paefstra
Member
Παλια εβγαζε το αρωμα μου μιση τιμη. Τι να τα κανω τα bonus με τις τιμες pre christmas στο διαστημα του πληθωρισμου?Έβγαζε παλιά καλύτερη προσφορά απο το χ20. Αλλά δεν θυμάμαι πόσο ήταν
Παλια εβγαζε το αρωμα μου μιση τιμη. Τι να τα κανω τα bonus με τις τιμες pre christmas στο διαστημα του πληθωρισμου?Έβγαζε παλιά καλύτερη προσφορά απο το χ20. Αλλά δεν θυμάμαι πόσο ήταν
Συνήθως Black Friday βγάζει καλύτερη. Περίμενε λίγο.Βγαζει αραγε καλυτερη προσφορα απο το +50% που παιζει τωρα?να περιμενω ή να παω για αγορες?
Αν βρίσκεις τα μπόνους άχρηστα και σε συνδυασμό πάντα με τις τιμές του Hondos, τότε παίρνεις το άρωμα σου απο εκεί που σου το δίνουν πιο φθηνά. Εσύ κάνεις "παιχνίδι", ειδικά οταν δεν υπάρχει κάτι άλλο που να σε δελεάζει, όπως λες.Παλια εβγαζε το αρωμα μου μιση τιμη. Τι να τα κανω τα bonus με τις τιμες pre christmas στο διαστημα του πληθωρισμου?
Θα περιμενω συνδυασμο -40% στις τιμες συν εξτρα bonus μαλλον τη μερα της γυναικας, οπως καθε χρονο.Αν βρίσκεις τα μπόνους άχρηστα και σε συνδυασμό πάντα με τις τιμές του Hondos, τότε παίρνεις το άρωμα σου απο εκεί που σου το δίνουν πιο φθηνά. Εσύ κάνεις "παιχνίδι", ειδικά οταν δεν υπάρχει κάτι άλλο που να σε δελεάζει, όπως λες.
Πέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;Θα περιμενω συνδυασμο -40% στις τιμες συν εξτρα bonus μαλλον τη μερα της γυναικας, οπως καθε χρονο.
ΝαιΠέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.Πέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρεςΠου να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.
Ο καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες
Ε καλα 2-3 βασικα πραγματακια,θα αναμενω για αργοτερα μπας κ βγαλει κατι παραπανω με πεισατεΠοτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.