• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Προγράμματα επιβράβευσης τραπεζών κ.α. σχετικά με ταξίδια

maria91

Member
Δε βρισκω αλλο καταλληλο νημα αν υπαρχει ας μεταφερθει το μυνημα μου!
Απορια προς συνδρομητες vodafone υπαρχει ακομα η προσφορα της skyexpress για -15% στον ναυλο?ή μια αλλη που ειναι -10€ για την airtickets?εχω μονο cu και αυτες ειναι-ηταν στο vodafone thank you...αν ισχυουν ακομα μπορει καποιο μελος να μου στειλει εναν απο τους 2 κωδικους?εχω σε 3 μερες εκτακτο ταξιδι στην Κρητη 5 ατομα και προσπαθω καπως να μειωσω το κοστος των πανακριβων αεροπορικων!ευχαριστω εκ των προτερων!!

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Απορια προς συνδρομητες vodafone υπαρχει ακομα η προσφορα της skyexpress για -15% στον ναυλο?ή μια αλλη που ειναι -10€ για την airtickets?εχω μονο cu και αυτες ειναι-ηταν στο vodafone thank you...αν ισχυουν ακομα μπορει καποιο μελος να μου στειλει εναν απο τους 2 κωδικους?εχω σε 3 μερες εκτακτο ταξιδι στην Κρητη 5 ατομα και προσπαθω καπως να μειωσω το κοστος των πανακριβων αεροπορικων!ευχαριστω εκ των προτερων!!
Καλημέρα
Δεν βλέπω καμία τέτοια προσφορά στο Vodafone thank you.

georgekrax

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε τράπεζα πέρα της Αlpha Bank (Bonus) <> ΑΒ; Χρόνια τώρα ψωνίζω από ΑΒ, αλλά πλέον το κατάστημα της γειτονιάς μου μετατράπηκε σε Shop&Go franchise (οπότε η νομική μορφή δεν είναι τα ίδια τα ΑΒ για να τα αναγνωρίσει η τράπεζα), και βλέπω πως υπάρχει αισθητή μείωση στην ποιότητα (σχεδόν κανένα φρέσκο προϊόν, τα περισσότερα τυποποιημένα μέσα στο πλαστικό, επαναλαμβανόμενα λάθος ταμελάκια που αφορούν τελική τιμή/προσφορά).

Χρησιμοποιεί κανείς την κάρτα Μασούτη της Eurobank; Ή αν έχετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα να προτείνετε, με χαρά να ακούσω τις προτάσεις σας!

adiaforos

Member
Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε τράπεζα πέρα της Αlpha Bank (Bonus) <> ΑΒ; Χρόνια τώρα ψωνίζω από ΑΒ, αλλά πλέον το κατάστημα της γειτονιάς μου μετατράπηκε σε Shop&Go franchise (οπότε η νομική μορφή δεν είναι τα ίδια τα ΑΒ για να τα αναγνωρίσει η τράπεζα), και βλέπω πως υπάρχει αισθητή μείωση στην ποιότητα (σχεδόν κανένα φρέσκο προϊόν, τα περισσότερα τυποποιημένα μέσα στο πλαστικό, επαναλαμβανόμενα λάθος ταμελάκια που αφορούν τελική τιμή/προσφορά).

Χρησιμοποιεί κανείς την κάρτα Μασούτη της Eurobank; Ή αν έχετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα να προτείνετε, με χαρά να ακούσω τις προτάσεις σας!
Αν σε ενδιαφέρει η αξιοποίηση στην Aegean, θα έλεγα Εθνική και Go4more. Δίνει δυο φορές τον χρόνο έξτρα πόντους για κρατήσεις στην Aegean, ενώ η εφαρμογή Next δίνει συχνά κουπόνια σε Aegean, skroutz, e-food. Επίσης κουπόνια δίνει και η εφαρμογή του Go4more, π.χ. για 500 πόντους Go4more που αντιστοιχούν 5€ σε Σκλαβενίτη, παίρνεις μέχρι τέλος του έτους 30€ κουπόνι στην Aegean.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Δεν έχει για SKY, αλλά βλέπω για Blue Star 50% σε 4κλινη καμπίνα ή εισιτήριο business. Βέβαια δεν ξέρω αν θα σου ερχόταν φθηνότερα το κατάστρωμα. Λέει ότι η προσφορά ισχύει για ταυτόχρονη έκδοση 4 εισιτηρίων. Αν θέλεις πες μου να σου στείλω τον κωδικό. :rolleyes-80:

adiaforos

Member
Υπάρχει για last minute tickets η προσφορά 1+1 στο CU:
Vodafone CU

georgekrax

Member
Αν σε ενδιαφέρει η αξιοποίηση στην Aegean, θα έλεγα Εθνική και Go4more. Δίνει δυο φορές τον χρόνο έξτρα πόντους για κρατήσεις στην Aegean, ενώ η εφαρμογή Next δίνει συχνά κουπόνια σε Aegean, skroutz, e-food. Επίσης κουπόνια δίνει και η εφαρμογή του Go4more, π.χ. για 500 πόντους Go4more που αντιστοιχούν 5€ σε Σκλαβενίτη, παίρνεις μέχρι τέλος του έτους 30€ κουπόνι στην Aegean.
Ενδιαφέρον, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εσύ προτείνεις άρα γενική μεταφορά από Alpha Bank σε Εθνική.

Για supermarket συγκεκριμένα ίσως οι υπόλοιποι έχετε να προτείνετε κάτι;

paefstra

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε τράπεζα πέρα της Αlpha Bank (Bonus) <> ΑΒ; Χρόνια τώρα ψωνίζω από ΑΒ, αλλά πλέον το κατάστημα της γειτονιάς μου μετατράπηκε σε Shop&Go franchise (οπότε η νομική μορφή δεν είναι τα ίδια τα ΑΒ για να τα αναγνωρίσει η τράπεζα), και βλέπω πως υπάρχει αισθητή μείωση στην ποιότητα (σχεδόν κανένα φρέσκο προϊόν, τα περισσότερα τυποποιημένα μέσα στο πλαστικό, επαναλαμβανόμενα λάθος ταμελάκια
Η τραπεζα τα αναγνωριζει, ψωνιζω κι εγω απο shop and go αν χρειαστει. Σε ολα τα αλλα εχεις δικιο, ειναι μονο για ωρα αναγκης.
Να χρησιμοποιεις και Αλφα και Εθνικη αναλογα το σουπερ μαρκετ που ψωνιζεις. Μην κοψεις καρτα Αλφα bonus για να βασιστεις μονο στα κουπονια της Εθνικης ααααν τα πετυχεις και αν δεν ληγουν πριν χρειαστεις εισιτηρια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.347
Μέλη
39.995
Νεότερο μέλος
kcenos