varioAthens
Member
Μην ξεχναμε και την τεντούρα!Το αντίστοιχο του δικού μου παραδείγματος στην Αχαϊα είναι η Μαυροδάφνη και ο Ροδίτης.
Μην ξεχναμε και την τεντούρα!Το αντίστοιχο του δικού μου παραδείγματος στην Αχαϊα είναι η Μαυροδάφνη και ο Ροδίτης.
Ήδη την έφτασε η Λακωνία όμως κ ισοψηφούν.Αν θες να πείσεις αναποφάσιστους,θα είναι πιο πιθανό αν αιτιολογήσεις την ψήφο.Δε νομίζω ότι χρειάζεται επιχειρήματα η Μεσσηνία.
Είναι κ η Λακωνία πανέμορφη. Αυτό νομίζω έχουν και οι δύο, υπέροχα τοπία μες την ελιά με πολύ πέτρα και ωραίες παραλίες. Απ την άλλη για Αχαία ας πούμε, χωρίς να έχω εικόνα όλου του νομού, από την τελευταία επίσκεψη μου στην Πάτρα, θα την κατέτασσα στις πιο βρώμικες πόλεις που έχω δει.Ήδη την έφτασε η Λακωνία όμως κ ισοψηφούν.Αν θες να πείσεις αναποφάσιστους,θα είναι πιο πιθανό αν αιτιολογήσεις την ψήφο.![]()
Ποτε πηγες να την υπερασπιστω;από την τελευταία επίσκεψη μου στην Πάτρα, θα την κατέτασσα στις πιο βρώμικες πόλεις που έχω δει.
Την προηγούμενη βδομάδα! Χαχα! Τι να υπερασπιστείς? Αν εξαιρέσεις λίγο το παραλιακό μέτωπο, μέσα είναι πανβρώμικη, άσχημη και με κτίρια παλιά σε άθλια κατάσταση.Ποτε πηγες να την υπερασπιστω;![]()
@annoula τι θα γινει? Ιαπωνια μαζι! Πατρα μαζι!??Την προηγούμενη βδομάδα! Χαχα! Τι να υπερασπιστείς? Αν εξαιρέσεις λίγο το παραλιακό μέτωπο, μέσα είναι πανβρώμικη, άσχημη και με κτίρια παλιά σε άθλια κατάσταση.

Καρναβάλι είναι τέλεια. Αν είσαι 20 χρονών@annoula τι θα γινει? Ιαπωνια μαζι! Πατρα μαζι!??
Προς υπερασπιση της πολης μου την προηγουμενη εβδομαδα ηταν του "Αγιαντρεός" και μαζευει παρα πολυ κοσμο απο παντου... επισης, για να καταλαβεις ποσο καθαρη πολη ειμαστε να δεις Καθαρα Δευτερα πρωι μετα απο ολοκληρο Καρναβαλι και δεν υπαρχει κατω ουτε γοπα!!!![]()
Καντε ban την κυρια παρακαλω που θα μας την πει κιολαςΚαρναβάλι είναι τέλεια. Αν είσαι 20 χρονώνΜήπως την καθαρίζουν μόνο Καθαρά Δευτέρα για όλη την χρονιά ???
![]()

Καντε ban την κυρια παρακαλω που θα μας την πει κιολας![]()
![]()
Καντε ban την κυρια παρακαλω που θα μας την πει κιολας![]()
Καντε ban την κυρια αρακαλω που θα μας την πει κιολας![]()
![]()