦑
View attachment 424477 View attachment 424478 View attachment 424479
Φεύγοντας για το ηλιοβασίλεμα πήραμε και έναν παραδοσιακό καφέ!
View attachment 424480
Η τελευταίας μας νύχτα έκλεισε με τον πιο πανέμορφο τρόπο εντελώς τυχαία και αυτό το ταξίδι θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.
View attachment 424481 View attachment 424482 View attachment 424483
Το σόου ήταν φανταστικό.
Μετά γυρίσαμε στο ξενοδοχείο να ετοιμάσουμε τα πράγματά μας για την άλλη μέρα.

~ Τέλος ένατης μέρας~
Κάποοις από τους δυό σας (ή μπορεί και οι δυό σας) έχει ωραίο "φωτογραφικό" μάτι! Μπράβο σας! Πολύ ομορφη ιστορια!
 

Marinetta

Member
Μηνύματα
326
Likes
2.303
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Ημέρα δέκατη :

Η μέρα που θα επιστρέφαμε στην Ελλάδα δυστυχώς είχε φτάσει. Αφού ετοιμαστήκαμε , κάναμε μια τελευταία βόλτα στην γειτονιά και περιμέναμε να περάσει η ώρα να πάμε με το βαν στο αεροδρόμιο.
096311DC-AFA4-4512-8976-E1C8D3CA2698.jpeg

B7257CBE-7F22-4D1D-854E-9D333D44267F.jpeg


Πήραμε μια μικρής διάρκειας πτήση για Σιγκαπούρη και μετά είχαμε σχέδια τα οποία γκρέμισαν οι Σιγκαπούριοι χωρίς να το θέλουν θέλω να πιστεύω.
Όταν έκλεινα τις πτήσεις, η πτήση της επιστροφής είχε μεγάλη αναμονή στην Σιγκαπούρη όμως το είχα δει ως ευκαιρία ότι θα προλάβω να κάνω μια βόλτα στην πόλη! Ή και όχι βασικά γιατί αφού συμπληρώσαμε όλες τις φόρμες και περάσαμε όλους τους ελέγχους για να βγούμε , δεν ξέρω αν είμαστε οι τυχεροί ή αν τσεκάρουν τους πάντες αλλά μας έλεγξαν όλα τα πράγματα και διαπίστωσαν ότι κουβαλάμε ένα πολύ επικίνδυνο υγρό στα πράγματά μας και μια ακόμη πιο επικίνδυνη συσκευή. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με το υγρό του! Αφού πήγα να τσακωθώ με την καλή αστυνομικό που μας διάβαζε τους κανονισμούς της όμορφης Σιγκαπούρης, αποφάσισα πως πιο πολύ ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα όταν με προειδοποίησε ότι αν δεν συμφωνώ με τους νόμους της χώρας μπορούμε να το λύσουμε αλλιώς. Αφού λοιπόν το ηλεκτρονικό το πέταξαν και τώρα λογικά το χαίρεται κάποιος όμορφος Σιγκαπούριος, αποφασίσαμε ότι ήμασταν πολύ κουρασμένοι για άλλες εξερευνήσεις και επιστρέψαμε μείον 100€ στο Τσανγκί να φάμε τα μπέργκερ μας από το Seven Eleven. Μετά μπήκαμε στο αεροπλάνο της επιστροφής. Μια που μπήκα, μια που ξύπνησα στο ΕΛ.ΒΕΛ.

Συμπεράσματα και απολογισμός :

Αν και έχω κάνει αρκετά ταξίδια στη ζωή αυτή μέχρι στιγμής σίγουρα αυτό μπαίνει στην τριάδα.

Είναι η Ταϊλάνδη όμορφη; Η χώρα είναι πανέμορφη με απίστευτη βλάστηση και αν είστε λάτρεις των φυτών θα μαγευτείτε. Είδαμε πολύ περίεργα ζωάκια που στην Ελλάδα δεν τα έχουμε. Τα τοπία δε, ήταν μαγευτικά.

Είναι οι άνθρωποι φιλικοί; Γενικώς είναι ένας αρκετά συμπαθητικός λαός τουλάχιστον από την συναναστροφή που είχαμε εμείς. Ειδικά στις τουριστικές περιοχές οι άνθρωποι ήταν πολύ επικοινωνιακοί και χαρούμενοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν επαγγελματίες.

θα ξαναπήγαινα στην Ταϊλάνδη; Θα ξαναπήγαινα αύριο αν δεν ήταν στην άλλη άκρη της γης.

Ήταν ένα ακριβό ταξίδι; Θα έλεγα ότι μάλλον αναλογικά με τις μέρες και το ποσό που χαλάσαμε (τα έχω όλα γραμμένα φυσικά) ήταν αρκετά οικονιμικό. Ξοδέψαμε 1.019,2€ το άτομο. Σε αυτά περιλαμβάνονται : τα αεροπορικά για την χώρα αλλά και η πτήση Μπανγκόκ- Κραμπί που ήταν 480€ , οι διαμονές που κόστισαν από 20€ έως 60€ ανά διανυκτέρευση και όλες μαζί στοίχησαν 171,5€ στον καθένα και τα υπόλοιπα 367,7€ τα χαλάσαμε ο καθένας για να τρώμε έξω κάθε μέρα , για το πλοίο στα Phi Phi , για τις εκδρομές που κάναμε , τα σουβενίρ και τα ταξί που πήραμε και ότι άλλο ξοδέψαμε εκεί ή στα αεροδρόμια.

Μας έφτασαν οι μέρες; Μας έφτασαν οι μέρες! Σίγουρα θα άλλαζα κάποια πράγματα αλλά ας είμαστε ρεαλιστές αν δεν τα κάνεις πως θα ξέρεις αν σου άρεσαν ή όχι; Την επόμενη φορά θα τα κάνω καλύτερα !!

Ευχαριστώ πολύ όσους με διάβασαν , ελπίζω να βοήθησα τους σε αναζήτηση !
Καλά ταξίδια σε όλους , ιδίως καλοκαιρινά 💙

(Btw μιας και αύριο ξεκινάει και επίσημα η σεζόν μου, ψάχνω με μανία εισιτήρια για γειτονική χώρα τον Γενάρη του 2024 και λιγότερο απο 750€ το άτομο δεν βρίσκω ούτε για πλάκα, ακόμα δεν έχω εγκαταλείψει το όνειρο! Θα δούμε)
 
Last edited:

Marinetta

Member
Μηνύματα
326
Likes
2.303
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον την ιστορία σου. Μου αρέσει η οπτική σου.

Πολύ καλά κάνατε και μείνατε σ' αυτήν την περιοχή και όχι στους ουρανοξύστες πιο κάτω που πάνε πολλοί. Και εμείς περίπου εκεί μέναμε, μετά το διπλανό κανάλι και δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Αν μη τι άλλο είχε χαρακτήρα.
Σ' ευχαριστώ πολύ !
Μας άρεσε πολύ η περιοχή τελικά, νιώθαμε μέρος της γειτονιάς αυτές τις μέρες που κάτσαμε!

Κάποοις από τους δυό σας (ή μπορεί και οι δυό σας) έχει ωραίο "φωτογραφικό" μάτι! Μπράβο σας! Πολύ ομορφη ιστορια!
Ευχαριστώ πολύ <3
 
Μηνύματα
133
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ημέρα έβδομη :

Η μέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στο νησί PhiPhi και αποφασίσαμε να πάμε στην Μακριά Παραλία κοινώς στη Long Beach. Πήραμε το δρόμο που μας έδειχναν οι ταμπέλες και μετά από κανένα 25λεπτο φτάσαμε στην παραλία που δεν είχε πολύ κόσμο.
View attachment 423276 View attachment 423277 View attachment 423278
Στη συνέχεια αποφασίσαμε να πάμε στην αντίθετη πλευρά της περιοχής για να δούμε την Loh Moo Dee. Η οποία καθόλου δεν άξιζε αλλά αν βρεθείτε εκεί και θέλετε να την δείτε κοντά είναι, μπορείτε να πάτε.
View attachment 423282 View attachment 423279

Γενικά η μέρα φαινόταν από το πρωί ότι δεν θα πάει και πολύ καλά .

Φεύγοντας αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την διαδρομή που μας έβγαζε το google maps και κάναμε πολύ κακά γιατί ήμασταν δύο άσχετοι, με τη τροπική φύση, άνθρωποι με μαγιό και διασχίζαμε λασπόδρομους με τη σαγιονάρα. Καθόλου δεν πιστέψαμε ότι θα μας φαν τα φίδια :haha:
View attachment 423280
Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι αντικρίσαμε τις συνθήκες που ζουν οι ντόπιοι και ξενερώσαμε τελείως και παιδιά δεν το λέω για τα όμορφά μου μάτια αλλά γιατί είναι κρίμα εγώ να διασκεδάζω και ο Ταιλανδός να ζει εδώ:
View attachment 423281

Δεν βάζω άλλες φώτο γιατί πραγματικά ήταν πολύ στενάχωρο το θέαμα.

Η μέρα συνεχίστηκε πολύ αδιάφορα με φαγητό στην μίνι αγορά του νησιού που όμως φάγαμε πολύ ωραία σούπα και το απόγευμα μια πολύ μεγάλη βόλτα στην κεντρική παραλία και το αστείο ήταν ότι σε κάποια φάση μου λέει ο Μ. Ακούς ελληνικά να παίζουν;
Λέω καλέ εδώ έχω να ακούσω Έλληνα μια βδομάδα , τι ελληνικά μου λες;
Τελικά παιδιά δίκιο είχε ένα μπιτσόμπαρο έπαιζε το Μαντάμ :p :p
View attachment 423284

Να πω και πως μας φάνηκαν τα Πι πι γιατί βλέπω πως είναι πάντα μέσα στις συζητήσεις για Ταϊλάνδη.
Γενικά ήταν ένα πανέμορφο νησί .
Εμείς δεν πήγαμε σε άλλο του συμπλέγματος , ίσως τελικά να άξιζε η Maya Beach που ήταν σε άλλο νησί.
Το ξενοδοχείο που μείναμε ήταν αρκετά ακριβότερο σε σχέση με ένα απλό δωμάτιο στην Ao Nang.
Σίγουρα δεν ήταν το αγαπημένος μας μέρος της όλης εκδρομής και φυσικά έπαιξε πολύ ρόλο ότι βρεθήκαμε σε αυτό το λάθος σημείο και συνειδητοποιήσαμε πως μπορεί ταυτόχρονα να το βιώνουν οι κάτοικοι όλο αυτό. Προφανώς από χώρα με τουρισμό είμαστε και δουλεύοντας στον τουρισμό αναπόφευκτα κάνουμε relate και συγκρίσεις .
Τα συμπεράσματα μπορείτε να τα βγάλετε και μόνοι σας.
Αν ξανα πήγαινα στη χώρα σίγουρα δεν θα ξαναέμενα στο Phi phi.

-τέλος έβδομης μέρας-
Ημέρα όγδοη :

Η μέρα ξεκίνησε με καφέ και μπάνιο στην Ton Sai Beach , εγώ δεν βούτηξα αλλά ενημερώθηκα ότι ήταν σχετικά καθαρά.

View attachment 423285 View attachment 423286

Το τοπίο ήταν πανέμορφο , τουλάχιστον διάβασα το βιβλίο μου.

Μετά έπρεπε να ετοιμαστούμε για να παραδώσουμε το δωμάτιο γιατί σε λίγες ώρες θα επιστρέφαμε στην Ao Nang.
Όσες ώρες περιμέναμε στη ρεσεψιόν ο Μ. πήγε για το μασάζ του και γω χάζευα την καταρρακτώδη βροχή που έπιασε.

Μετά πήραμε το πλοίο της επιστροφής .

Νομίζω ότι είδα από τις πιο όμορφες εικόνες του ταξιδιού στη διαδρομή καθώς και ο καιρός ήταν συννεφιασμένος μετά την καταιγίδα.
View attachment 423287 View attachment 423288 View attachment 423289 View attachment 423290 View attachment 423291
Το πλοίο έκανε το εξής δρομολόγιο Phi Phi -Railay -Ao Nang .
Η απόβαση στην Railay έγινε αρόδου με βάρκα!!
View attachment 423292
View attachment 423293

Μετά από δυόμιση ώρες διαδρομή φτάσαμε στην Nopparat Thara Pier
View attachment 423294


Η συνέχεια σε λίγες μέρες ♥
Συγχαρητήρια για την ωραία ιστορία σου! Ευτυχώς αποφασίσαμε να μην μείνουμε PhiPhi. Δεν μας τραβούσε αρχικά με βάση όσα έχουμε δεί στο YouTube και απο γνωστούς που είχαν μείνει παλιότερα εκεί. Υπερβολικά πολύς κόσμος όπως και στο Phuket. Ao Nang ότι καλύτερο σε τουριστικό είδαμε.
Ωστόσο..ΜΑΓΙΚΗ ΤΑΪΛΑΝΔΗ, έχουν περάσει 3 1/2 χρόνια και το μνημονεύουμε κάθε μέρα 🙏🇨🇷
 
Last edited:

MVSylvia

Member
Μηνύματα
513
Likes
2.241
Συγχαρητήρια για την ωραία ιστορία σου! Ήμασταν τυχεροί και αποφασίσαμε να μην μείνουμε PhiPhi. Δεν μας τραβούσε αρχικά με βάση όσα έχουμε δεί στο YouTube και απο γνωστούς που είχαν μείνει παλιότερα εκεί. Υπερβολικά πολύς κόσμος όπως και στο Phuket.
Ωστόσο..ΜΑΓΙΚΗ ΤΑΪΛΑΝΔΗ, έχουν περάσει 3 1/2 χρόνια και το μνημονεύουμε κάθε μέρα 🙏🇨🇷
Ακριβως τοσο περασε κ απο το δικο μου ταξιδι. Σαν χθες εχω ολες τις εικονες μπροστα μου. Σε ποιες τοποθεσιες ειχατε παει;

Εγω τα PhiPhi τα ειχα βγαλει εκτος. Με κερδισε τοσο η Railay κ ολες οι παραλιες εκεινου του κομματιου που δεν ειχα αναγκη απο τιποτα αλλο.
 
Μηνύματα
133
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ακριβως τοσο περασε κ απο το δικο μου ταξιδι. Σαν χθες εχω ολες τις εικονες μπροστα μου. Σε ποιες τοποθεσιες ειχατε παει;

Εγω τα PhiPhi τα ειχα βγαλει εκτος. Με κερδισε τοσο η Railay κ ολες οι παραλιες εκεινου του κομματιου που δεν ειχα αναγκη απο τιποτα αλλο.
Είχαμε πάει Δεκέμβριο 2019.
14 διανυκτερεύσεις.
5 νύχτες Πουκετ (μεγάλο λάθος και μας το λέγανε πριν πάμε)
2 νύχτες Khao Sok(ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ )
5 νύχτες Ao Nang (φοβερά!)
2 νύχτες Bangkok.

Στα έβαλα με την σειρά που μείναμε
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
513
Likes
2.241
Είχαμε πάει Δεκέμβριο 2019.
14 διανυκτερεύσεις.
5 νύχτες Πουκετ (μεγάλο λάθος και μας το λέγανε πριν πάμε)
2 νύχτες Khao Sok(ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ )
5 νύχτες Ao Nang (φοβερά!)
2 νύχτες Bangkok.

Στα έβαλα με την σειρά που μείναμε
Εγω ειχα παει Ιανουαριο 2020, ακριβεια στις διανυκτερευσεις δεν θυμαμαι τοσο αλλα ειχα μενει πολλες μερες Μπανγκοκ κ δεν το μετανιωσα, Ao Nang απο οπου σκοπευα να παω σε διαφορα νησια αλλα κολλησα με την Railay κ δεν χορταινα εκεινο το σημειο, μετα ελαχιστο Πουκετ πιο πολυ απο περιεργεια κ ευτυχως εμεινα στην Kata Noi αλλιως θα ηταν μεγαλη αποτυχια η προσθηκη του Πουκετ εφοσον δεν ειχα σκοπο να κανω εκδρομες σε νησια. Κ τελος Σιγκαπουρη.

Khao Sok δεν πηγα, δεν εβγαιναν οι μερες κ ετσι διαλεξα τα βασικα για να παρω μια γευση.
 
