Cyprus Airways Aθηνα-Θεσσαλονικη με την Cyprus airways.

panpan

Member
Εκτος του Αθηνα-Θεσσαλονικη,μπηκε και το δρομολογιο
Ηρακλειο-Ροδος.
Απο τα θετικα μεχρι στιγμης της εισοδου των κυπριακων αερογραμμων
ειναι η μειωση της τιμης των εισητηριων Αθηνας-Θεσσαλονικης
Για μεν την Αιγαιου στα 72 ευρω,την Ολυμπιακη στα 79 ευρω

taver

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Εκτος του Αθηνα-Θεσσαλονικη,μπηκε και το δρομολογιο
Ηρακλειο-Ροδος.
Απο τα θετικα μεχρι στιγμης της εισοδου των κυπριακων αερογραμμων
ειναι η μειωση της τιμης των εισητηριων Αθηνας-Θεσσαλονικης
Για μεν την Αιγαιου στα 72 ευρω,την Ολυμπιακη στα 79 ευρω
Το Ηράκλειο-Ρόδος υπάρχει πολύ καιρό τώρα. (Ως τμήμα του Λάρνακα-Ηράκλειο-Ρόδος που εκτελεί η εταιρία).

panpan

Member
Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Από σήμερα αυξάνει κατακόρυφα ο αεροπορικός ανταγωνισμός στο δρομολόγιο Αθηνά-Θεσσαλονίκη (κάποτε το καλύτερο “φιλέτο” της ελληνικής αεροπορικής αγοράς) καθώς μετά την Aegean και την Olympic εισέρχεται σ' αυτο και η Cyprus Airways.
Η κυπριακή εταιρεία εγκαινίασε σήμερα την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που θα εκτελείται με 3 καθημερινά δρομολόγια. Το πρώτο αεροσκάφος απογειώθηκε στις 09.35 από τη Αθήνα, ενώ αντίστοιχα στις 09.55 απογειώθηκε η πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη.
Η πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου Airbus Α319 και Α320. Στην οικονομική θέση, οι ναύλοι για απλή μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα ξεκινούν από 28 ευρώ και από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 47 ευρώ. Αντίστοιχα, στη Βusiness class η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 151 ευρώ για το σκέλος Θεσσαλονίκη - Αθήνα και από 170 ευρώ για το σκέλος Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τους φόρους και τα τέλη αεροδρομίων.
omorfa taxidia

echo2011

Member
Και 10 ευρώ να το πάνε το εισητήριο εγώ με cyprus air ΔΕΝ ξαναταξιδεύω! Είχα σήμερα που επέστρεψα από Θεσσαλονίκη (και πριν 3 μέρες που πηγα) τις χειρότερες πτήσεις ever! Μιλάμε για 40λεπτες πτήσεις με πολύ καλό καιρό..Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω πετάξει πάνω 35 φορές και με χάλια καιρό και τέτοιο πράγμα δε το συνάντησα πουθενά! όταν πηγαίναμε ταρακούναγε τόσο, και εκανε κατι απότομα να χάνει ύψος, λες και είχε έξω κατακλυσμό..Τα 2/3 της πτήσης ήταν δράμα. Μου ανέβαινε η καρδιά στο στόμα από τα απότομα. όταν φτασαμε είχα φόβο που σε 3 μέρες θα ξαναταξίδευα με αυτούς. Έλεγα να τα ακυρώσω..Τελικα επεισα τον εαυτό μου ότι θα έτυχε και επέστρεψα μ'αυτούς..Σήμερα λοιπόν ήταν το ίδιο χάλια. Ανεβάζουν το αεροπλάνο τόσο απότομα, και το κατεβάζουν ακόμα πιο απότομα που έπαθα πρώτη φορά ναυτία. Σε ένα απότομο σήμερα ακούστηκαν κραυγές μεσα στο αεροπλάνο (εγώ κρατήθηκα)..Και όταν κατεβήκαμε και στις αποσκευές όλοι αυτό σχολίαζαν..Δεν είμαι άτομο που φοβάται στο αεροπλάνο, ίσα ίσα απολαμβάνω τις πτήσεις. Αλλη μια φορά έχω φοβηθεί (με malev) αλλά τώρα που το σκέφτομαι τότε ήταν χαλαρά σε σχέση με τη cyprus...Δεν υπερβάλω..

