Σλοβενία Φαράγγι Vintgare Gorge

Καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παει κάποιος στο φαρραγκι vintgare gorge με παιδί 2,5 ετών.μεσω email μου είπαν ότι δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών και ότι δεν έχουν κράνος να του δώσουν.οτι μπορώ να το μεταφέρω σε σακίδιο πλάτης.ειναι όμως πολλά κιλά για να τη μεταφέρω στη πλάτη τόση ώρα.εχετε ιδέα τι μπορω να κάνω;νομίζω πως καρότσι δεν επιτρέπεται.ευχαριστώ

polidoros

Member
Καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παει κάποιος στο φαρραγκι vintgare gorge με παιδί 2,5 ετών.μεσω email μου είπαν ότι δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών και ότι δεν έχουν κράνος να του δώσουν.οτι μπορώ να το μεταφέρω σε σακίδιο πλάτης.ειναι όμως πολλά κιλά για να τη μεταφέρω στη πλάτη τόση ώρα.εχετε ιδέα τι μπορω να κάνω;νομίζω πως καρότσι δεν επιτρέπεται.ευχαριστώ
Το πρόβλημα δεν είναι το κράνος , Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κάτι στο κεφάλι. Η διαδρομή είναι κατηφορική πάνω σε ξύλινη επίπεδη σχεδόν κατασκευή με λίγα σκαλοπάτια. Διατρέχει το μήκος του ρέματος- ποταμιού πότε από την μια πότε από την άλλη μεριά μέσα σε βλάστηση που έχει σκιά. Η επιστροφή όμως είναι ανηφορική κακοτράχαλη και αρκετά επίπονη πόσο μάλλον με επιπλέον βάρος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.123
Μέλη
39.878
Νεότερο μέλος
vasilispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom