Aυτές είναι οι συμβατες συσκευές.Έχω την εντύπωση πως esim δεν δέχονται όλα τα κινητά πάρα μόνο τα iphone και κάποια samsung.
What devices support eSIM? - Airalo Help Center
Εμείς κάναμε hotspot για να εχουμε και οι 2 Internet
Aυτές είναι οι συμβατες συσκευές.Έχω την εντύπωση πως esim δεν δέχονται όλα τα κινητά πάρα μόνο τα iphone και κάποια samsung.
Πόσο σίγουρο είναι αυτό;;; σοκ!!! Έχουμε κι εγώ οι ο σύζυγος xiaomi. Δηλαδη στην Αμερική δεν έχουν καθόλου τέτοιες συσκευές;Να ξέρετε ότι όλα τα κινέζικα κινητά (Xiaomi, Huawei) που δέχονται SIM και όχι eSIM, δεν υποστηρίζονται από τις αμερικανικές εταιρείες τηλεφωνίας
Έχει δίκιο ο @Manos46 κι εμείς αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα, αγοράζοντας κάρτα από το αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο,η οποία πότε δούλευε ποτέ όχι επειδή, είχαμε Xiaomi και Huawei!το διαπιστώσαμε όταν,σε επόμενο ταξίδι,με άλλες συσκευές,αυτές δούλευαν άψογα με δεδομένα.Μαλιστα η δική μου συσκευή,Xiaomi, στην οποία είχα τοποθετήσει physical esim, μπλόκαρε τελείως και δε μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω ούτε στην Ελλάδα γυρίζοντας.. φανταστείτε τι περάσαμε στο roadtrip,μια με σήμα,μια χωρίς, ειδικά στους χαοτικους δρόμους του LAΠόσο σίγουρο είναι αυτό;;; σοκ!!! Έχουμε κι εγώ οι ο σύζυγος xiaomi. Δηλαδη στην Αμερική δεν έχουν καθόλου τέτοιες συσκευές;
Είναι 1000% σίγουρο! Τα έχουν banαρει λόγω των θεμάτων κατασκοπίας. Πριν 2,5 μήνες ήμουν Αμερική. Στο κατάστημα της T-Mobile τσεκαρουν πρώτα αν υποστηρίζονται και κανένα κινεζικό δεν υποστηρίζεται...Πόσο σίγουρο είναι αυτό;;; σοκ!!! Έχουμε κι εγώ οι ο σύζυγος xiaomi. Δηλαδη στην Αμερική δεν έχουν καθόλου τέτοιες συσκευές;
Δεν ισχύει με Huawei.. Huawei χρησιμοποιω Αμερική..Να ξέρετε ότι όλα τα κινέζικα κινητά (Xiaomi, Huawei) που δέχονται SIM και όχι eSIM, δεν υποστηρίζονται από τις αμερικανικές εταιρείες τηλεφωνίας
Huawei P30 pro, δεν το υποστήριζεΔεν ισχύει με Huawei.. Huawei χρησιμοποιω Αμερική..
Ψάχνω να θυμηθώ πότε έπεσε τελευταία φορά μέσα η Amazon.de σε παράδοση παραγγελίας μου. Πρέπει να πάω δεκάδες παραγγελίες πίσω για να βρω κάποια (με αποκορύφωμα την τελευταία που αντί για 20/12 έφτασε 19/1, και ενώ μου είχαν κάνει ήδη και refund αυτά που είχα αγοράσει...).Εγώ θα παραγγείλω σήμερα-αύριο.. Απ ότι γράφει αν παραγγείλεις σήμερα θα είναι σε εσένα 5 Μαρτίου. Γενικά δεν πέφτουν έξω..
τόσοο χάλια; Η αλήθεια είναι από γερμανικό δεν έχω παραγγείλει ξανά αλλά από το "γνήσιο" έρχονται στην ώρα τους ή και νωρίτερα κάποιες φορές...Ψάχνω να θυμηθώ πότε έπεσε τελευταία φορά μέσα η Amazon.de σε παράδοση παραγγελίας μου. Πρέπει να πάω δεκάδες παραγγελίες πίσω για να βρω κάποια (με αποκορύφωμα την τελευταία που αντί για 20/12 έφτασε 19/1, και ενώ μου είχαν κάνει ήδη και refund αυτά που είχα αγοράσει...).
Ναι γιατί δεν υποστηρίζεται (τουλάχιστον στα χαρτιά) από την T-Mobile.Καλησπέρα σας θα ταξιδέψω Αμερική συγκεκριμένα Μαϊάμι.. γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ εκεί στο κινητό?το κινητό μου είναι Xiaomi και άκουσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα..