Ιαπωνία Τι μου εκανε εντυπωση στην Ιαπωνια

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε σένα που τόλμησες να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι ολομόναχη προσπαθώντας να καταπολεμήσεις ένα άλλο "πρόβλημα". Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πια.. Όλα στο μυαλό είναι..
 

iridra

Member
Μηνύματα
78
Likes
29
Υποκλίνομαι!! Θα σταθώ πρώτα στο θάρρος σου να πας μόνη!!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!! :clap: Σε θαυμάζω γιατί θέλω έστω μια φορά να ταξιδέψω μόνη, αναφέρομαι σε άλλη ήπειρο όπως εσύ, όμως υπάρχουν πολλά "αλλά" που με κάνουν τελικά να μην το τολμάω.
Όσο για αυτά που μοιράστηκες ήταν όσα προσωπικά μ'αρέσει να διαβάζω/μαθαίνω για άλλες χώρες και όχι όσα λέγονται για την προβολή μιας χώρας.
Και πάλι μπράβο niax!!! Η Ιαπωνία είναι μια χώρα που από μικρότερη με γοήτευε και μετά την ιστορία σου ελπίζω να τολμήσω κι εγώ να την επισκευτώ έστω και χωρίς παρέα!! :)
 

panius

Member
Μηνύματα
664
Likes
2.720
Πολύ καλά έκανες και το τόλμησες Niax να ταξιδέψεις μόνη. Αν είναι να περιμένεις πότε θα συμπέσουν τα οικονομικά, οι άδειες και η διάθεση των φίλων για κάποιο ταξίδι τότε άντε να πας το πολύ ημερήσια μέχρι το Ναύπλιο.
Έχω ταξιδέψει και γω τόσο μόνος, όσο και με παρέα. Δεν σου κρύβω ότι τα ταξίδια που κάνω μόνος τα απολαμβάνω πολύ περισσότερο γιατί αφουγκράζομαι πιο έντονα τοπία, εικόνες, ανθρώπους και πολιτισμούς. Όταν είμαι μαζί με άλλους, δεν λέω, είναι πολύ ωραία, μοιράζομαι τη χαρά μου, βγάζω αστείες φωτογραφίες, και σπάμε απίστευτη πλάκα παίζοντας τους χαζοτουρίστες που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι γιατί σαν το χωριό μας, τις παραλίες μας, τα φαγητά μας πουθενά. Πρέπει όμως να υποστώ:
-τις "τουριστικές" επισκέψεις στα αξιοθέατα (δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου που έχασα όλον μου το χρόνο στο Taj Mahal προσπαθώντας να βγάλω την παρέα πετυχημένες φωτογραφίες να "κρατάμε" το μνημείο από τον τρούλο - όσοι έχουν πάει ξέρουν-.)
-το shopping για χαζοσουβενίρ (το οποίο μισώ - δεν αγοράζω τίποτα σε κανέναν. Προτιμώ αντ'αυτού να δω ένα ακόμη αξιοθέατο),
-το άγχος, πού να πάμε το βράδυ για διασκέδαση (αν ήθελα διασκέδαση, καθόμουν σπίτι μου και έβγαινα).
-τα κατεβασμένα μούτρα όταν κάτι δεν πάει καλά ή σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Όταν είμαι μόνος νιώθω περισσότερο ταξιδιώτης παρά τουρίστας. Ηρεμώ και έρχομαι σε ισορροπία με τον εαυτό μου. Γι αυτό καλά έκανες και να το ξανακάνεις όποτε σου δίνεται η ευκαιρία.

Ήθελα να σε ρωτήσω αν χρειάζεται βίζα για την Ιαπωνία ή μόνο το διαβατήριό σου. Έχει η Alitalia τρελή προσφορά για Τόκυο μόνο 546 ευρώ και είμαι στο τσακ να κλείσω εφταημεράκι για το Πάσχα!!!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε χρειάζεσαι βίζα και ναι, η τιμή είναι πολύ καλή.
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
panius οπως ειπε και ο Yorgos βιζα δε χρειαζεσαι και η τιμη ειναι μια χαρα! Ειναι και καλη εποχη η ανοιξη για Ιαπωνια οποτε προτινω να τα κλισεις τα εισητηρια! (και ζηλευω και λιγακι)
Οσο για το ταξιδι μονος η με παρεα, τους πολλους συνταξιδιωτες κι εγω δεν τους μπορω. Αν βρω ενα δευτερο ατομο που να ταιριαζουν τα γουστα μας το προτιμω απο σολο ταξιδι, αλλα αλλιως μια χαρα και μονη μου! :)
 

squirrelfaced

Member
Μηνύματα
15
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Arigato gozaimasu! (μέχρι εκεί φτάνουν τα ιαπωνικά μου)
Πολύ ωραίες φωτό!
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
υπεροχη η ιστορια σου και γεματη ιδεες για το επικειμενο ταξιδι στην Ιαπωνια, κραταω το θεμα με το bus pass ακουγεται πολύ καλή περίπτωση δεν ηξερα οτι υπαρχει κ αυτη η δυνατοτητα νομιζα το japan rail ειναι μονοδρομος.
θυμασαι που εμενες τοκυο?
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Στο Τοκυο εμενα σε αυτο http://www.booking.com/hotel/jp/kha...b1eb8780ef9fde86b772d07X50;type=total;ucfs=1&
Ειναι μια αλυσιδα χοστελ (khaoshan) που εχει 4-5 στο Τοκυο, ολα σε κεντρικα σημεια. Τα αλλα φαινονταν ολα καλυτερα και πιο καινουργια. Νομιζω οτι δεν εβρισκα κρεβατι-καψουλα σε αυτα γι'αυτο προτιμhσα το παλιο. Στο μπουκινγκ τα εχει ολα αν θες να του ριξεις μια ματια!
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.089
Likes
1.658
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!

KIKI

Member
Μηνύματα
2.696
Likes
6.674
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Μπραβο για το ταξιδι σου και μπραβο για την υπερβαση που έκανες !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.785
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom