Το Tamboo Beside the Pointe είναι ένα beach bar εύρημα. Bρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του Πόρτο Ρίκο, σε μια παραλία λίγο έξω από την πόλη του Rincon, μια πόλη, που το windsurfing θεωρείται τρόπος ζωής. Για χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στην τουριστική ζωή της περιοχής, μια που κάθε χρόνo συγκεντρώνει στην θρυλική βεράντα του τεράστιο αριθμό επισκεπτών.

Μετά από μια
φριχτή περσινή θύελλα, που σχεδόν κατέστρεψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις του, φέτος την  άνοιξη, μετά από προσπάθειες μηνών, ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε, δίνοντας πλέον την δυνατότητα στους θαμώνες του να νοικιάσουν κάποιο από τα απλά αλλά με υπέροχη θέα δωμάτια, που βρίσκονται στον πάνω όροφο.

Η ζωή στο Tamboo Beside the Pointe κυλάει χαλαρά, πότε πίνοντας κοκτέιλς ή  τσιμπολογώντας σνακς στην τεράστια βεράντα, πότε περπατώντας ή κάνοντας ηλιοθεραπεία στην απέραντη παρθένα παραλία και πότε κολυμπώντας ή κάνοντας surf στα  υπέροχα νερά της Kαραϊβικής.

Extra tip.
Κάθε μέρα, οι υπεύθυνοι του bar, οργανώνουν διάφορες ξεχωριστές δραστηριότητες, προσπαθώντας να κάνουν έτσι την διαμονή σας ακόμη πιο συναρπαστική. Διαλέξτε κάτι ανάμεσα σε καταδύσεις, ψάρεμα, αγώνες beach volley, whale watching και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

https://www.tamboo-rincon.com/