gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
.... και σε εμένα τα ίδια, μετά την επιλογή θέσης, αναπροσαρμόζει +100
καλή η προσπάθεια ΑΛΛΑ !
Ισχύει μόνο για τους παραλήπτες του e-mail, όπως πλήθος προωθητικών ενεργειών της εταιρείας.SOS! "WELCOMEBACK" κωδικος
Βγάζει 100€ έκπτωση
Ισχύει μόνο για πτήσεις με επιστροφή και για πτήσεις προς Αθήνα
Όποιοσ προλάβει πρόλαβε....
Εννοει μόνο για πτήσεις απο και προς Κύπρο . Οι πτήσεις μπορει να είναι είτε απο Ελλάδα είτε απο το εξωτερικο.Προσπαθω να καταλάβω το εξής:
Η Aegean διαφημίζει 30% για πτήσεις από Κύπρο και για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού!
Εγώ εκτός απο πτήσεις για Κύπρο, δεν βλέπω εκπτώσεις!
Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Έχει δυο προσφορές μια για Κύπρο και μια για όλο το δίκτυο.Εννοει μόνο για πτήσεις απο και προς Κύπρο . Οι πτήσεις μπορει να είναι είτε απο Ελλάδα είτε απο το εξωτερικο.
Οποιονδήποτε κωδικό έχει διαθέσιμο ο καθένας. Μπορεί να προστεθεί ταυτόχρονα με την προσφορά και να μειώσει περαιτέρω το κόστος του εισιτηρίου.Τι κωδικούς εννοείς? ... Τύπου cosmote ή έχεις κάτι άλλο υπόψιν.
Θα είναι του Μαρτίου που δεν θα ανανεώθηκε ακόμαΠήρα μόλις COSMOTE deals κωδικό και με ενημέρωσε πως δεν έχει διαθεσιμότητα για αυτό τον μήνα, καλά καλά σε μπήκε ακόμα ο Απρίλιος και τελείωσαν.... Πρωταπριλιάτικο ΨΈΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ.....
Ναι το κατάλαβα! Πήρα τηλέφωνο και έπειτα από έντονη πίεση στην υπάλληλο και αρκετά λεπτά αναμονή μου είπε πως είναι λάθος γραμμένο και είναι από Κύπρο προς και Ελλάδα και όλους τους προορισμούς εξωτερικού!Εννοει μόνο για πτήσεις απο και προς Κύπρο . Οι πτήσεις μπορει να είναι είτε απο Ελλάδα είτε απο το εξωτερικο.