ενημέρωση για την κατάσταση των θαλασσών φέτος...2021

Kostass

Member
Μηνύματα
213
Likes
362
Αυτο το φαινόμενο φέτος με τα πολύ ζεστά νερά θα το επιβεβαιώσω και εγω για την περιοχή της Πιερίας. Αν γνωρίζει κάποιος να μας εξηγήσει γιατί έγινε αυτό.
ημουν Σκαφιδια Ηλειας προχτες και το νερο ηταν θερμοσιφωνέ. μιλαμε εμπαινες μεσα και μονο ιδρωμενος δεν εβγαινες. ακομα κι εγω που ειμαι κρυουλιαρης απηυδησα !
 

Pierre_1976

Member
Μηνύματα
517
Likes
858
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
ΒορειοΑνατολικο Αιγαιο οχι μονο πληροφοριες για Θολουρα και Πρασινη θαλασσα που δεν βλεπεις στα 2 μετρα αλλα και μεδουσες και σε πολλα σημεια Φυκια και πλαγκτον και θαλλασιες ψειρες τα σωμματα αυτα που δεν ειναι ορατα απο το γυμνο ματι και δημιουργουν αναφθλαξιες και κνησμο σε ευαισθητους οργανσιμους..
Γενικα η κατασταση ειναι η Χειρτερη απο καθε αλλη χρονια και προσωπικα και αλλοι πολλοι απεχουμε απο θαλλασα πανω απο 1 μηνα τωρα. Αναφερομαι και σε πληροφοριες που εχω απο Νομους Ξανθης Εβρου Ροδοπης Λήμνο και περιοχη Καβαλας
 

vikara

Member
Μηνύματα
475
Likes
4.030
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Θα επιβεβαιώσω τις ζεστές θάλασσες και για τη Σκιάθο φέτος...Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια θερμοκρασία!Μέδουσες ευτυχώς δεν έχει στη νότια πλευρά,αλλά στη βόρεια στην παραλία Μανδράκι γινόταν χαμός.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.445
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom