γεφύρια στα ζαγοροχώρια

duty_free

Member
Μηνύματα
903
Likes
3.223
Ηταν πάλι περίοδος παραμονων εκλογων, εαρινων μάλιστα, οπως οι ὁσονούπω. Καὶ είχομεν ξεκινήσει απὸ Αθηνα γιὰ Γαλαξίδι (όπου νύκτες δύο) κατόπιν (Ευρυτανίας) Φιδάκια (νύκτες δύο ομοίως) καὶ Ζαγοροχώρια – Καπέσοβο γιὰ τὴν ακρίβεια (νύκτες τέσσερις).

Βολταρίζαμε παρέα καὶ μὲ τὴν σύμφωνον γνώμην χάρτου της ΕΛΠΑ, λίαν αξιοπίστου και λεπτομερους, οι παλαιότεροι, σύντροφοι μπούμερς θα συμφωνουν!

Φυσικά, δὲν γνωρίζαμε τοὺς χάρτιδοι της γκούγκλ, ουτε τὸ τριπαντβάϊζορ, ουτε καὶ τὸ μπούκινγκ – όλα τουτα αν υπηρχαν, ησαν σε εμβρυώδη κατασταση και θα τα χρησιμοποιουσαν μονον geeks αμερικανοπαιδες. Ιντερνετς υπηρχαν βεβαίως, δὲν ισχυρίζομαι οτι το εν λόγῳ ταξιδιον συνέβη εις τα χρονια καθ’ ἃ ο Ανδρεας διέγραφε τον Γεράσιμο Αρσένη και ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος κάρφωνε τον οσουφουπού, αλλά μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις (τα ιντερνετς) μονον σε ντεσκτοπ, στο σπίτι, σε ταχύτητες μάλιστα isdn· δεν υφισταντο εξυπνα κινητα και ως εκ τουτων, δεδομένα για χρηση όξω.

Μην πλατειάζω με κούφια τε και ντεμεκ λαογραφία· ήταν τέλη Φεβρουαρίου του 2004 όταν ειχα εποχούμενος, βολταρει στα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι τότενες ήμανε νιός και όλα εκεινα· ταξίδια, βόλτες, φασεις, σκηνικά και τα ρέστα, ήσαν ένα (σχεδον ανεπιθυμητο) τίμημα που εκρινα ότι προέκυπτε για να πιπτω τις νύκτες σε χόμο σάπιενς κατοχίνα τεραστίων ημισφαιρικων λιπωδων πτυχων του δέρματος στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, περιεχόντων τον μαστικό αδένα· ἤτοι έβγαζα γούστα υπέροχα!

Δεν με ενοιαζαν και τοσο οι προορισμοι, τα μερη, τα αξια προς θεασιν, οπότε, πλην των βασικων, δεν ειχα σημειώσει τιποτις ο κιαρατάς! Δεν ειχα σημειώσει τιποτις περι των μερων ατινα ειχομεν επισκεφθεί! Κι εβλεπα χθες, κατι παλαιάς φωτος με γεφύρια το διχως άλλο εντυπωσιακα και αναρωτούμην ποῦ να ήντουσταν αυτά, δεν ηξερα νάδα περι του που και ποια ησαν πλην μιας θολης γενικότητος περι νομού ιωαννινων, ζαγοροχωρίων και τα τοιαύτα!

Το πράγμα θα παγαινε κουβα, μεχρι που σκεφτηκα το υπέροχο τραβελφορουμ ενθα μπορεις να βρεις τα πάντα όλα, καθ’οσον οι ενθάδε παρεπιδημούντες γνωρίζουν μεχρι και πέτρα φιλοσοφικιά να σενιάρουν!

Μηπως λοιπόν, ξερει καποια/κάποιος, ποια γεφύρια είναι τα παρακάτω;



😊 😊 😊 😊 😊
γιοφύρι (3).JPG
γιοφύρι (4).JPG
γιοφύρι (7).JPG
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
το 2ο ειναι της Κόνιτσας. το καταλαβα απο το πολυβολειο..και το πρωτο του Κόκκορη βρίσκεται μεταξύ Κουκούλι και Κήποι στο Κεντρικό Ζαγόρι .. το τριτο ισως να ειναι της Κλειδωνιας δεν το εχω πατησει..
 
Last edited:

Dr Snoopy

Member
Μηνύματα
815
Likes
10.288
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
το 2ο ειναι της Κόνιτσας. το καταλαβα απο το πολυβολειο..και το πρωτο του Κόκκορη βρίσκεται μεταξύ Κουκούλι και Κήποι στο Κεντρικό Ζαγόρι .. το τριτο ισως να ειναι της Κλειδωνιας δεν το εχω πατησει..
Σωστός σε όλα,το 3ο είναι της Κλειδωνιάς
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.366
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom