Το Tom’s Kitchen είναι μια casual δημιουργία του πολυβραβευμένου σεφ TOM AIKENS και το πρωινό του θεσμός. O χώρος είναι απλός, ζεστός, καθημερινός και ο κόσμος που συχνάζει υπέροχος. Zευγάρια, φοιτητές, οικογένειες… ειδικά κάθε Σάββατο και Κυριακή στο brunch γίνεται το αδιαχώρητο. Kάντε μια κράτηση λοιπόν  και διαλέξτε κάτι ανάμεσα σε Florentine eggs, Benedict eggs, Eggs Royale, όλα  είναι μοναδικά και κλασσικά.

http://www.tomskitchen.co.uk/chelsea#/website/5

Το Βibendum είναι ένα υπέροχο παλιομοδίτικο κτίριο που φέτος γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Παλιά στέγαζε την αντιπροσωπεία της Michelin στο Λονδίνο. Σήμερα είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο που φημίζεται για τα όστρακά του. Αν είστε fun του είδους  παραγγείλετε ένα μπουκάλι άσπρο κρασί παρέα με μια ντουζίνα όστρακα και χαζέψτε τον κόσμο να περνά. Είναι το απόλυτο must.

http://www.bibendum.co.uk/

Αν θελήσετε να φάτε καλό κρέας χωρίς να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα, η επιλογή στο Chelsea είναι μία. El Gaucho. Δυο ομόσταυλα casual Αργεντίνικα εστιατόρια με ειδικότητα στο καλό κρέας. Συμπαθητικός χώρος, ειδικά εκείνο της Farmers Market, εξαιρετική ποιότητα, μεγάλες μερίδες, άψογο ψήσιμο, φιλικές τιμές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

http://www.gauchorestaurants.com/