SPO

Member
Τι υπονοείς;Ότι η εταιρία ήθελε να σας λαχταρήσει ή ότι οι πιλότοι δεν είναι καλοί;Προφανώς λαχτάρησες, συμβαίνουν αυτά.Αν η πτήση δε, έφυγε και έφτασε στην ώρα της δε βρίσκω το λόγο να υπερβάλεις.

echo2011

Member
Τι υπονοείς;Ότι η εταιρία ήθελε να σας λαχταρήσει ή ότι οι πιλότοι δεν είναι καλοί.Προφανώς λαχτάρησες, συμβαίνουν αυτά.Αν η πτήση δε, έφυγε και έφτασε στην ώρα της δε βρίσκω το λόγο να υπερβάλεις.
Σίγουρα λαχτάρησα αλλά όχι μόνο εγώ, υπήρχε μεγάλη ανησυχία..Δε ξερω που οφείλεται, αλλά δεν ήταν τυχαίο γιατί εγινε και στις δυο πτησεις, σε καλό καιρό.. Κατι λάθος έκαναν. Ή απλά δε τους νοιάζει πόσο θα μας ανακατέψουν αρκεί ναναι στην ώρα τους. Ο τρόπος που ανεβασαν και κατέβασαν το αεροπλάνο και τις δυο φορες ήταν διαφορετικός από ότι έχω συναντήσει..Μεγάλη κλίση στο αεροπλάνο και αυτο οδηγεί σε υπερβολικές αναταράξεις και "κενά". Δηλαδή σε κακοκαιρία τι γίνεται;;; Δε θα το μαθω ποτέ γιατί δε ξαναμπαίνω..Αν κάποιος θέλει να λάβει υπόψην του την εμπειρία μου θα το κάνει..Δεν έχω κανένα συμφέρον να δυσφημίζω την εταιρία..όποιος θεωρεί οτι υπερβάλω απλά θα αγνοήσει ότι γράφω..

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
ας εχουν το νού τους αρχάριοι επί των διαδικτυακών κρατήσεων,οταν κλείνουν στο σάιτ της εταιρίας καποιο εισιτήριο
οταν σας ζητάει το τηλέφωνο εχει τρία κουτάκια
1 για την χώρα
1 για την πόλη
και
1 για τον αριθμό.

στην χώρα πχ Ελλάδα δεν ειναι ουτε το 0030 το σωστό
ούτε ομως και το +30 που συνηθίζεται παντού
ειναι το σκέτο 30.

μέχρι το ανακαλύψω χρειάστηκε να παιδευτώ λιγάκι και αφού πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να με ενημερώσουν σχετικά και το οποίο ηταν αναρτημένο στο σάιτ και φυσικά φυσικά ξεκινούσε με το το + μπροστά:D

πληροφοριακά η τιμή για την διαδρομή θεσσαλονίκη αθήνα ηταν 45Ε (12Ε ο ναυλος, 29Ε οι φόροι και 4Ε το τέλος κράτησης)

SPO

Member
Και γιατί να κλείσουμε από το site της εταιρίας; Μας περισσεούν 4 ευρώ;

