Ιταλία Ψώνια στην Ρώμη και μονοήμερη σε Νάπολη και Πομπηία

prudence

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα ή Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βέγκας,Αλάσκα
Μόλις γύρισα από Ρώμη, όπου πήγα για 2η φορά, αυτην την φορά όμως με τον καλό μου!

Δεν θα γράψω για το πόσο ωραία ήταν καθότι ήταν και είναι πανέμορφα. Απλά θέλω να γράψω, καθότι θα ηταν χρήσιμο, για τα ψωνια στην Ρωμη. Πήγαμε στο Castel Romano, 40 χιλιόμετρα έξω απο την Ρωμη. Πέρσυ που δεν ξέραμε, οι ταξιτζήδες μας πήραν 100 ευρώ πήγαιν'έλα. Φέτος όμως έμαθα και πήγα με shuttle bus απο την Via Marsala 12 ευρώ μετ επιστροφής!!!Οι τιμές είναι πολύ μειωμένες σχετικά με αυτες τις Ελλάδας σε επώνυμα προιόντα πάντα!

Έπειτα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα που απασχόλησε και μένα. Μονοήμερη στην Ναπολη και Πομπηία. Ειναι μια εκδρομη, που αν κάνεις μόνος σου κοστίζει περιπου 65 (30 ευρώ τρένο, 20 φαγητο, 3,5 τρενο για Πομπηία, 11 είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο)ευρώ. Εγώ προτίμησα να πάω με γκρουπ και να πληρώσω 115 ευρώ. Άξιζε τον κόπο. Απόλυτα!!! Αν και δεν μου αρέσουν οι οργανωμένες εκδρομές, δεν γινόταν αλλιώς. Ρώμη-Νάπολη είναι περίπου 2 1/2 ώρες και άλλη μισή για Πομπηία. Το τρένο θα ήταν παααααααρα πολυ κουραστικό. Η εκδρομή περιελάμβανε ξενάγηση σε Νάπολη και 2 ώρες στην Πομπηία καθώς και φαγητό. Αλλά το καλύτερο ήταν ότι έστελναν mini bus για να σε παραλάβουν το πρωί! Η ξεναγηση γινεται στις βασικές ξένες γλώσσες.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Τρένο δύο ωρών κουραστικό?
Πόσο πιο γρήγορα μπορεί να έφτασε το βανάκι του γραφείου...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.295
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μονοήμερη στην Ναπολη και Πομπηία. Ειναι μια εκδρομη, που αν κάνεις μόνος σου κοστίζει περιπου 65 (30 ευρώ τρένο, 20 φαγητο, 3,5 τρενο για Πομπηία, 11 είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο)ευρώ. Εγώ προτίμησα να πάω με γκρουπ και να πληρώσω 115 ευρώ. Άξιζε τον κόπο. Απόλυτα!!! Αν και δεν μου αρέσουν οι οργανωμένες εκδρομές, δεν γινόταν αλλιώς. Ρώμη-Νάπολη είναι περίπου 2 1/2 ώρες και άλλη μισή για Πομπηία. Το τρένο θα ήταν παααααααρα πολυ κουραστικό. Η εκδρομή περιελάμβανε ξενάγηση σε Νάπολη και 2 ώρες στην Πομπηία καθώς και φαγητό. Αλλά το καλύτερο ήταν ότι έστελναν mini bus για να σε παραλάβουν το πρωί! Η ξεναγηση γινεται στις βασικές ξένες γλώσσες.
έκανες την επιλογή σου αλλά υπάρχουν κ άλλες.
η φτηνότερη είναι λεωφορείο 3 ώρες ως Πομπηία:
Benvenuti in Marozzi Viaggi e Turismo[Biglietteria online] με 27.5 Ε με επιστροφή.
ίδιο περίπου κόστος και το αργό τραίνο κ συνολικό χρόνο 3.15-3.30 .ωρες ανάλογα με τις ανταποκρίσεις του τοπικού από Ναπολη.
ο ανετότερος τρόπος όμως είναι με το freccia rossa κ 1.10' για Ναπολη, 1.50 συνολικά για Πομπηία. κανένα βαν, ούτε Ferrari, δεν σε πάει σε 1 ώρα στη Ναπολη..με το ανάλογο κόστος βεβαια που μπορεί να μειωθεί αν πετύχεις καμμιά προσφορά. 90 Ε.. και σε πληροφορώ ότι είναι το ανετότερο μέσο που σε πάει Ναπολη εκτός αν πας με λιμουζίνα που κ πάλι είναι συζητήσιμη η άνεση..
Ferrovie dello Stato - Homepage
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μιας και προκειται για μια ιστορια που αναφερεται κατα το ημισυ σε shopping η δικη μου ερωτηση ειναι η εξης: Το εμπορικο που πηγατε το Castel Romano εχει προιοντα της Gucci και κυριως τσαντες?Οι τιμες πως ειναι?Αν δηλ μια τσαντα εχει εδω 800-1000 ευρω εκει ποσο κοστιζει?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.980
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom