Μια πρώτη γνωριμία

Μηνύματα
12
Likes
6
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες!!!
Είμαι φοιτήτρια φιλολογίας και αν και αγαπώ πολύ τη σχολή μου ,το ονειρό μου είναι να εργάζομαι κάπου που να ταξιδεύω συνεχώς!!!Από μικρή είχα αυτό το πάθος για την εξερεύνηση και την περιπέτεια,για τη γνωριμία με διαφορετικούς πολιτισμούς.Είναι απίστευτο,πόσες εμπειρίες μπορεί να σου προσφέρει ένα οποιοδήποτε ταξίδι και θεωρώ οτι πρόκειται για έναν από τους πιο σπουδαίους τρόπους να μορφώνεται και να ζει κανείς.
Τα ταξίδια ανοίγουν το μυαλό,σε γεμίζουν ανεξίτηλες εικόνες και αξέχαστα συναισθήματα.Το να αφουγκράζεσαι τον τρόπο ζωής ενός άλλου πολιτισμού και να αλληλεπιδράς μαζί του είναι μαγεία.Κάθε ταξίδι,κάθε βήμα πιο μακριά ,κάθε βήμα κάπου πιο διαφορετικά σε βοηθά να ανακαλύψεις πτυχές και κομμάτια του εαυτού σου,σε βοηθά για το μεγαλύτερο από όλα μας τα ταξίδια,αυτό το ταξίδι στον εαυτό μας,στο μέσα μας!
Θεωρώ επίσης οτι κάθε μέρος έχει τη δική του ομορφιά,το δικό του χαρακτήρα και σίγουρα κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει.
Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς της ηλικίας μου και όντας μόλις 20 χρονών έχω ταξιδέψει πολύ στην Ευρώπη(κεντρική κυρίως με αγαπημένη πόλη το Παρίσι).Δουλεύω εδώ και καιρό με στόχο ένα επόμενο,πιο μακρινό ταξίδι.Την επόμενη βδομάδα θα επισκεφτώ τη Ρώμη και είμαι σίγουρη πως θα με ενθουσιάσει.Ωστόσο θέλω όσο τίποτα στον κόσμο ένα ταξίδι στην Ανατολή ,στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταιλάνδη .Τα ταξίδια σε Ανατολή και Αφρική έχουν άλλο χρώμα ,άλλη γεύση,κάτι πολύ ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό ιδίως για το μάτι του Ευρωπαίου ,που κατ'εμέ αν και λατρεύω τις κοσμοπολίτικες πόλεις,δεν έχει συνηθίσει στην επαφή του με τη φύση.Πρόκειται για τελείως διαφορετικές κουλτούρες.
Σίγουρα πάντως από τις προτιμήσεις μου δεν πρόκειται να λείψει και η Αμερική.Ακόμα ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς που κάποια στιγμή είμαι σίγουρη οτι θα καταφέρω να επισκεφτώ είναι η μακρινή Αλάσκα!!!!!
Εύχομαι σε όλους σας πολλά πολλά ταξίδια!!!Το travel is to live!!!!!
 
Μηνύματα
12
Likes
6
Σε ευχαριστώ πολύ,ακόμα προσπαθώ να το μάθω ,απ'οτι βλέπω είσαι και εσύ νέος ,σου εύχομαι καλή περιήγηση!!!:)
 

vasilisser

Member
Μηνύματα
5
Likes
2
Να το μαθεις ευκολο να το διαβασεις δυσκολο εχει παρα μα παρα πολυ υλικο.ναι και εγω σμρ εκανα την εγγταφη μου γιατι εχω ενα ταξιδι στα σκαρια και ετοιμαζομαι να μαζεψω πληροφοριες.
 
Μηνύματα
12
Likes
6
Θα συμφωνήσω απόλυτα,όπως και όλοι εδώ φαντάζομαι,μακάρι πάντα να έχουμε αρκετά ώστε να ταξιδεύουμε συνεχώς!!!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.687
Likes
50.579
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλώς ήρθες.

Ωστόσο θέλω όσο τίποτα στον κόσμο ένα ταξίδι στην Ανατολή ,στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταιλάνδη
Προσωπική γνώμη βέβαια, αλλά η Ταϊλάνδη μάλλον είναι ο πιο "καμμένος" προορισμός στην ΝΑ Ασία. Εγώ αν ξεκινούσα τώρα τα ταξίδια μου στην Ασία θα έτρεχα να προλάβω έναν προορισμό χωρίς μεθυσμένες Αγγλάρες, και Βέλγους σεξοτουρίστες σε κάθε χωριό π.χ. Βιρμανία ή Λάος. Ειδικά σε τέτοιες εποχές που το χρήμα είναι περιορισμένο, το βρίσκω κρίμα να χαλάσει κανείς πόρους στην Ταϊλάνδη όταν παραδίπλα ακόμη υπάρχει ελπίδα.

Καλώς ήρθε και ο άλλος φίλος... ξεκίνα ερωτήσεις, δε δαγκώνουμε.
 
Μηνύματα
12
Likes
6
Καλησπέρα Υοrgos!!!Eύστοχη η παρατήρηση σου για τους "τουρίστες" εκεί και μάλιστα σε όσους ανακοινώνω αυτό το ταξίδι εστιάζουν αρκετά στην παιδεραστία που επικρατεί σε εκείνα τα μέρη(τώρα το πόσο ευνοεί την αναπτυξή της εκεί ένα ταξίδι είναι ένα άλλο θέμα).Και το Λάος το έχω υπόψιν μου και σκέφτομαι έναν συνδυασμό των δύο(λόγω του οτι συνορεύουν),Είναι πάντως ένα από τα ταξίδια που ονειρεύομαι καιρό!!!
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς όρισες στην παρέα μας συνάδελφε ;)
Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ταξίδια και ειδικά αυτό στην Αλάσκα που είναι ταξίδι όνειρο για εμένα :)
 

alma

Member
Μηνύματα
3.729
Likes
15.112
π.χ. Βιρμανία ή Λάος.
Θα σε πάρω μια μέρα να το πεις σε γνωστούς μου αυτό. Πρόσφατα έλεγα ότι θα ήθελα να δω το Λάος και το τι άκουσα δεν περιγράφεται. Από το που ανακάλυψα αυτή τη χώρα, τι χώρα είναι αυτή, τι με έπιασε και αν έχω ακούσει να πηγαίνει κανείς εκεί:shock:


Μόνο αν έχω πυρετό δεν με ρώτησαν. Βέβαια ο ένας από τους γνωστούς μου που τα λέει αυτά έχει ταξίδι-όνειρο ζωής το Ντουμπάι, οπότε μάλλον έχουμε διαφορετικά γούστα....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.016
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom