Αργεντινή Βολιβία Περού Χιλή Χαμένες πόλεις, Τσε, παγετώνες και έρημοι (Περού, Βολιβία, Χιλή, Αργεντινή και Ανταρκτική)

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.057
Likes
1.606
Έπος, πραγματικά! Αυτό και αν αποτελεί ταξιδιωτική περιήγηση! Και πέρα από τη μοναδικότητα του ταξιδιού, είναι και ο τρόπος γραφής που κάνει την εμπειρία απολαυστική. Καλύτερος από κάθε επαγγελματία του είδους, μεταφέροντας ακριβώς ότι αποκομίζεις, μακρυά από πολιτικές ορθότητες, εξωραϊσμούς, χορηγούς και συναφή.
Στην αρχή διάβαζα περιστασιακά καθώς γραφότανε, είχα διαβάσει στοχευμένα και το κομμάτι της Ανταρκτικής, περίμενα όμως να τη διαβάσω ολοκληρωμένη πριν να σχολιάσω, και το κατάφερα μόλις πριν λίγο, μετά από δυόμισι μήνες στους σελιδοδείκτες. (Και έχω πολλές εκκρεμότητες, ιστορίες δικές σου, του hydronetta και άλλων μελών, που δεν ξέρω αν θα τις κλείσω και πότε).
Χίλια ευχαριστώ στους πάντες για την υπομονή τους, τα προσωπικά τους μηνύματα, τα σχόλια και το ενδιαφέρον να διαβάσουν για το ταξίδι κάποιου άλλου. Δεσμεύομαι πως σιγά-σιγά θα διορθωθούν όλα τα τυπογραφικά και ορθογραφικά και αποτελειώνω την μακροσκελέστερη ιστορία (μέχρι την επόμενη...) του φόρουμ με το τοπ-15 εικόνων αυτής της φανταστικής Οδύσσειας που ξέρω ότι όμοιά της δε θα ξαναζήσω, αλλά χαίρομαι τόσο πολύ που την έζησα, θα τη λέω στα εγγόνια μου...
Το ευχαριστώ είναι δικό μας, που το μοιράστηκες μαζί μας. Φαντάζομαι πως αν πρέπει να επιλέξεις μια στιγμή της ζωής σου, θα έχεις τουλάχιστον μία εύλογη επιλογή. Εξάλλου δεν σε πήραν και τα χρόνια, ε; ;) Κάποια ορθογραφικά παραμένουν αλλά είναι αυτά που κάνουν την ιστορία δική σου, γι' αυτό δεν θα τα μαρτυρήσω. Ευχαριστίες και στον Κρέκουζα για τις φωτογραφίες.
Και όπως λένε και στο χωριό μου, keep on going...
 
Last edited:

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
διαλογος με τον εαυτο μου:


- "α τελεια, έχει και την ιστορία του Γιώργου, εδώ θα τα βρω τα περισσότερα (μην με παρεξηγήσετε υπόλοιποι, nothing personal :) ) ....

(ανοίγω την ιστορία, κάνω σκρόλ νταουν.....1,2,3,,,,,,123 κεφάλαια :oops: ...)

- "αμάν βρε παιδάκι μου" :D

Τζάμπα παρήγγηλα τους LP οδηγούς
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.488
Likes
7.978
Σοβαρα τωρα? Υπαρχει αυτη η ιστορια και δεν το εχω παρει χαμπαρι?
Και 165 κεφαλαια ρε Γιωργο? Αυτο δεν ειναι ιστορια, ειναι η "Δομη"
Ξεκιναω αλλα με βλεπω να τελειωνω οταν θα ανεβαζω τα μαλλινα...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.369
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom