paefstra
Member
2 παραγγελιες και μου εδωσε επι 4. Τι στο καλο.
Μα γιατί βιάζεστε;;;;Πάλι θα έχουμε φασαρίεεεεεες...
χ4 μόνο μπήκαν.
Πως είσαι τόσο σίγουρος;Είναι σε όλα τα προϊόντα. Και σε προϊόντα που δεν είναι Cyber Monday Deal έχει την σήμανση.
Την ίδια απορία έχωΠως είσαι τόσο σίγουρος;
Γιατί βλέπω σε διάφορα κατηγορίες που μπαίνω (τηλεοράσεις, κλιματιστικά) έχει φίλτρο για cyber Monday
Χ100 μπήκε. Να ρωτήσω κάτι; Σε ποιό σημείο δίνεται η επιλογή των διετών με πιστωτική ρε παιδιά; Φτάνω στην πληρωμή κ μου ανοίγει τις κάτωθι επιλογές.Κι από μένα το ιδιο
Σου εμφανίστηκαν αμέσως δηλαδή;Χ100 μπήκε. Να ρωτήσω κάτι; Σε ποιό σημείο δίνεται η επιλογή των διετών με πιστωτική ρε παιδιά; Φτάνω στην πληρωμή κ μου ανοίγει τις κάτωθι επιλογές.
Γιατί π.χ. τα προϊντα εξαντλούνται ή όπως έγινε σε μένα έπαψαν, μέσα σε 5 λεπτά, να είναι διαθέσιμα στο κοντινό μου κατάστημα και θα πρέπει να πάω στου διαόλου την μάνα να τα πάρω.Μα γιατί βιάζεστε;;;;
Είμαι γιατί το βλέπω.Πως είσαι τόσο σίγουρος;
Γιατί βλέπω σε διάφορα κατηγορίες που μπαίνω (τηλεοράσεις, κλιματιστικά) έχει φίλτρο για cyber Monday
Ειχε σηματακι x100 σε αυτα που πηρες?2 παραγγελιες και μου εδωσε επι 4. Τι στο καλο.
Γιατι η τιμη ειναι στον πατο και θα εξαντληθει. Και δεν βιαστηκαμε αφου ηδη ειχε ξεκινησει.Μα γιατί βιάζεστε;;;;
Ναι και στα δυοΕιχε σηματακι x100 σε αυτα που πηρες?
Για τα προϊόντα που ισχύει το x100 γράφει ακριβώς τους πόντους που θα μπούνε. Για τα υπόλοιπα δεν γράφει τίποτα και είναι δυστυχώς τα περισσότερα.Είμαι γιατί το βλέπω.