• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Festival of lights,Βερολίνο

Μηνύματα
2.535
Likes
3.387
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
www.festival-of-lights.de

Πάνω από ένα εκατομύριο επισκέπτες αναμένονται στη γερμανική πρωτεύουσα για να δουν και να αποθανατίσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα.Πενήντα και πλέον κτίρια,τα πιο γνωστά και εντυπωσιακά του Βερολίνου,ανάμεσα τους η πύλη του Βραδεμβούργου και ο ραδιοτηλεοπτικός πύργος στην Alexander platz,αλλά και εκκλησίες φωτίζονται μοναδικά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Φωτός(14-25 Οκτ) ,ενώ επιδείξεις πυροτεχνημάτων και μια σειρά από πολιτιστικά δρώμενα που έχουν ετοιμαστεί από τους διοργανωτές, κάνουν το Βερολίνο μιά από τις πρώτες επιλογές για την φθινοπωρινή σας απόδραση.

(από άρθρο της Μ.Γρηγοριάδου στο ένθετο ταξίδια της εφημ.Μακεδονία 04-10-09)
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
964
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
amedia2.feed.gr_filesystem_images_20091014_engine_newego_LARGE_t_1101_6257214_type11486.jpg


Με μπλε και βιολετί χρώματα φωτίστηκε η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια δοκιμών, ενόψει του φεστιβάλ φώτων που θα διεξαχθεί από τις 14 εως 25 Οκτωβρίου. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα φωτιστούν μνημεία του Βερολίνου, καθώς και άλλα κτήρια.

πηγή v4.ethnos.gr -

Ξεκίνησε ήδη...όσοι τυχεροί σπεύσατε, φαίνεται απολαυστικό !
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.023
Μηνύματα
924.333
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom