Η Πούντα ντελ Έστε είναι η Μύκονος της Ουρουγουάης. Κοσμοπολίτικη, με υπέροχη θάλασσα, καταπληκτικά εστιατόρια, boutique ξενοδοχεία και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Το μεγάλο της μειονέκτημα όμως είναι ότι κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από την jet set του Μοντεβιδέο και του γειτονικού Μπουένος Άιρες με αποτέλεσμα το αδιαχώρητο.

Η λύση γι αυτούς που απεχθάνονται τα πλήθη, αλλά δεν θέλουν να θυσιάσουν την dolce vita, ακούει στο όνομα La Barra, μια υπέροχη παραλία στο βόρειο άκρο της Πούντα ντελ Έστε. Εκεί, σε απόσταση βολής από την θάλασσα, βρίσκεται η Le Club Posada, ένα μίγμα στυλάτου ξενώνα, και μοντέρνου resto-bar. Ξεχάστε τα παραδοσιακά λατινοαμερικάνικα καταλύματα με την πολυφορεμένη αλά gaucho και tango διακόσμηση, εδώ κυριαρχεί το λευκό και το μινιμάλ. Τα δεκατέσσερα δωμάτια είναι απλά διακοσμημένα, με μοντέρνα επίπλωση και εξοπλισμένα με air condition, Wi fi και καλωδιακή τηλεόραση.

Extra tip. Oι τιμές σε σχέση με το κοσμοπολίτικο του μέρους είναι σχετικά λογικές επιτρέποντας έτσι την οικονομική υπέρβαση για επιλογή δωματίου που βλέπει στη θάλασσα. H θέα του ηλιοβασιλέματος από την prive βεράντα είναι φανταστική…

http://www.leclubposada.com/