Μηνύματα
133
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Εγω ειχα παει Ιανουαριο 2020, ακριβεια στις διανυκτερευσεις δεν θυμαμαι τοσο αλλα ειχα μενει πολλες μερες Μπανγκοκ κ δεν το μετανιωσα, Ao Nang απο οπου σκοπευα να παω σε διαφορα νησια αλλα κολλησα με την Railay κ δεν χορταινα εκεινο το σημειο, μετα ελαχιστο Πουκετ πιο πολυ απο περιεργεια κ ευτυχως εμεινα στην Kata Noi αλλιως θα ηταν μεγαλη αποτυχια η προσθηκη του Πουκετ εφοσον δεν ειχα σκοπο να κανω εκδρομες σε νησια. Κ τελος Σιγκαπουρη.

Khao Sok δεν πηγα, δεν εβγαιναν οι μερες κ ετσι διαλεξα τα βασικα για να παρω μια γευση.
Και εμείς Kata μείναμε. Το λάθος ήταν μόνο 2 μέρες Bangkok και στο τέλος του ταξιδιού. Κομμάτια απο 12 μέρες τουρ παραλίες κτλ ήμασταν off. Railay απίστευτη ναι πήγαμε με το tour 4 islands αν θυμάμαι καλά. Khao Sok άχαστο αν ξαναπάς
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
513
Likes
2.241
Και εμείς Kata μείναμε. Το λάθος ήταν μόνο 2 μέρες Bangkok και στο τέλος του ταξιδιού. Κομμάτια απο 12 μέρες τουρ παραλίες κτλ ήμασταν off. Railay απίστευτη ναι πήγαμε με το tour 4 islands αν θυμάμαι καλά. Khao Sok άχαστο αν ξαναπάς
Σε τετοιες περιπτωσεις προτιμω να βαζω την πολη πριν τη φυση χρονικα κ επειδη μου αρεσουν οι πολεις, δινω χρονο σε αυτες. Κ μου αρεσει μετα τη φυση να κλεινω ξανα με πολη αλλα για λιγο.

Για το Κhao Sok θα επρεπε να ειχα κοψει μια μερα Μπανγκοκ κ τελικα αυτο θα επρεπε να ειχα κανει αλλα τι να κανουμε, παντα σε ενα ταξιδι βαζει κανεις κατι που δεν επρεπε κ χανει κατι που επρεπε!
 

Marinetta

Member
Μηνύματα
326
Likes
2.303
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Να πω την αλήθεια δεν είχα κάνει ποτέ άλλο τέτοιο ταξίδι αλλά θεωρώ και γω πως βόλεψε ότι πήγαμε πρώτα στην μεγάλη πόλη και μετά για διακοπές-διακοπές.

αλλα τι να κανουμε, παντα σε ενα ταξιδι βαζει κανεις κατι που δεν επρεπε κ χανει κατι που επρεπε!
Συμφωνώ τόσο πολύ, την επόμενη φορά θα ξέρουμε καλύτερα.

Είναι η πρώτη χώρα που είπα εδώ σίγουρα θα ξαναέρθω!

Ao Nang ότι καλύτερο σε τουριστικό είδαμε.
Πραγματικά αν το είχα καταλάβει δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω Πιπι!

Άντε τώρα πως θα ξαναβρούμε να πάμε με 450€ , θα φαρμακωθώ! :eek::haha:
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
6.667
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
Και εμείς Kata μείναμε. Το λάθος ήταν μόνο 2 μέρες Bangkok και στο τέλος του ταξιδιού. Κομμάτια απο 12 μέρες τουρ παραλίες κτλ ήμασταν off. Railay απίστευτη ναι πήγαμε με το tour 4 islands αν θυμάμαι καλά. Khao Sok άχαστο αν ξαναπάς
Το Καο σοκ είναι φανταστικό. Εμπειρία ο ύπνος σε δένδρο σπίτι!
 
Μηνύματα
133
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Το Καο σοκ είναι φανταστικό. Εμπειρία ο ύπνος σε δένδρο σπίτι!
Εμείς μείναμε σε bungalows και στην μονοήμερη στην Cheow Lan Lake πάθαμε πλάκα στα ξενοδοχεία που επιπλέουν πάνω στην λίμνη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.498
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom