etap hotels

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
χμμμ.. δεν θα συμφωνήσω μερικά ETAP είναι πραγματικά αχούρια, πχ. αυτό στην Μασσαλιά. Στο Παρίσι το ETAP που έμεινα ¨ηταν πολύ καλό και καθαρό αλλα πρέπει να έχει πολλά διαοφορετικά εκει νομίζω

renam

New Member
συγγνωμη για τους αγγλικουσ χαρακτηρες πριν.
επισης θα ηθελα να ρωτησω και για το ibis hotelberthier porte de clinhy ξενοδοχειο.ειμαι αναμεσα στα 2 αυτα κ πρεπει να αποφασισω αμεσα.το συγκεκριμενο ειναι σε καλη περιοχη και κοντα σε μετρο(μετρα?) κ ποση ωρα απο τα κεντρικα αξιοθεατα?οποιαδιποτε πληροφορια για αυτα τα χενοδοχεια ειναι ευπροσδεκτη.ευχαριστω

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Λοιπον ε΄γω έμενα στο Etap Hotel Paris Porte di Ιtalie. Είναι δίπλα σε μετρό, μόνο που όταν είχα παει τα μετρό είχαν απεργία την μία μέρα! Είναι περίπου 5 χιλιόμετρα από τα κεντρικά αξιοθέατα οπότε δεν είναι και τόσο κοντά. Γενικά η πολιτική των ETAP είναι να είναι μακριά από τα κέντρα των πόλεων, όπως βλέπω και στο Παρίσι ισχύει αυτό. Το πλεονέκτημα που είχαμε με τα ETAP είναι ότι έκανες check-in ότι ώρα ήθελες ακόμα και μετά τις 12 το βράδυ. Για να τσεκάρεις αποστάσεις χρησιμοποίησε το maps.google.com/ και βάλε αποστάσεις από το ile de la cite ή το Λούβρο.
Το άλλο ξενοδοχείο δεν το ξέρω, φαίνεται στον χάρτη όμως κι αυτό εξίσου μακρια.

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το δεύτερο βέβαια βρίσκεται πιο κοντά στην Μονμάρτρη, οπότε γούστα είναι αυτά...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.096
Μέλη
39.839
Νεότερο μέλος
Dominic_T

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom