Στην ανατολική πλευρά του Sabi Sands, ενός υπέροχου ιδιωτικού πάρκου δυτικά του φημισμένου Kruger National Park, βρίσκεται το Elephant Plains Game Lodge. Πρόκειται για ένα γοητευτικό lodge, στρατηγικά χτισμένο δίπλα σε μια μικρή λίμνη, που φιλοξενεί μόλις είκοσι τέσσερα άτομα. Το συγκρότημα αποτελείται από δώδεκα δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, δύο εστιατόρια, βιβλιοθήκη, bar, κελάρια με κρασί και μια καταπληκτική πισίνα που έχει θέα την απέραντη Αφρικανική σαβάνα.

Το lounge προσφέρει πλήρη διατροφή και η κουζίνα του είναι διεθνής με Νοτιοαφρικανικές επιρροές καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα. Στην τιμή εκτός από την διαμονή και την διατροφή περιλαμβάνονται κάθε μέρα δύο εντυπωσιακά safaris με την συνοδεία έμπειρων οδηγών-ξεναγών.

Η περιοχή γύρω από το Elephant Plains είναι μαγευτική. Η μικρή λίμνη και το γειτονικό ποτάμι γίνονται πόλος έλξης για πολλά άγρια ζώα, με αποτέλεσμα ελέφαντες, λιοντάρια, ρινόκεροι, βούβαλοι, λεοπαρδάλεις και πολλά άλλα να είναι σε θέση βολής προσφέροντας στους επισκέπτες ένα σπάνιο θέαμα.

Εxtra tip. Τα Νοτιοαφρικάνικα κρασιά είναι αρίστης ποιότητας… τι πιο ωραίο λοιπόν από το να απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί στην βεράντα του δωματίου σου χαζεύοντας τον ήλιο να βουτάει στα χρυσαφιά νερά του ποταμού Manyeleti.

http://www.elephantplains.co.za/