ΗΠΑ Internet και ομιλία στις ΗΠΑ

Earth Citizen

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Να ρωτήσω για Sim card τι ισχύει στις ΗΠΑ, κάποιο καλό πακέτο δλδ.. Θα χρειαστω μια για 15-30 μέρες.. Για prepaid να έρθει σπιτι κάρτα δεν προλαβαινω
Σε 15 μέρες που είπες ότι πας προλαβαίνει να ταχυδρομηθεί η sim της H2O σε Αμερικανική διεύθυνση πάντως (παραγγέλνεις ονλαιν).

Riankour

New Member
Παιδιά καλησπέρα,
Το προσεχές διάστημα σκοπεύω να ταξιδέψω προς Νέα Υόρκη. Έχετε να μου προτείνετε κάποια sim ή e-sim που μπορώ να αποκτήσω από εδώ που είμαι(Ελλάδα) για να την έχω για Αμερική; Προφανώς να έχει καλές προσφορές σε Ίντερνετ και ομιλία, γιατί με τους Έλληνες παρόχους…😂

D

Delmem38110

Guest
Παιδιά καλησπέρα,
Το προσεχές διάστημα σκοπεύω να ταξιδέψω προς Νέα Υόρκη. Έχετε να μου προτείνετε κάποια sim ή e-sim που μπορώ να αποκτήσω από εδώ που είμαι(Ελλάδα) για να την έχω για Αμερική; Προφανώς να έχει καλές προσφορές σε Ίντερνετ και ομιλία, γιατί με τους Έλληνες παρόχους…😂
esim
sim
για ομιλία φορτώνεις μονάδες στο βαϊμερ

hello_its_me

Member
Καλησπέρα

Την Κυριακή ταξιδεύω και εχω το αγχος μήπως κάτι εχω ξεχάσει κ.λπ.
Ηθελα να ρωτησω, εχει καποιος καποια προταση για αγορα mb/internet; μας ενδιαφερει μόνο αυτο, κυριως για τη χρήση gps και οχι ομιλία σε κινητα.

Καποιος που εχει παει προσφατα να μου πει απο πού/πως μπορουμε να αγορασουμε ιντερνετ και ποσο κοστιζει;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ονειρεμένο Ταξίδι
Hokkaido χειμωνα
Καλησπέρα

Την Κυριακή ταξιδεύω και εχω το αγχος μήπως κάτι εχω ξεχάσει κ.λπ.
Ηθελα να ρωτησω, εχει καποιος καποια προταση για αγορα mb/internet; μας ενδιαφερει μόνο αυτο, κυριως για τη χρήση gps και οχι ομιλία σε κινητα.

Καποιος που εχει παει προσφατα να μου πει απο πού/πως μπορουμε να αγορασουμε ιντερνετ και ποσο κοστιζει;
Για τη χρήση gps κατεβάστε χάρτες απο τωρα για να μπορειτε να το χρησιμοποιειστε offline... Απο κει και πέρα με το φτάσετε πηγαίνετε σε ενα καταστημα της T-mobile, εχει παντου, να αγοραστε sim.. Μηνιαια ειναι τα πακετα.. Γύρω στα 30 με 40 δολλαρια..

Manos46

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
???
Για τη χρήση gps κατεβάστε χάρτες απο τωρα για να μπορειτε να το χρησιμοποιειστε offline... Απο κει και πέρα με το φτάσετε πηγαίνετε σε ενα καταστημα της T-mobile, εχει παντου, να αγοραστε sim.. Μηνιαια ειναι τα πακετα.. Γύρω στα 30 με 40 δολλαρια..
50$ για unlimited δεδομένα, 60$ δεδομένα κ χρόνο ομιλίας. + 10$ για την ενεργοποίηση

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο ξανά και ξανά
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
@Manos46 @Hayate κ λοιποί, ο χρόνος ομιλίας στο πακέτο t mobile τι ακριβώς είναι? Χρεώνεσαι για να παίρνεις στο εξωτερικό (Ευρώπη) τηλ? Και το σημαντικότερο αν σε παίρνουν τηλ από Ευρώπη στις ΗΠΑ ενώ έχεις βάλει t mobile τι γίνεται? Χρεώνονται αυτοί που σε καλούν? Εσύ χρεώνεσαι? Ουφ

Last edited:

Manos46

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
???
@Manos46 @Hayate κ λοιποί, ο χρόνος ομιλίας στο πακέτο t mobile τι ακριβώς είναι? Χρεώνεσαι για να παίρνεις στο εξωτερικό (Ευρώπη) τηλ? Και το σημαντικότερο αν σε παίρνουν τηλ από Ευρώπη στις ΗΠΑ ενώ έχεις βάλει t mobile τι γίνεται? Χρεώνονται αυτοί που σε καλούν? Εσύ χρεώνεσαι? Ουφ
Πήρα το πακέτο με τα δεδομένα 🙁

hello_its_me

Member
50€ η αγορα sim με unlimited δεδομενα;

Ειναι η μονη λυση για αγορα δεδομενων στις ΗΠΑ; δεν υπαρχει κατι ππυ να μη χρειαζεται sim, ε; ή γενικώς κατι λιγο πιο οικονομικο

Last edited:

Manos46

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.411