Aegean Airlines Aegean news

maria91

Member
Πολλοί δεν το κάνουν η δεν το ξέρουν. Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικό γεύμα από τα στάνταρ αν η πτήση στο επιτρέπει. Μέσα σε αρκετές επιλογές έχουν το Εβραϊκό και το μουσουλμανικό που είναι κλάσεις καλύτερο.
Από την διαχείριση της πτήσης.
Δεν ισχυει πλεον αυτο που λετε στην οικονομικη θεση τουλαχιστον...σε οσα ταξιδια και αν εχω επιλεξει να το αλλαξω,δε μ αφηνει κ μου λεει να παρω τηλεφωνο στο τηλ.κεντρο...πραγμα που προφανως δε κανω και προφανως το εχουν βαλει ετσι για να μην εχουν να δινουν διαφορετικα μενου,αλλωστε και πριν τον κοβιντ σπανια το χρησιμοποιουσε ο κοσμος

tatooine

Member
Δεν ισχυει πλεον αυτο που λετε στην οικονομικη θεση τουλαχιστον...σε οσα ταξιδια και αν εχω επιλεξει να το αλλαξω,δε μ αφηνει κ μου λεει να παρω τηλεφωνο στο τηλ.κεντρο...πραγμα που προφανως δε κανω και προφανως το εχουν βαλει ετσι για να μην εχουν να δινουν διαφορετικα μενου,αλλωστε και πριν τον κοβιντ σπανια το χρησιμοποιουσε ο κοσμος
Έχεις δίκιο. στην οικονομική όχι, στην μπίζνες ναι.

paefstra

Member
Παλια αλλαζαμε και στην οικονομικη. Αλλα απο τοτε που φιλος διαλεξε το ινδικο και του εφεραν φακες, δεν το επιλεγω. Χιλιες φορες το ινδικο της Ryan με χρεωση, παρα το φεστιβαλ υδατανθρακων της Αιγαιου.

maria91

Member
Παλια αλλαζαμε και στην οικονομικη. Αλλα απο τοτε που φιλος διαλεξε το ινδικο και του εφεραν φακες, δεν το επιλεγω. Χιλιες φορες το ινδικο της Ryan με χρεωση, παρα το φεστιβαλ υδατανθρακων της Αιγαιου.
Απο περσυ το χειμωνα οσες φορες εχω προσπαθησει δε μ εχει αφησει..για ποιο παλια το θυμαμαι οτι αλλαζε αλλα δεν ειχε τυχει να επιλεξω αλλαγη γευματος..βεβαια μετα τη τελευταια φολα οπου για Ιμπιζα μας δωσαν ενα σαντουιτσακι του ελεους,ενω τον Φλεβαρη για Μαδριτη ειχε κανονικο γευμα δε ξαναπροσπαθω,ας δινουν οτι θελουν να ναι καλα τα μπισκοτακια και τα κρουασανακια απο το σουπερ μαρκετ :haha:

taver

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Πολλοί δεν το κάνουν η δεν το ξέρουν. Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικό γεύμα από τα στάνταρ αν η πτήση στο επιτρέπει. Μέσα σε αρκετές επιλογές έχουν το Εβραϊκό και το μουσουλμανικό που είναι κλάσεις καλύτερο.
Από την διαχείριση της πτήσης.
Μόνο business. Και δεν είναι καλές οι επιλογές: Όποτε προεπιλέγω το ειδικό γεύμα που χρειάζομαι στη businness (DBML), παίρνω (σχεδόν πάντα) ακριβώς το ίδιο πιάτο.

tatooine

Member
Μόνο business. Και δεν είναι καλές οι επιλογές: Όποτε προεπιλέγω το ειδικό γεύμα που χρειάζομαι στη businness (DBML), παίρνω (σχεδόν πάντα) ακριβώς το ίδιο πιάτο.
Το ξέρω βρε. Απλά νόμιζα ότι το έχουν σε όλες τις θέσεις.

tatooine

Member
Απο περσυ το χειμωνα οσες φορες εχω προσπαθησει δε μ εχει αφησει..για ποιο παλια το θυμαμαι οτι αλλαζε αλλα δεν ειχε τυχει να επιλεξω αλλαγη γευματος..βεβαια μετα τη τελευταια φολα οπου για Ιμπιζα μας δωσαν ενα σαντουιτσακι του ελεους,ενω τον Φλεβαρη για Μαδριτη ειχε κανονικο γευμα δε ξαναπροσπαθω,ας δινουν οτι θελουν να ναι καλα τα μπισκοτακια και τα κρουασανακια απο το σουπερ μαρκετ :haha:
Σημασία έχει ότι δίνουν κάτι. Ίσως είναι η μόνη στην Ευρώπη πλέον.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Εεεεεεεεεε εσείς εκεί στα ΒΠ ..... Βιλτανιώτη 31, βγάλτε τα μακαρόνια και τις φακές, αφήστε μας να τσακωνόμαστε για τις καρέκλες ή δεν ξέρω εγώ τι, ΑΛΛΑ, δώστε κανα πρόμο καμμιά έκπτωση της προκοπής !..... αργούν τα επόμενα γενέθλια σας, αργεί η χαζοπαρασκευή .....:haha:

panpan

Member
δώστε κανα πρόμο καμμιά έκπτωση της προκοπής !.
https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/travel-from-greece/
⚡72H FLASH SALE⚡ Μπείτε σε χειμερινή διάθεση ταξιδεύοντας στο εξωτερικό με -30% σε όλες τις πτήσεις! Κάντε κράτηση τώρα!

Κάντε κράτηση έως 05/10/2023
Πτήσεις μεταξύ 01/11/2023 - 17/12/2023

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ονειρεμένο Ταξίδι
Hokkaido χειμωνα
https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/travel-from-greece/
⚡72H FLASH SALE⚡ Μπείτε σε χειμερινή διάθεση ταξιδεύοντας στο εξωτερικό με -30% σε όλες τις πτήσεις! Κάντε κράτηση τώρα!

Κάντε κράτηση έως 05/10/2023
Πτήσεις μεταξύ 01/11/2023 - 17/12/2023
Κλείσαμε ενα 4ημερακι απο Θεσσαλονίκη-Ελσινκι με επιστροφη απο Ταλιν στα 147 αφού βαλαμε και εναν εκπτωτικο κωδικό 20 ευρω... Καλα ειναι νομίζω για οχι low cost, τρομερές ωρες και στο πηγαινε και στο ελα... 12 με 16 Δεκέμβρη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.438
Μέλη
38.550
Νεότερο μέλος
KaterinaLina8

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom