Aegean -100€ έκπτωση μόνο για εσένα!

psilosgeo

Member
Ταξίδι τελευταία στιγμή
🤝
Εσύ

Καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο νησί… και επειδή μας αρέσει ο αυθορμητισμός σου,
φέτος έχουμε κάτι ξεχωριστό μόνο για εσένα!

100€ έκπτωση για να κάνεις διακοπές … στην Ευρώπη!

Απλά χρησιμοποίησε τον εκπτωτικό κωδικό “LASTCALL” κατά τη διάρκεια
της κράτησής σου και ξεκίνα να ετοιμάζεις βαλίτσες!

⏳
Προλαβαίνεις – αλλά για λίγο ακόμα. Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα
⏳

Ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις μετ’ επιστροφής προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού του δικτύου μας, μεταξύ 01/07/2025 – 31/08/2025.
Χρησιμοποίησε τον εκπτωτικό κωδικό:
LASTCALL

Ημερομηνία λήξης 06/07

pan82

Member
Τι εγινε φετος το καλοκαιρι? Δεν γεμιζουν τα αεροπλανα και παλευουν με κωδικους και προσφορες visa? Ας ριξουν τις τιμες, εχει καταντησει αστειο.
Nαι σιγά μη ρίξουν τις τιμές, με κωδικούς προσωπικούς, εκπτωτικούς visa κλπ διατηρούν τις τιμές στα ύψη και φαίνεται σα μεγάλη ευκαιρία η έκπτωση και το βασικότερο δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα άλλος κωδικός έκπτωσης που ένα σωρό κόσμος έχει, αποκλείει αυτομάτως 1+1 και εκπτωτικά aegean visa και όλους τους κωδικούς next, platinum κλπ κλπ.

paefstra

Member
αποκλείει αυτομάτως 1+1
Η πιστοτητα στην Aegean bonus visa των 80 ευρω πρεπει να ειναι η πιο επωδυνη συμμετοχη σε cult. Υποχρεωτικα 1+1 καθε χρονο, οταν η Sky Express γλενταει τους πιστους με μισοτιμης εισιτηρια στους απιστους.

adiaforos

Member
Πάντα οι κωδικοί με mail είναι προσωπικοί και συνδέονται με το λογαριασμό email που έρχεται
Καλά, όχι πάντα, όλοι οι κωδικοί με e-mail έρχονται. Το περίεργο σε αυτή την προσφορά είναι ότι βγάζει μήνυμα "μη έγκυρος εκπτωτικός κωδικός" πριν να κάνεις log in ή πριν να ζητήσει e-mail.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Nαι σιγά μη ρίξουν τις τιμές, με κωδικούς προσωπικούς, εκπτωτικούς visa κλπ διατηρούν τις τιμές στα ύψη και φαίνεται σα μεγάλη ευκαιρία η έκπτωση και το βασικότερο δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα άλλος κωδικός έκπτωσης που ένα σωρό κόσμος έχει, αποκλείει αυτομάτως 1+1 και εκπτωτικά aegean visa και όλους τους κωδικούς next, platinum κλπ κλπ.
Εισιτήριο μετ'επιστροφής από 191 στα 91 ευρώ στη ντάλα του καλοκαιριού, δηλαδή πόση παραπάνω έκπτωση;

Last edited:

pan82

Member
Καλά, όχι πάντα, όλοι οι κωδικοί με e-mail έρχονται. Το περίεργο σε αυτή την προσφορά είναι ότι βγάζει μήνυμα "μη έγκυρος εκπτωτικός κωδικός" πριν να κάνεις log in ή πριν να ζητήσει e-mail.
Κάτι κάνεις λάθος εμένα κανονικά το παίρνει μου κάνει έκπτωση κάνω login και όταν πάει στο επόμενο βήμα βγάζει ότι ο κωδικός δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη κράτηση

adiaforos

Member
Κάτι κάνεις λάθος εμένα κανονικά το παίρνει μου κάνει έκπτωση κάνω login και όταν πάει στο επόμενο βήμα βγάζει ότι ο κωδικός δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη κράτηση
Με προβλημάτισες και το έλεγξα ξανά. Τώρα πράγματι το δέχεται μέχρι το τελευταίο βήμα, όταν το έγραψα πριν δεν το δεχόταν, ούτε νωρίτερα που ήμουν στη δουλειά. Περίεργο. Web, πάντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.818
Νεότερο μέλος
shahrukhkhan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom