Next Εθνικής τράπεζας

armar

Member
Διαπίστωσα ότι έχω κάνει αρκετές συναλλαγές που δεν μου έχουν δώσει τα ανάλογα bits. Έστειλα μέιλ και ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα. Τελικά γίνεται συστηματικά οπότε καλό είναι να το τσεκαρουμε.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Τους κωδικούς Next δεν μου τους δέχεται λόγω των πολλών προβλημάτων της ημέρας ή επειδή έχει "και καλά την έκπτωση" δεν παίρνει δεύτερη έκπτωση;

Billouk

Member
Τους κωδικούς Next δεν μου τους δέχεται λόγω των πολλών προβλημάτων της ημέρας ή επειδή έχει "και καλά την έκπτωση" δεν παίρνει δεύτερη έκπτωση;
Οι πτήσεις με κωδικούς next πρέπει να γίνουν μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, δεν αρκεί η κράτηση να έχει γίνει μέχρι τότε. Βέβαια, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκδώσετε flex και να το μεταφέρετε εκ των υστέρων. Μήπως δοκιμάζετε για πτήση πιο μετά;

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Οι πτήσεις με κωδικούς next πρέπει να γίνουν μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, δεν αρκεί η κράτηση να έχει γίνει μέχρι τότε. Βέβαια, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκδώσετε flex και να το μεταφέρετε εκ των υστέρων. Μήπως δοκιμάζετε για πτήση πιο μετά;
Δεν το ήξερα αυτό, αλλά το ταξίδι είναι εντός της ημερομηνίας λήξης του κωδικού. Όταν βγάζω τον κωδικό η κράτηση προχωρά.
Με έχει σκάσει σήμερα η Aegean 😡

nick07

Member
Δεν το ήξερα αυτό, αλλά το ταξίδι είναι εντός της ημερομηνίας λήξης του κωδικού. Όταν βγάζω τον κωδικό η κράτηση προχωρά.
Με έχει σκάσει σήμερα η Aegean 😡
Ειχα το ιδιο προβλημα με κωδικους πιστωτικης, δεν δεχοταν τον κωδικο ενω ειναι ΟΚ με τους ορους χρησης. Φανταστηκα οτι ειναι λογω της ημερας τα εχει παιξει το IT αλλα δεν ασχοληθηκα κιολας ειπα να το αφησω να χρησιμοποιησω σε επομενη κρατηση εξαλλου δεν βρηκα να κλεισω κ τιποτα της προκοπης αυτη τη φορα.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Μετά από μισή μέρα ψάξιμο, ο υπάλληλος της Aegean αποφάνθηκε ότι μπορεί ο κωδικός να λέει ότι λήγει στις 31-8-26 σε αυτούς φαίνεται ότι λήγει 31-7-26, και ότι είναι λάθος της Εθνικής. Το δοκίμασα μέχρι 30-7 και όντως λειτουργεί, ενώ μόλις το βάζω στον Αύγουστο όχι.
Αύριο θα πάρω και στην Εθνική να δω τι λένε κι αυτοί, όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε 2+2 κωδικούς με την γυναίκα μου μαζί, και τους υπολόγιζα για τον Αύγουστο, νωρίτερα δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω και θα πάνε χαμένοι.
Οπότε ας το έχετε υπ' όψιν όσοι έχετε κωδικούς Next που λήγουν τον Αύγουστο.

Νομίζω @katkats ότι πρέπει να πάει στο θέμα της Next 😀

maria91

Member
Μετά από μισή μέρα ψάξιμο, ο υπάλληλος της Aegean αποφάνθηκε ότι μπορεί ο κωδικός να λέει ότι λήγει στις 31-8-26 σε αυτούς φαίνεται ότι λήγει 31-7-26, και ότι είναι λάθος της Εθνικής. Το δοκίμασα μέχρι 30-7 και όντως λειτουργεί, ενώ μόλις το βάζω στον Αύγουστο όχι.
Αύριο θα πάρω και στην Εθνική να δω τι λένε κι αυτοί, όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε 2+2 κωδικούς με την γυναίκα μου μαζί, και τους υπολόγιζα για τον Αύγουστο, νωρίτερα δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω και θα πάνε χαμένοι.
Οπότε ας το έχετε υπ' όψιν όσοι έχετε κωδικούς Next που λήγουν τον Αύγουστο.

Νομίζω @katkats ότι πρέπει να πάει στο θέμα της Next 😀
Κλειστε για Ιουλη με φλεξ κ μεταφερετε για Αυγουστο και εγω ετσι το εκανα κ δε ειχα κανενα θεμα

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Κλειστε για Ιουλη με φλεξ κ μεταφερετε για Αυγουστο και εγω ετσι το εκανα κ δε ειχα κανενα θεμα
Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω.
Η μεταφορά σε άλλη ημερομηνία γίνεται με τηλέφωνο και χρέωση τα 23€;
Οκ τώρα το είδα ότι δεν έχει χρέωση

maria91

Member
Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω.
Η μεταφορά σε άλλη ημερομηνία γίνεται με τηλέφωνο και χρέωση τα 23€;
Οκ τώρα το είδα ότι δεν έχει χρέωση
Αν ειναι φλεξ χρεωση μονο αν εχει διαφορα ο ναυλος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com