Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Απ' άκρη σ' άκρη
Προσφερει η Aegean τη δυνατοτητα αυτή; Δε το γνωριζω και δε το χω βρει εως τώρα.
Ναι υπάρχει. Εκλεισα Αθήνα Μπρατισλάβα - Βενετία Αθήνα (όχι companion). Γι' αυτό ρωτώ, εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 1+1 σε τέτοια κράτηση στο μέλλον

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Ναι υπάρχει. Εκλεισα Αθήνα Μπρατισλάβα - Βενετία Αθήνα (όχι companion). Γι' αυτό ρωτώ, εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 1+1 σε τέτοια κράτηση στο μέλλον
Αν και είμαστε εκτός θέματος, μπορείς να μου πεις αν θέλεις πως το έκανες αυτό σε ενιαία κράτηση;

cosafiv

Member
ζηταω προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου, απο Ηellas direct, μου δινει ετησια 250 ευρ, βλεπω μετα απο κατω οτι εχει ανκοινωση , πως αν χρησιμοποιησεις aegean bonus visa, εχεις για καθε ευρω 5 ποντους, ακολουθω τις οδηγιες και μου βγαζει την ιδια ασφαλεια 377 ευρ...

ANASTAPAP

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
ζηταω προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου, απο Ηellas direct, μου δινει ετησια 250 ευρ, βλεπω μετα απο κατω οτι εχει ανκοινωση , πως αν χρησιμοποιησεις aegean bonus visa, εχεις για καθε ευρω 5 ποντους, ακολουθω τις οδηγιες και μου βγαζει την ιδια ασφαλεια 377 ευρ...
Την εκανα και εγώ,ακολουθείς τα βήματα κανονικά και μόλις φτάσεις στη σελίδα πληρωμής καταχωρείς τον αριθμό M&B στο πεδίο "εκπτωτικός κωδικός" και παίρνεις(στα ψιλά γράμματα λέει) 10 μίλια ανά ευρώ ασφάλισης για νέους πελάτες και 5 μίλια/ευρώ για ανανεώσεις,τα οποία καταχωρούνται 5 εβδομάδες από την έναρξη της ασφάλισης..

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Guatemala
Χρησιμοποιώ την aegean bonus, εδώ κ λίγο καιρό και έχω ζήτήσει αυτόματη μετατροπή σε μίλια, αλλά δεν βλέπω κάτι στον λογαριασμό μου μέχρι στιγμής...γίνεται μετά από κάθε συναλλάγή η μετατροπή ή πχ 1 φορά τον μηνα όσα μίλια μαζευονται?

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ονειρεμένο Ταξίδι
Hokkaido χειμωνα
Χρησιμοποιώ την aegean bonus, εδώ κ λίγο καιρό και έχω ζήτήσει αυτόματη μετατροπή σε μίλια, αλλά δεν βλέπω κάτι στον λογαριασμό μου μέχρι στιγμής...γίνεται μετά από κάθε συναλλάγή η μετατροπή ή πχ 1 φορά τον μηνα όσα μίλια μαζευονται?
1 φορά μετα την τελευταία Κυριακή του μήνα μετατρέπονται

cosafiv

Member
Κάθε μηνα

evi01

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Η γη ολάκερη!
Τα μίλια τα βλέπεις όμως στο λογαριασμό miles+bonus μετά από αρκετές ημέρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.443
Μέλη
38.556
Νεότερο μέλος
nin00diii

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom