Οι πτήσεις με κωδικούς next πρέπει να γίνουν μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, δεν αρκεί η κράτηση να έχει γίνει μέχρι τότε. Βέβαια, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκδώσετε flex και να το μεταφέρετε εκ των υστέρων. Μήπως δοκιμάζετε για πτήση πιο μετά;Τους κωδικούς Next δεν μου τους δέχεται λόγω των πολλών προβλημάτων της ημέρας ή επειδή έχει "και καλά την έκπτωση" δεν παίρνει δεύτερη έκπτωση;
Δεν το ήξερα αυτό, αλλά το ταξίδι είναι εντός της ημερομηνίας λήξης του κωδικού. Όταν βγάζω τον κωδικό η κράτηση προχωρά.Οι πτήσεις με κωδικούς next πρέπει να γίνουν μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, δεν αρκεί η κράτηση να έχει γίνει μέχρι τότε. Βέβαια, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκδώσετε flex και να το μεταφέρετε εκ των υστέρων. Μήπως δοκιμάζετε για πτήση πιο μετά;
Ειχα το ιδιο προβλημα με κωδικους πιστωτικης, δεν δεχοταν τον κωδικο ενω ειναι ΟΚ με τους ορους χρησης. Φανταστηκα οτι ειναι λογω της ημερας τα εχει παιξει το IT αλλα δεν ασχοληθηκα κιολας ειπα να το αφησω να χρησιμοποιησω σε επομενη κρατηση εξαλλου δεν βρηκα να κλεισω κ τιποτα της προκοπης αυτη τη φορα.Δεν το ήξερα αυτό, αλλά το ταξίδι είναι εντός της ημερομηνίας λήξης του κωδικού. Όταν βγάζω τον κωδικό η κράτηση προχωρά.
Με έχει σκάσει σήμερα η Aegean![]()
Μετά από μισή μέρα ψάξιμο, ο υπάλληλος της Aegean αποφάνθηκε ότι μπορεί ο κωδικός να λέει ότι λήγει στις 31-8-26 σε αυτούς φαίνεται ότι λήγει 31-7-26, και ότι είναι λάθος της Εθνικής. Το δοκίμασα μέχρι 30-7 και όντως λειτουργεί, ενώ μόλις το βάζω στον Αύγουστο όχι.Τους κωδικούς Next δεν μου τους δέχεται λόγω των πολλών προβλημάτων της ημέρας ή επειδή έχει "και καλά την έκπτωση" δεν παίρνει δεύτερη έκπτωση;
Κλειστε για Ιουλη με φλεξ κ μεταφερετε για Αυγουστο και εγω ετσι το εκανα κ δε ειχα κανενα θεμαΜετά από μισή μέρα ψάξιμο, ο υπάλληλος της Aegean αποφάνθηκε ότι μπορεί ο κωδικός να λέει ότι λήγει στις 31-8-26 σε αυτούς φαίνεται ότι λήγει 31-7-26, και ότι είναι λάθος της Εθνικής. Το δοκίμασα μέχρι 30-7 και όντως λειτουργεί, ενώ μόλις το βάζω στον Αύγουστο όχι.
Αύριο θα πάρω και στην Εθνική να δω τι λένε κι αυτοί, όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε 2+2 κωδικούς με την γυναίκα μου μαζί, και τους υπολόγιζα για τον Αύγουστο, νωρίτερα δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω και θα πάνε χαμένοι.
Οπότε ας το έχετε υπ' όψιν όσοι έχετε κωδικούς Next που λήγουν τον Αύγουστο.
Νομίζω @katkats ότι πρέπει να πάει στο θέμα της Next![]()
Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω.Κλειστε για Ιουλη με φλεξ κ μεταφερετε για Αυγουστο και εγω ετσι το εκανα κ δε ειχα κανενα θεμα
Αν ειναι φλεξ χρεωση μονο αν εχει διαφορα ο ναυλοςΔεν το έχω κάνει και δεν ξέρω.
Η μεταφορά σε άλλη ημερομηνία γίνεται με τηλέφωνο και χρέωση τα 23€;
Οκ τώρα το είδα ότι δεν έχει χρέωση