Για ακόμα μια χρονιά, το σύγχρονο και πρότυπο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ντύνεται γιορτινά και προσφέρει ίσως το πλουσιότερο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, συναυλιών, εργαστηρίων, δρώμενων και συλλογικών δραστηριοτήτων στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Από την 1η Δεκεμβρίου, τα εορταστικά φωτάκια λάμπουν σε όλην την έκταση του πάρκου, με επίκεντρο το νέο παγοδρόμιο που στήνεται για πρώτη χρονιά δίπλα στο κανάλι, προσφέροντας στιγμές χαράς για όλη την οικογένεια, ενώ οι μουσικές ορχήστρες και οι παραστάσεις μεταφέρουν τους επισκέπτες του στις μαγικές χώρες της φαντασίας, σε μια γιορτή που θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές του νέου έτους.

Από ένα πανόραμα μουσικής των ταινιών του αγαπημένου μάγου των παιδιών Harry Potter, τον Σιδερόγιαννο των αδερφών Γκρiμ με την αφηγηματική φωνή του Διονύση Σαββόπουλου μέχρι την Mary Poppins που κατεβαίνει με την ιπτάμενη ομπρέλα της στην αίθουσα προβολών του Κέντρου, υπάρχει ένα κομμάτι χαράς για όλους.

Παρέα με τα σκανδαλιάρικα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη, το παιχνίδι των Χριστουγέννων δεν έχει τελειωμό και απευθύνεται σε κάθε ηλικία, με εργαστήρια κατασκευής στολιδιών, γλυπτικής αλλά και πλεξίματος, με οικογενειακές περιπέτειες, αφηγήσεις παραμυθιών και πολλά ακόμη δρώμενα, για να μείνουν αυτές οι γιορτές αξέχαστες. Παράλληλα οι αθλητικές δράσεις στο πάρκο δεν σταματούν, αλλά εμπλουτίζονται, κάνοντας την άσκηση και την ευεξία κομμάτι της όμορφης εορταστικής ατμόσφαιρας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την νέα χρονιά μουσικές, πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους και ακροβάτες, προβάλλοντας σε απευθείας μετάδοση με την φιλαρμονική ορχήστρα της Βιέννης, και γίνεται η αφετηρία για τον πρώτο μεταμεσονύχτιο αγώνα δρόμου της χρονιάς, για ένα δυναμικό και υγιές νέο έτος.

Ενημερωθείτε για το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ εδώ.

www.snf.org

Η συμμετοχή σε όλα τα εορταστικά προγράμματα είναι δωρεάν και σε κάποια δρώμενα απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή.

Καλές γιορτές σε όλους!