κρουαζιερα σεπτεμβριος 2011 inside passage

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
samion samion εισαι εδω??
ψαχνοντας για τη συγκεκριμενη κρουαζιερα μου βρηκα με την Holland America Line με το πλοιο sm Zuiderdam 7 ημερη inside passage 2 ενηλικες και ενα παιδι 3 χρονων την περιοδο αναχωρησης 1625Ε. η τιμη δεν ειναι παρα πολυ καλη? απευθυνομαι κυριως σε σενα λογω των γνωσεων σου πανω στο θεμα. παντως για τον μικρο χρεωνε μονο φορους περιπου 63Ε, οντως ειναι δωρεαν λογω ηλικιας ή εχω κανει καποιο λαθος? αυτη η εταιρια ειναι καλη ή να κοιταξω και για καποια αλλη? εχεις να μου προτεινεις καποια? και επειδη δεν εχω παει κρουαζιερα ποτε, ποια πρεπει να ειναι τα κριτηρια στην επιλογη πλοιου?
ειχαμε σκοπο να πραγματοποιησουμε το συγκεκριμενο ταξιδι το 2012 αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το καταφερουμε το σεπτεμβριο που ερχεται. διαλεξα σεπτεμβριο γιατι στο tripadvisor αρκετοι με συμβουλεψαν για μαιο και σεπτεμβριο λογω οτι ειναι πιο οικονομικα και γιατι θελω να αποφυγω την πολυκοσμια του καλοκαιριου.
τι λες, πραγματικα με ενδιαφερει η γωμη σου..:D:D:D:D


και εννοειτε οτι οποιος αλλος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων και συγχωρεστε που απο την αρχη απευθυνθηκα στον samion.....
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
για το μικρο σου χρεωνουν μονο τους φορους εφοσον συνοδευεται απο 2 ενηλικες.
αυτο που πρεπει να κοιταξεις στο πλοιο ειναι αν εχει δραστηριοτητες και για παιδια νομιζω,πως θα την περασει αυτο μια βδομαδα?συνηθως εχουν ενα χωρο σαν παιδικη χαρα ολα αλλα ρωτα,δεν χανεις τιποτα.
για τα υπολοιπα μπορει να σε διαφωτισει οποιος ξερει.αν θες στειλε και ενα πμ του samion Γιατι μπορει να μην εχει δει το θεμα.
 

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
ευχαριστω. τελικα ειναι πιο πιθανο να γινει το ταξιδι το 2012. εννοειτε πως θα ζητησω πληροφοριες απο samion απλα το εχω αφησει προς το παρον αφου θα παιξει για το 12. να μην τον πρηξω απο τωρα με ερωτησεις.... :haha::haha::haha::haha::haha:
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.με την Holland America Line με το πλοιο sm Zuiderdam 7 ημερη inside passage 2 ενηλικες και ενα παιδι 3 χρονων την περιοδο αναχωρησης 1625Ε. η τιμη δεν ειναι παρα πολυ καλη?
2.για τον μικρο χρεωνε μονο φορους περιπου 63Ε, οντως ειναι δωρεαν λογω ηλικιας ή εχω κανει καποιο λαθος?
3.αυτη η εταιρια ειναι καλη ή να κοιταξω και για καποια αλλη? εχεις να μου προτεινεις καποια? και επειδη δεν εχω παει κρουαζιερα ποτε, ποια πρεπει να ειναι τα κριτηρια στην επιλογη πλοιου?
4.αρκετοι με συμβουλεψαν για μαιο και σεπτεμβριο λογω οτι ειναι πιο οικονομικα και γιατι θελω να αποφυγω την πολυκοσμια του καλοκαιριου.
τι λες, πραγματικα με ενδιαφερει η γωμη σου..
1. καλή είναι γι αυτή την εταιρεία. φαντάζομαι μιλάς για εσωτερική καμπίνα και για τους 3. πάντως μπορεί να την κατεβάσεις κι άλλο με αλλη εταιρεία. πχ γρήγορα που είδα η Celebrity στα 1540. αλλά θα πάτε Αλάσκα με εσωτερική? θα πρέπει να βγαίνετε συνεχώς έξω για το θέαμα του inside passage. για μένα αξίζει κ παρααξίζει το 1000 Ε περίπου παραπάνω για το μπαλκόνι. άλλη αίσθηση.
2. κανένα λάθος. όλες προσφέρουν πιο χαμηλή τιμή για το 3ο άτομο. πιο φιλικές σε τιμές στα παιδιά είναι η Costa και η Holland για διαφορετικούς λόγους..η 2η γιατί έχει πολύ λίγα..
3. η εταιρεία είναι πολύ καλή και θα περάσετε πολύ καλά με οποιαδήποτε εταιρεία. αν θέλεις να μπούμε σε λεπτομέρειες..στο Zuiderdam είχα μπει σαν επισκέπτης σε εκδήλωση στην Κεφαλονιά τον περασμένο Μάιο. απίθανο πλοίο. πανέμορφο. πολυτελείς χώροι με αισθηση των παλιών κρουαζιερόπλοιων. αρχοντικό. σαν εταιρεία βέβαια το target group της είναι 60+. έχει προγράμματα για παιδιά αλλά τα παιδιά θα είναι πολύ λιγότερα απ' ότι σε άλλες και ιδίως στη μαμα Carnival. ησυχία θα επικρατεί.
για περισσότερη βαρύτητα στους ενήλικους Holland. για παιδιά Carnival. για μέση λύση Celebrity, Princess. αν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα με τη σειρά Celebrity, Princess, Carnival, Holland, Norwegian. δες κ τον οδηγό κρουαζιέρας και αυτό το αγαπημένο μου θέμα το συζητάμε για ώρες..
4. ναι ισχύει αυτό. θα έχει κ λιγότερες οικογένειες άρα λιγότερη φασαρία..ο καιρός βεβαια είναι ευμετάβλητος. για τη βροχή λέω για τη θάλασσα μη το φοβάστε καθόλου.
 

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
samion σ'ευχαριστω τοσο πολυ, δεν συνεχισα το ψαξιμο τοσο εντονα γιατι τελικα λογω οικονομικων θα μετατεθει το ταξιδι το 2012. παντως του χρονου τετοια εποχη θα σε βομβαρδισω με ερωτησεις και χαιρομαι που ειναι το αγαπημενο σου θεμα....:clap::clap::clap::clap:.
οσο για την καμπινα εχεις δικιο, το χα σκεφτει και γω αλλα σκεφτομαι επισης οτι η κρουζιερα με εξωτερικη θα στοιχισει γυρω, αφου λες κανα χιλιαρικο παραπανω αρα συνολικα κανα 2500Ε, τα αεροπορικα 1800-2000(γιατι ειμαστε και 3) και μετα τη κρουαζιερα μια βδομαδα λεμε να τη περασουμε στη ξηρα(αλασκα), αρα περιπου κανα 1500Ε το λιγοτερο αρα παμε στα 6000 με 7000. πωπωωωωω ......... αρα στανταρ πει για 2012...
εχω γραφτει στο newsletter του cruise critic μπας και πετυχω και καμια προσφορα......
ευχαριστω και παλι...:D:D:D
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
οκ. πάντως καλύτερα να μειώσετε το μπάτζετ από αλλού παρά από την καμπίνα. και ειδικά με μικρό παιδί. θα είναι δύσκολο να το περιορίσετε μόνο μέσα, ενώ με το μπαλκόνι θα έχει έξτρα χωρο. έχει προδιαγραφες ασφαλειας και γι αυτές τις ηλικίες.
άσχετο αλλά μου ήρθε η απορία..γιατί Αλάσκα? και τα αεροπορικά ανεβαίνουν και η κρουαζιέρα πιο ακριβή. μπορεί να έχετε τον προορισμό σε πρωτη προτεραιότητα, αν όχι σκεφτείτε την Καραιβική χειμώνα πχ Χριστούγεννα που πάω εγώ. ιδανικός καιρός, χαμηλές τιμές. αεροπορικό θα βρεις κ με 1500, κρουαζιέρα με μπαλκόνι άνετα <1800, χοτέλ στο Μαιάμι ή Ορλάντο αρκετά φθηνό οπότε ο προυπολογισμός θα κατεβεί αρκετά.
 

giota1

Member
Μηνύματα
386
Likes
89
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
[άσχετο αλλά μου ήρθε η απορία..γιατί Αλάσκα? και τα αεροπορικά ανεβαίνουν και η κρουαζιέρα πιο ακριβή. μπορεί να έχετε τον προορισμό σε πρωτη προτεραιότητα, αν όχι σκεφτείτε την Καραιβική χειμώνα πχ Χριστούγεννα που πάω εγώ. ιδανικός καιρός, χαμηλές τιμές. αεροπορικό θα βρεις κ με 1500, κρουαζιέρα με μπαλκόνι άνετα <1800, χοτέλ στο Μαιάμι ή Ορλάντο αρκετά φθηνό οπότε ο προυπολογισμός θα κατεβεί αρκετά.[/quote]


ναι ειδα οτι καραιβικη παιζει πιο φθηνα αλλα ρε συ αλασκα ειναι ονειρο ζωης και αν δεν καταφερουμε να παμε τωρα που εχουμε μονο ενα παιδι μετα αν κανουμε κι'αλλο θα ειναι πολυ πιο δυσκολο οικονομικα.
παντως δε θα μεινουμε μονο σ'αυτη τη κρουαζιερα αλλα στανταρ θα ακολουθησουν κι'αλλες ειδικα καραιβικη μιας και ειναι ενα ειδος ταξιδιου που αρεσει πολυ στον αντρα μου( προτιμαει το αραλικι παρα να τρεχει απο δω και απο κει....)

εχω και γω μια απορια.... απ'οτι εχω καταλαβει δουλευεις σε κρουαζιεροπλποια ετσι δεν ειναι?
και γω σπουδαζω τουριστικες επιχειρησεις και ηταν στα σχεδια μου αν δεν ειχα παντρευτει να δουλεψω και γω σε πλοια. πρεπει να ειναι πολυ ωραια εμπειρια ε?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.602
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom