Transavia Eρωτηση για transavia

Επόμενο Ταξίδι
ελβετια
Ονειρεμένο Ταξίδι
φιλανδια
Εμας μας είπαν οτι πρεπει να περασουμε απο το γκισε παρολο που ειχαμε κανει τσεκ ιν. Ζυγισαν τις χειραποσκευες και εβαλαν ενα ταμπελακι που εγραφε "non guaranteed in the cabin". Μας ρωτησαν αν θελουμε να τις παρουν κατω ειπαμε οχι και δεν την πηραν. Αν ομως αρνηθουν πολλοι καποιες τις παρινουν απο μονοι τους.Μην αγχωνεσαι ειναι πολυ εξυπηρετικοι,καμια σχεση με τη ryan το ξαναλεω.

Ευχαριστω για την άμεση απαντηση,προφανως και στο αμστερνταμ περάσατε απο το γκισέ του τσε ιν για την ιδια διαδικασία?

Last edited by a moderator:

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη

vdeverak

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα.Μια ερώτηση. Πέρα απ την χειραποσκευη μπορει η σύζυγος να κρατάει κ την τσάντα της; Την κλασική την γυναικεία. Ετοιμάζομαστε για Άμστερνταμ κ δεν θελωναθ βρεθούμε προ εκπλήξεων στο αεροδρόμιο.
Ευχαριστώ.

vana23kara

Member
Τον Δεκέμβριο που πέταξα εγώ δεν πήρα προσωπική τσάντα. Δεν ξέρω αν έχει να το επιλέξετε ταυτόχρονα με τα εισητηρία που κλείνετε. Είχα στην τσέπη κινητό ταυτότητα κ boarding pass

vdeverak

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Χμμ μάλλον η τσάντα θα παει εξτρα χρέωση.

fifi9888

New Member
Παιδιά ΣΟΣ
Έχω κλείσει με τρανσαβια για αμστερνταμ αλλά δεν μου έχουν στείλει κάποιο εμαιλ με κωδικό κράτησης. Όταν ολόκληρωσα την κράτηση μου έστειλαν πως η κράτηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και ότι θα μου στέλναν ένα εμαιλ καθώς και να μην επιχειρήσω άλλη κράτηση. Έχουν πέρασει 3 μέρες και τίποτα. Τους έχω στείλει εμαιλ και δεν έχουν απαντήσει. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι συμβαίνει;;;

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί Πάσχα
Οταν δεν λαμβανεις mail επιβεβαιωσης,δεν ισχυει η κρατηση.Επικοινωνησε μαζι τους τηλεφωνικα αφου δεν απαντουν στο mail που τους εστειλες.

fifi9888

New Member
Οταν δεν λαμβανεις mail επιβεβαιωσης,δεν ισχυει η κρατηση.Επικοινωνησε μαζι τους τηλεφωνικα αφου δεν απαντουν στο mail που τους εστειλες.
Όταν έκανα την κράτηση μου είπαν ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και θα μου στείλουν σχετικό εμαιλ. Μήπως γενικά αργούν να στείλουν το εμαιλ ;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Πελοπόννησο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
Από που έκλεισες τα εισιτήρια?? Απ ευθείας από το σάιτ της Transavia??
Κοίτα και στα spam.

DIMTSOUKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΥΝΗΣΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περου
Ακυρωθηκε μια πτηση μιας φιλης μου για Ολλανδια της transavia τελος Απριλιου λογω κορονοιου και της στειλανε mail οτι θα της δωσουν voucher κουπονι για ενα χρονο,της ειπα να κανει αμφισβητηση συναλλαγης και σε 25 ημερες μπηκαν τα 400 ευρω στον λογαριασμο της!!!!

GIOTA1971

Member
Καλημέρα. Είδα ότι οι διαστάσεις της χειραποσκευής στην Transavia είναι 55x35x25. Eμένα όλες οι χειραποσκευές μου είναι λίγο πανω απο 35 πλάτος δεδομένου του ότι οι περισσότερες αεροπορικές έχουν 55χ40. Πόσο αυστηρή είναι η transavia με αυτό το θέμα? Ευχαριστώ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Πόσο αυστηρή είναι η transavia με αυτό το θέμα?
Ότι και να σου πούμε θα είναι πολύ ανεύθυνο, καλημέρα.
Έτυχε να μη με ελέγξουν με τη κανονική χειραποσκευή, όπως έχει τύχει και σε άλλες να με ελέγξουν κανονικότατα ζυγίζοντας τη χειραποσκευή μου.
Με τη Transavia είχα πληρώσει τα 19 ευρώ αν θυμάμαι καλά για επιπλέον αντικείμενο, οπότε είναι μια λύση... Από κει και πέρα το ρίσκο είναι δικό σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.867
Μέλη
37.867
Νεότερο μέλος
GeorgiaApo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα