Αυστρία Ισπανία βιέννη ή βαρκελώνη

iopa22

Member
Μηνύματα
209
Likes
177
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Εχω κλεισει με AEGEAN για 14 Ιανουαριου και λεω να μαθαινω .Δεκτες ολες οι πληροφοριες-προτασεις-εμπειριες-κοστος κ.λ.π.
 

athina_tgh

Member
Μηνύματα
44
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
Κραμπι-Ταυλανδη
Με την ευκαιρια μιας και ενδιαφερομαι για την ιδια προσφορα....Πως περιπου ειναι ο καιρος και σε τι επιπεδα κυμαινεται περιπου η θερμακρασια στην Βαρκελωνη εκεινη την περιοδο, δηλαδη μεσα με τελη νοεμβριου???Οχι οτι θα πηγαινε και κατακαλοκαιρο αλλα σκεφτομουν αρχικα για τελη σεπτεμβρη με αρχες οκτωβρη αλλα με τετοια προσφορα!!!Τι λετε γιατι η αληθεια ειναι πως τα δυο μου τελευταια ταξιδια ηταν χειμωνα και δεν θα ηθελα κατι αναλογο (πολυ χοντρα ρουχα,φασκιωμενη και να κρυωνω κιολας!!)??
 

penny pp

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Για τη Βαρκελώνη δε μπορώ να εκφράσω άποψη ακόμη γιατί δεν έχω πάει..θα την επισκεφτώ τον επόμενο μήνα αλλά τη Βιέννη την λατρεύω..πήγα 2 φορές σε 2 διαφορετικές εποχές..1 φορά Φθινόπωρο και 1 φορά Άνοιξη..και με την πρώτη ευκαιρία θέλω να ξαναπάω! Απίστευτα μαγαζιά (δυσανάλογα πολλά μάλιστα με τον πληθυσμό της), πολύ ωραία κλαμπς, πολύ καλή σιγκοινωνία και καλό φαγητό! Έχει κάτι αριστοκρατικό! Βέβαια κατά τη δική μου κρίση είναι και αρκετά ακριβή πόλη...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.265
Μηνύματα
885.719
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom