ΗΠΑ Internet στις ΗΠΑ

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία

tzenipan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινη
Να ξέρετε ότι όλα τα κινέζικα κινητά (Xiaomi, Huawei) που δέχονται SIM και όχι eSIM, δεν υποστηρίζονται από τις αμερικανικές εταιρείες τηλεφωνίας
Πόσο σίγουρο είναι αυτό;;; σοκ!!! Έχουμε κι εγώ οι ο σύζυγος xiaomi. Δηλαδη στην Αμερική δεν έχουν καθόλου τέτοιες συσκευές;

ANASTAPAP

Member
Πόσο σίγουρο είναι αυτό;;; σοκ!!! Έχουμε κι εγώ οι ο σύζυγος xiaomi. Δηλαδη στην Αμερική δεν έχουν καθόλου τέτοιες συσκευές;
Έχει δίκιο ο @Manos46 κι εμείς αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα, αγοράζοντας κάρτα από το αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο,η οποία πότε δούλευε ποτέ όχι επειδή, είχαμε Xiaomi και Huawei!το διαπιστώσαμε όταν,σε επόμενο ταξίδι,με άλλες συσκευές,αυτές δούλευαν άψογα με δεδομένα.Μαλιστα η δική μου συσκευή,Xiaomi, στην οποία είχα τοποθετήσει physical esim, μπλόκαρε τελείως και δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω ούτε στην Ελλάδα γυρίζοντας.. φανταστείτε τι περάσαμε στο roadtrip,μια με σήμα,μια χωρίς, ειδικά στους χαοτικους δρόμους του LA🤪

Manos46

Member
Επόμενο Ταξίδι
Prague 🇨🇿
Ονειρεμένο Ταξίδι
???
Είναι 1000% σίγουρο! Τα έχουν banαρει λόγω των θεμάτων κατασκοπίας. Πριν 2,5 μήνες ήμουν Αμερική. Στο κατάστημα της T-Mobile τσεκαρουν πρώτα αν υποστηρίζονται και κανένα κινεζικό δεν υποστηρίζεται...

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ονειρεμένο Ταξίδι
Hokkaido χειμωνα
Να ξέρετε ότι όλα τα κινέζικα κινητά (Xiaomi, Huawei) που δέχονται SIM και όχι eSIM, δεν υποστηρίζονται από τις αμερικανικές εταιρείες τηλεφωνίας
Δεν ισχύει με Huawei.. Huawei χρησιμοποιω Αμερική..

taver

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Εγώ θα παραγγείλω σήμερα-αύριο.. Απ ότι γράφει αν παραγγείλεις σήμερα θα είναι σε εσένα 5 Μαρτίου. Γενικά δεν πέφτουν έξω..
Ψάχνω να θυμηθώ πότε έπεσε τελευταία φορά μέσα η Amazon.de σε παράδοση παραγγελίας μου. Πρέπει να πάω δεκάδες παραγγελίες πίσω για να βρω κάποια (με αποκορύφωμα την τελευταία που αντί για 20/12 έφτασε 19/1, και ενώ μου είχαν κάνει ήδη και refund αυτά που είχα αγοράσει...).

tzenipan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινη
Ψάχνω να θυμηθώ πότε έπεσε τελευταία φορά μέσα η Amazon.de σε παράδοση παραγγελίας μου. Πρέπει να πάω δεκάδες παραγγελίες πίσω για να βρω κάποια (με αποκορύφωμα την τελευταία που αντί για 20/12 έφτασε 19/1, και ενώ μου είχαν κάνει ήδη και refund αυτά που είχα αγοράσει...).
τόσοο χάλια; Η αλήθεια είναι από γερμανικό δεν έχω παραγγείλει ξανά αλλά από το "γνήσιο" έρχονται στην ώρα τους ή και νωρίτερα κάποιες φορές...

oasisAthens

Member
Εγώ στις τελευταίες 5 παραγγελίες πάντως που έχω όλες ήρθαν 2 νε 3 ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας.

STAVROS9

Member
Καλησπέρα σας θα ταξιδέψω Αμερική συγκεκριμένα Μαϊάμι.. γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ εκεί στο κινητό?το κινητό μου είναι Xiaomi και άκουσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα..

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Καλησπέρα σας θα ταξιδέψω Αμερική συγκεκριμένα Μαϊάμι.. γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ εκεί στο κινητό?το κινητό μου είναι Xiaomi και άκουσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα..
Ναι γιατί δεν υποστηρίζεται (τουλάχιστον στα χαρτιά) από την T-Mobile.
Θα σου πρότεινα Lycamobile ή h2owireless που συμπεριλαμβάνουν τα Xiaomi, μπορείς να το τσεκάρεις και στις σελίδες τους δίνοντας τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού σου. Δε μπορείς να παραγγείλεις εκ των προτέρων όμως, πρέπει να αγοράσεις μόλις φτάσεις Αμερική.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.899
Μέλη
37.888
Νεότερο μέλος
villy79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom