Κρακοβία Τι να πάρω από Κρακοβία;

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Εδώ θα κινηθούμε με τις ορέξεις του καθενός. Η ποικιλία και εδώ είναι τεράστια, από αντίκες, γλυπτά ξύλου μέχρι φαγητό, ποτό ή εποχιακά.
Σε πολλά στενά της Κρακοβίας, θα βρείτε ξυλουργούς από την Kalwaria, να πουλάνε έργα τους φτιαγμένα σε ξύλο, όπως πίνακες ή αγαλματάκια με διάφορα άτομα όπως εικόνες της βίβλου.
Φαγητό τώρα. Χμμμμ, μια καλή επιλογή είναι να επισκεφτείτε ένα μαγαζί της αλυσίδας Krakowski Kredens. Είναι λίγο ακριβούτσικο, αλλά είναι από τα καλύτερα delicatessen της Κρακοβίας. Εκεί μπορείς να αγοράσεις από λουκάνικα και άλλα αλλαντικά μέχρι μαρμελάδες και καραμέλες. Ιδανικό μέρος για να αγοράσετε για κάποιον δώρο.
Όσο για το υπέροχο καπνιστό τυρί oszczypek, θα το βρείτε σε κάθε γωνιά της Κρακοβίας να το πουλάνε γιαγιούλες. Φρέσκο και νόστιμο.
Στο θέμα αλκοόλ. Θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία στα σουπερ μάρκετ, σε προσιτές τιμές και πολλές φορές σε πολλές εκπτώσεις.

Για τα εποχιακά

Τα Χριστούγεννα επιβάλεται να αγοράσετε χριστουγεννιάτικες μπάλες από γυαλί. Θα τις βρείτε σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με γυαλικά, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Επίσης, μη παραλείψετε να δείτε ή και να αγοράσετε τις παραδοσιακές φάτνες Κρακοβίας (Szopki Krakowskie) τα Χριστούγεννα.
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.065
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom