panpan
Member
Desperate !!!
Correct...Desperate !!!
Το Ηράκλειο-Ρόδος υπάρχει πολύ καιρό τώρα. (Ως τμήμα του Λάρνακα-Ηράκλειο-Ρόδος που εκτελεί η εταιρία).
Σίγουρα λαχτάρησα αλλά όχι μόνο εγώ, υπήρχε μεγάλη ανησυχία..Δε ξερω που οφείλεται, αλλά δεν ήταν τυχαίο γιατί εγινε και στις δυο πτησεις, σε καλό καιρό.. Κατι λάθος έκαναν. Ή απλά δε τους νοιάζει πόσο θα μας ανακατέψουν αρκεί ναναι στην ώρα τους. Ο τρόπος που ανεβασαν και κατέβασαν το αεροπλάνο και τις δυο φορες ήταν διαφορετικός από ότι έχω συναντήσει..Μεγάλη κλίση στο αεροπλάνο και αυτο οδηγεί σε υπερβολικές αναταράξεις και "κενά". Δηλαδή σε κακοκαιρία τι γίνεται;;; Δε θα το μαθω ποτέ γιατί δε ξαναμπαίνω..Αν κάποιος θέλει να λάβει υπόψην του την εμπειρία μου θα το κάνει..Δεν έχω κανένα συμφέρον να δυσφημίζω την εταιρία..όποιος θεωρεί οτι υπερβάλω απλά θα αγνοήσει ότι γράφω..Τι υπονοείς;Ότι η εταιρία ήθελε να σας λαχταρήσει ή ότι οι πιλότοι δεν είναι καλοί.Προφανώς λαχτάρησες, συμβαίνουν αυτά.Αν η πτήση δε, έφυγε και έφτασε στην ώρα της δε βρίσκω το λόγο να υπερβάλεις.
Σήμερα ταξίδεψα πρώτη φορά με cyprus από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Χθες βράδυ διάβαζα το πιο πάνω σχόλιο για τις πτήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας και έχω να πω οτι όλη την ώρα είχα ένα άγχος πως θα είναι η πτήση, οτι θα κουνάει κτλ.. Λοιπόν η πτήση ήταν ωραιότατη, δεν κουνηθήκαμε δευτερόλεπτο και οι κλίσεις ήταν κανονικότατες.. Να σημειώσω οτι η ομίχλη ήταν μπόλικη στο Μακεδονία αλλά παρόλα αυτά όλα ήταν άψογα..Σίγουρα λαχτάρησα αλλά όχι μόνο εγώ, υπήρχε μεγάλη ανησυχία..Δε ξερω που οφείλεται, αλλά δεν ήταν τυχαίο γιατί εγινε και στις δυο πτησεις, σε καλό καιρό.. Κατι λάθος έκαναν. Ή απλά δε τους νοιάζει πόσο θα μας ανακατέψουν αρκεί ναναι στην ώρα τους. Ο τρόπος που ανεβασαν και κατέβασαν το αεροπλάνο και τις δυο φορες ήταν διαφορετικός από ότι έχω συναντήσει..Μεγάλη κλίση στο αεροπλάνο και αυτο οδηγεί σε υπερβολικές αναταράξεις και "κενά". Δηλαδή σε κακοκαιρία τι γίνεται;;; Δε θα το μαθω ποτέ γιατί δε ξαναμπαίνω..Αν κάποιος θέλει να λάβει υπόψην του την εμπειρία μου θα το κάνει..Δεν έχω κανένα συμφέρον να δυσφημίζω την εταιρία..όποιος θεωρεί οτι υπερβάλω απλά θα αγνοήσει ότι γράφω..
Δεν είχα σκοπό να αγχώσω κανέναν, όπως και εσύ έτσι και εγώ ταξίδεψα με cyprus για πρώτη φορά περσι το καλοκαίρι και έγραψα τότε την δική μου εμπειρία. Αφού είχες καλές πτήσεις και έμεινες ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους καλά θα κάνεις και θα ξαναταξιδέψεις μαζί τους, και γω το ίδιο θα έκανα.Κι εγώ δεν έχω κανένα λόγο να διαφημίσω την εν λόγω αεροπορική εταιρία, απλά επειδή είναι λίγο άδικο να δημιουργείται άγχος στους ταξιδιώτες χωρίς λόγο, θέλησα κι εγώ να ποστάρω τη δική μας εμπειρία. Πάντα υπάρχουν φορές που λόγω διαφόρων συνθηκών δημιουργούνται αναταραχές στις πτήσεις αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να προκαταβάλουμε τους υπόλοιπους με σχόλια του τύπου η χειρότερη πτήση ever, δεν θα ξαναταξιδέψω κτλ. Επίσης και με malev είχα ταξιδέψει για Βουδαπέστη και η πτήση ήταν επίσης ωραιότατη.
Προσωπικά χάρηκα την πτήση και εννοείται θα ταξιδέψουμε ξανά (α! και 40 ευρώ το εισιτήριο μαζί με τους φόρους)
φιλικά!![]()