jetry

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Σίγουρα λαχτάρησα αλλά όχι μόνο εγώ, υπήρχε μεγάλη ανησυχία..Δε ξερω που οφείλεται, αλλά δεν ήταν τυχαίο γιατί εγινε και στις δυο πτησεις, σε καλό καιρό.. Κατι λάθος έκαναν. Ή απλά δε τους νοιάζει πόσο θα μας ανακατέψουν αρκεί ναναι στην ώρα τους. Ο τρόπος που ανεβασαν και κατέβασαν το αεροπλάνο και τις δυο φορες ήταν διαφορετικός από ότι έχω συναντήσει..Μεγάλη κλίση στο αεροπλάνο και αυτο οδηγεί σε υπερβολικές αναταράξεις και "κενά". Δηλαδή σε κακοκαιρία τι γίνεται;;; Δε θα το μαθω ποτέ γιατί δε ξαναμπαίνω..Αν κάποιος θέλει να λάβει υπόψην του την εμπειρία μου θα το κάνει..Δεν έχω κανένα συμφέρον να δυσφημίζω την εταιρία..όποιος θεωρεί οτι υπερβάλω απλά θα αγνοήσει ότι γράφω..
Σήμερα ταξίδεψα πρώτη φορά με cyprus από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Χθες βράδυ διάβαζα το πιο πάνω σχόλιο για τις πτήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας και έχω να πω οτι όλη την ώρα είχα ένα άγχος πως θα είναι η πτήση, οτι θα κουνάει κτλ.. Λοιπόν η πτήση ήταν ωραιότατη, δεν κουνηθήκαμε δευτερόλεπτο και οι κλίσεις ήταν κανονικότατες.. Να σημειώσω οτι η ομίχλη ήταν μπόλικη στο Μακεδονία αλλά παρόλα αυτά όλα ήταν άψογα..
Κι εγώ δεν έχω κανένα λόγο να διαφημίσω την εν λόγω αεροπορική εταιρία, απλά επειδή είναι λίγο άδικο να δημιουργείται άγχος στους ταξιδιώτες χωρίς λόγο, θέλησα κι εγώ να ποστάρω τη δική μας εμπειρία. Πάντα υπάρχουν φορές που λόγω διαφόρων συνθηκών δημιουργούνται αναταραχές στις πτήσεις αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να προκαταβάλουμε τους υπόλοιπους με σχόλια του τύπου η χειρότερη πτήση ever, δεν θα ξαναταξιδέψω κτλ. Επίσης και με malev είχα ταξιδέψει για Βουδαπέστη και η πτήση ήταν επίσης ωραιότατη.

Προσωπικά χάρηκα την πτήση και εννοείται θα ταξιδέψουμε ξανά (α! και 40 ευρώ το εισιτήριο μαζί με τους φόρους)

φιλικά! :D

echo2011

Member
Κι εγώ δεν έχω κανένα λόγο να διαφημίσω την εν λόγω αεροπορική εταιρία, απλά επειδή είναι λίγο άδικο να δημιουργείται άγχος στους ταξιδιώτες χωρίς λόγο, θέλησα κι εγώ να ποστάρω τη δική μας εμπειρία. Πάντα υπάρχουν φορές που λόγω διαφόρων συνθηκών δημιουργούνται αναταραχές στις πτήσεις αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να προκαταβάλουμε τους υπόλοιπους με σχόλια του τύπου η χειρότερη πτήση ever, δεν θα ξαναταξιδέψω κτλ. Επίσης και με malev είχα ταξιδέψει για Βουδαπέστη και η πτήση ήταν επίσης ωραιότατη.

Προσωπικά χάρηκα την πτήση και εννοείται θα ταξιδέψουμε ξανά (α! και 40 ευρώ το εισιτήριο μαζί με τους φόρους)

φιλικά! :D
Δεν είχα σκοπό να αγχώσω κανέναν, όπως και εσύ έτσι και εγώ ταξίδεψα με cyprus για πρώτη φορά περσι το καλοκαίρι και έγραψα τότε την δική μου εμπειρία. Αφού είχες καλές πτήσεις και έμεινες ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους καλά θα κάνεις και θα ξαναταξιδέψεις μαζί τους, και γω το ίδιο θα έκανα.
Εμείς με πολύ καλό καιρό, (σύμφωνα με αυτό που και οι ίδιοι μας είπαν από το πιλοτήριο πριν την απογείωση) είχαμε απότομες, αγχωτικές πτήσεις με διαρκείς αναταραχές όπου έγιναν και 3-4 "βουτιές" και κανείς δε βγήκε να μας πει κάτι να μας καθησυχάσει ενώ άκουγαν πως κάποιοι φώναζαν. Anyway, τα σχόλιά μου δεν έγιναν για να προκαταβάλουν, είπα απλά αυτό που ένιωσα και που ισχύει για μένα. Ήταν οι χειρότερες πτήσεις μου και δε θέλω να ξαναταξιδέψω με cyprus και δε θα γράφω μόνο όταν έχω κάτι καλό να πω. Και εσυ πολύ καλά κάνεις που μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους πως είχες ωραίες πτήσεις και έμεινες ευχαριστημενος. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κρίνεις τη δική μου εμπειρία και να λες πως κακώς την έγραψα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.900
Μέλη
37.888
Νεότερο μέλος
villy79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom