Το παραδεισένιο νησί της Μπόρα – Μπόρα, βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και αποτελεί μέρος του νησιωτικού συμπλέγματος της Γαλλικής Πολυνησίας, της ονομαστής υπερπόντιας κτήσης της Γαλλίας. Αυτό το γεμάτο κοκοφοίνικες τροπικό μέρος, με τους περίπου εννέα χιλιάδες κατοίκους, περιβάλλεται από έναν εντυπωσιακό κοραλλιογενή ύφαλο, σχηματίζοντας μια ονειρική λιμνοθάλασσα με σμαραγδένια, διαυγή νερά, αποτελώντας έτσι την απόλυτη φαντασίωση του κάθε ταξιδευτή.

Όπως είναι φυσικό, ένα τέτοιο μαγικό μέρος, παρ’ όλη την μεγάλη απόσταση που το χωρίζει από τα μεγάλα αστικά κέντρα, συγκεντρώνει έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, που έρχεται εδώ για να χαλαρώσει και να απολαύσει τις διακοπές του σε ένα φυσικό περιβάλλον εκπάγλου καλλονής. Πράγματι στις ακτές του νησιού φτερουγίζουν πάνω από πεντακόσια είδη παραδεισένιων πουλιών, οι παραλίες είναι  φτιαγμένες από λευκή πούδρα άμμου και η θάλασσα γεμάτη πολύχρωμα ψάρια, θαλάσσιες χελώνες και άκακους υφαλοκαρχαρίες που κολυμπούν γύρω από εντυπωσιακά κοράλλια.

Extra tip. Το Keishi Tours είναι ένα τοπικό ταξιδιωτικό γραφείο, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα μυστικά της Μπόρα – Μπόρα. Οργανώνει privé ημερήσιες εκδρομές με βάρκα, σε γειτονικές μικροσκοπικές ατόλες, δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να χαρείτε ολομόναχοι κολύμπι και snorkeling στα διάφανα νερά. Στην εκδρομή περιλαμβάνεται και ένα γεύμα με ολόφρεσκα θαλασσινά, που μαγειρεύεται επί τόπου στην παραλία και σερβίρεται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα.

http://www.keishi-tour.com/home.html