Black Friday 2025

adiaforos

Member
Αν κάνω παραγγελία και πληρώσω με κάρτα με δόσεις πόσο εύκολα ακυρώνεται με παραλαβή από το κατάστημα;;
Αν πληρώσεις με δόσεις, οι δόσεις θα χρεώνονται και θα ακυρώνονται ανά μήνα, μειώνοντας αντίστοιχα πιστωτικό όριο και επόμενες δόσεις....

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Eκανα μια μικρή αγορά δοκιμαστικά σε προϊόν χωρίς σήμανση και δεν μου έδωσε καν πόντους ούτε τo Χ4 ... Σε ομάδα στο fb κάποιοι επιμένουν ότι πήραν χ100 κανονικά

Last edited:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
μπορεί, αλλά ήταν ξεκάθαρο στο σάιτ σε ποια δίνει πόντους. κατα πάσα πιθανότητα βέβαια είναι βλακεία του Κωτσόβολου
Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε ο ΚΩΤΣΌΒΟΛΟΣ.

IMG_9830.png

Last edited by a moderator:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Έκανα 4 αγορές. Η πρώτη ακριβώς το ίδιο πράγμα με την τελευταία. Η πρώτη μου έδωσε μόνο χ4. Οι υπόλοιπες κατευθείαν χ100. Στην πρώτη έβαλα παραλαβή σου το κατάστημα. Δεν ξέρω αν είναι απλά λάθος ή αν για την παραλαβή από κατάστημα δεν δίνει τους ποντουε

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Αλλη μια χρονια που θα πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας. Αφου παντως εστειλε το μηνυμα "ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ" εγω θα μπουμπουνισω. Εδω η Αλφα τους εδωσε περυσι κατ'οπιν εορτης στους τολμηρους που προλαβαν, δεν θα τους δωσει τωρα?

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Έκανα 4 αγορές. Η πρώτη ακριβώς το ίδιο πράγμα με την τελευταία. Η πρώτη μου έδωσε μόνο χ4. Οι υπόλοιπες κατευθείαν χ100. Στην πρώτη έβαλα παραλαβή σου το κατάστημα. Δεν ξέρω αν είναι απλά λάθος ή αν για την παραλαβή από κατάστημα δεν δίνει τους ποντουε
Πήρα αμέσως τους Χ100 με την παραλαβή στο κατάστημα

Ε ακυρώνουμε και βαραμε ξανά.
Έβγαλες άκρη με τις δόσεις;

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Η όλη φάση μου θυμίζει την περίπτωση με το επίδομα ενοικίου.. Βρε μπας και ο Κωτσος είναι κρατικός;;;; :xalara::xalara:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.969
Νεότερο μέλος
giannissot

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom