Ρουμανία Τρανσυλβανία, στα βήματα του ...κόμη δράκουλα

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Δυστυχώς LIDA σε ερωτηση μου (κατα την αναχωρηση μου) στον υπάλληλο της promotor μου ειπε οτι και αυτοι δεν ειχαν διαθέσιμο αυτ/το κατα την διάρκεια του πάσχα, θα έλεγα οτι η καλύτερη σου ελπίδα είναι μια απο τις 3 - 4 μεγάλες εταιρειες που εχουν γραφεία και μεσα στο αεροδρόμιο (κοιτα την www.thrifty.com που ειναι και η πιο αγνωστη απο αυτες σε εμας!) αλλα είναι γνωστή εταιρεία στην αγγλία.
Έχω μάθει όλες τις εταιρείες... βρήκα ενα αλλά δεν έχει GPS, νομίζω όμως με τα ιδιαίτερα του Φόρουμ και ένα καλό οδικό χάρτη θα τα καταφέρουμε!!!!:D:D
 

capriole

Member
Μηνύματα
25
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ Β.ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Παρτε ενα gps απο ελλαδα (απλα να εχει και χαρτες της ευρωπης οπου περιλαμβάνουν και την Ρουμανια) και ειστε καλυμμένοι!
 

geleonti

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητηρια για την αγάπη που μοιράζεστε για αυτην την εξαιρετη χώρα την οποία έχω επισκεφτει 3 φορές ξεκινώντας με το αυτοκίνητο μου από αθήνα,σχεδιαζω να γράψω ένα ολοκληρωμένο άρθρο σχετικά με τις διαδρομές που έκανα και τα μέρη που φωτογράφισα.

Η ερώτηση μου ειναι αν κάποιος που εχει κανει το ταξίδι μεσα στο 2010 οδικώς απο Βουλγαρία -Ρουσ -Μπρασοφ-Μπραν-Σιμπίου τι έχει να μας πει για το οδοστρωμα αν ελοχεύει κίνδυνο για καινούργιο αυτοκίνητο ή είναι βατό απλά με προβλήματα.Εχει σημεία που το αυτοκίνητο δεν μπορει να κινηθεί με ασφάλεια και κινδυνεύει με ζημιά?

Το τελευταίο ταξιδι το εκανα πριν ακριβώς 2 χρόνια γιαυτο σας ρωτάω ευχαριστώ πολυ!
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Μπορώ να σου πω μόνο για Μπρασοβ-Μπραν-Σιμπίου καθότι είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο από το Βουκουρέστι. Ο δρόμος ήταν βατός θα έλεγα με προβλήματα (λακούβες κλπ). Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όμως έστω και με νέο αυτοκίνητο. Πήγαμε το Πάσχα φέτος, το χειρότερο κομμάτι θυμάμαι ήταν από Μπρασοβ-Μπραν.Για Σιμπίου ήταν καλός ο δρόμος σχετικά..
 

Panagiota^

Member
Μηνύματα
658
Likes
276
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Μπρασόβ-Μπραν-Σιμπίου δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα, οι δρόμοι είναι μια χαρά. Ούτε επικινδυνότητα, ούτε κακοί οδηγοί, ούτε προβλήματα στο οδόστρωμα, ίσα ίσα, που θα απολαμβάνετε γύρω σας την ήσυχη Ρουμάνικη βουκολική καθημερινότητα. Το κάναμε το Πάσχα φέτος δύο νέα κορίτσια μόνα (με παρότρυνση του Σπύρου) και το απολαύσαμε. Να περάσετε υπέροχα!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.162
Μηνύματα
882.491
Μέλη
38.878
Νεότερο μέλος
pennykk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom