Μια πρώτη γνωριμία

Μηνύματα
49
Likes
96
Αχ αυτά τα διαφορετικά γούστα... Γύρισε η άλλη από το Ντουμπάι...κατενθουσιασμένη! Πριν μου το ανακοινώσει μάλιστα μου το γυρόφερνε... "Μάντεψε πού πήγα! Δε θα το βρεις! Ήταν απίστευτο!" Τελικά μου το ξεφούρνισε και πράγματι έμεινα ενεός....όχι με τον προορισμό αλλά με το γούστο αυτής της κοπέλας! Τελικά το τι θεωρεί ο καθένας απίστευτο εξαρτάται από τα ταξιδιωτικά του βιώματα, τις αξίες που έχει ως άνθρωπος αλλά και γενικότερα το επίπεδό του... (Δεν μιλάω για τον Traveller, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο!)
Θα συμφωνήσω απόλυτα σχετικά με το θέμα "Ταϋλάνδη" και υπερψηφίζω -εννοείται- οποιαδήποτε ιδέα για ταξίδι σε Λάος και Βιρμανία!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
"Μάντεψε πού πήγα! Δε θα το βρεις! Ήταν απίστευτο!"
Ήμαστε στο Άγαλμα του Ιησού στο Ρίο,μπροστά μας μια ελληνίδα μιλάει στο κινητό που μόλις την κάλεσαν για Καλά Χριστούγεννα:
"Έλα... καλά, μάντεψε που είμαι! Όχιιιιιι... Ούτεεεεε... Στο Ρίο μωρή, στο Ρίο! Ποια Πάτρα καλέ, στο Ρίο της Βραζιλίας!!! Οχι πες μου, κουφαθηκες, επαθες την πλάκα σου; Και είμαι ψηλά και βλέπω τη θέα.. Καλά ε,, δεν υπάρχειιιιιιιι, η καλύτερη θέα έβεεεεεεεεεεεερ!".
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom