• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

taniakar

Member
Προς στιγμήν για το 2026 έχουν κλειστεί 1η εβδομάδα του έτους Αίγυπτο, τριήμερο Καθαρας Δευτέρας Μολδαβία-Υπερδνειστερια και τετραήμερο Πρωτομαγιά Τυνησία. Για Σεπτεμβρη θέλω να κλείσω Σιγκαπούρη-Μαλαισία-Ινδονησία.
Κλείστηκε 20ημερο σε Σιγκαπούρη-Μαλαισία-Ινδονησία. Νόμιζα ότι τελείωσα με το 2026. Δε με παίρνει για άλλα..

kite26

Member
Έκλεισα για Άμστερνταμ-Λιλ, τρεις και οχτώ μέρες αντίστοιχα, από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι και αρχές Ιανουαρίου. Άμα θέλετε ανταπόκριση αλά Ελσίνκι, πείτε μου. Θα παίξουν και υποεκδρομές σε Παρίσι και Μπριζ με ορμητήριο τη Λιλ.

katkats

Moderator
Έκλεισα για Άμστερνταμ-Λιλ, τρεις και οχτώ μέρες αντίστοιχα, από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι και αρχές Ιανουαρίου. Άμα θέλετε ανταπόκριση αλά Ελσίνκι, πείτε μου. Θα παίξουν και υποεκδρομές σε Παρίσι και Μπριζ με ορμητήριο τη Λιλ.
Εννοείται ότι θέλουμε!

panlek30

Member
Φαντάζομαι έχετε πάει Μπαλί.. εμείς πρώτη φορά..
Ναι, εχουμε παει. Δεν το γυρισαμε ολο βεβαια σε 1 βδομαδα που ειχαμε. Μας περασε απ το μυαλο μηπως πηγαιναμε αποκλειστικα μονο βορεια αλλα ειπαμε αυτη τη φορα να επιλεξουμε κατι πιο εναλλακτικο κ λιγοτερο τουριστικο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.248
Μέλη
39.948
Νεότερο μέλος
AlikiSter

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα