War :Ενδοπελοποννησιακή διαμάχη

Ποιά είναι η αγαπημένη σας περιφερειακή ενότητα;

• Total voters
    67

annoula

Member
Ήδη την έφτασε η Λακωνία όμως κ ισοψηφούν.Αν θες να πείσεις αναποφάσιστους,θα είναι πιο πιθανό αν αιτιολογήσεις την ψήφο. :)
Είναι κ η Λακωνία πανέμορφη. Αυτό νομίζω έχουν και οι δύο, υπέροχα τοπία μες την ελιά με πολύ πέτρα και ωραίες παραλίες. Απ την άλλη για Αχαία ας πούμε, χωρίς να έχω εικόνα όλου του νομού, από την τελευταία επίσκεψη μου στην Πάτρα, θα την κατέτασσα στις πιο βρώμικες πόλεις που έχω δει.

alma

Member
Ως τώρα
1η θέση ισοψηφούν Λακωνία,Μεσσηνία.

2η θέση Αρκαδία🥰

3η Αργολίδα

4η Αχαϊα

5η Ηλεία

Τελευταία η καημένη η Κορινθία με 2 μόλις ψήφους.

annoula

Member
Ποτε πηγες να την υπερασπιστω; 😊
Την προηγούμενη βδομάδα! Χαχα! Τι να υπερασπιστείς? Αν εξαιρέσεις λίγο το παραλιακό μέτωπο, μέσα είναι πανβρώμικη, άσχημη και με κτίρια παλιά σε άθλια κατάσταση.

varioAthens

Member
Την προηγούμενη βδομάδα! Χαχα! Τι να υπερασπιστείς? Αν εξαιρέσεις λίγο το παραλιακό μέτωπο, μέσα είναι πανβρώμικη, άσχημη και με κτίρια παλιά σε άθλια κατάσταση.
@annoula τι θα γινει? Ιαπωνια μαζι! Πατρα μαζι!?? :haha:
Προς υπερασπιση της πολης μου την προηγουμενη εβδομαδα ηταν του "Αγιαντρεός" και μαζευει παρα πολυ κοσμο απο παντου... επισης, για να καταλαβεις ποσο καθαρη πολη ειμαστε να δεις Καθαρα Δευτερα πρωι μετα απο ολοκληρο Καρναβαλι και δεν υπαρχει κατω ουτε γοπα!!! ;)

annoula

Member
@annoula τι θα γινει? Ιαπωνια μαζι! Πατρα μαζι!?? :haha:
Προς υπερασπιση της πολης μου την προηγουμενη εβδομαδα ηταν του "Αγιαντρεός" και μαζευει παρα πολυ κοσμο απο παντου... επισης, για να καταλαβεις ποσο καθαρη πολη ειμαστε να δεις Καθαρα Δευτερα πρωι μετα απο ολοκληρο Καρναβαλι και δεν υπαρχει κατω ουτε γοπα!!! ;)
Καρναβάλι είναι τέλεια. Αν είσαι 20 χρονών 😁 Μήπως την καθαρίζουν μόνο Καθαρά Δευτέρα για όλη την χρονιά ??? 😆😆😆

annoula

Member
Καντε ban την κυρια παρακαλω που θα μας την πει κιολας :haha: :haha:
Καντε ban την κυρια παρακαλω που θα μας την πει κιολας :haha: :haha:
Καντε ban την κυρια αρακαλω που θα μας την πει κιολας :haha: :haha:
🤣🤣🤣 Κάνε ένα search να δεις πως ηταν και την ημέρα της γιορτής του πολιούχου της, οι ντόπιοι τα γράφουν δεν τα λέω εγώ.😇

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το στάνταρ είναι η Λακωνία. Απο κει και πέρα είμαι μεταξύ Ηλείας και Αργολίδας και δεν μπορώ να αποφασίσω ποια περιφερειακή ενότητα να διαλέξω... Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.976
Νεότερο μέλος
nikoslia1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα