2015.Που πάμε;

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Nεα Υορκη σε 2 εβδομαδες,κανονιζουμε τις τελευταιες λεπτομερειες και νιωθω ηδη οτι εχω φυγει,δεν ειμαι εδω :p :clap:
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μόλις έκλεισε 22/12 με 10/01 ένα Μπουένος Άιρες,με σκοπό ένα μίνι τουρ στα βορειοανατολικά της Αργεντινής και μεγάλες πιθανότητες να πατήσουμε Ουρουγουανό χώμα (και μικρότερες να πατήσουμε μπρασιλένιο).Οι συμπληρωματικές μετακινήσεις θα κανονιστούν τελευταία στιγμή όπως πάντα!:icecream:
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.075
Likes
2.491
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Προς το παρον εχω κλεισει -με αφορμη μια θεατρικη παρασταση που θα δω (Hamlet με Benedict Cumberbatch, το τηλεοπτικο Σερλοκ) -για Αυγουστο αγαπημενο Λονδινο! Θα παω δευτερη φορα για 8 μερες κ θα δω οτι δεν ειδα τη πρωτη φορα, αν προλαβω θα παω κ κανα δυο εκδρομες εκτος!!
Κατα τα αλλα λεω να παω κ πριν το Πασχα καπου εξωτερικο 4-5 μερουλες κ μαλλον προς Γερμανια με βλεπω..Μοναχο-Νυρεμβεργη ισως .Θα δουμε..
Λοιπόν.. Άρτι αφιχθείσα από Μαδρίτη όπου έκανα και μια εκδρομούλα Τολέδο, η εμπειρία της "μοναξιάς" έτσι κι έτσι αλλά δε με χάλασε, οπότε μόλις έκλεισα κι ένα τριημεράκι Βενετία τέλη Μαίου :clap::clap:!
Λοιπόν, κάνοντας μια αναδρομή στα post μου βλέπω ότι το μόνο που δεν έκανα είναι το Μόναχο (το οποίο προγραμματίστηκε για 25η Μαρτίου θεού θέλοντος).. Δεν έχω παράπονο το 2015 ήταν πολύ "ταξιδιάρικη" χρονιά για μένα και η πρώτη φορά που πήγα εντελώς μόνη εντός και εκτός Ελλάδος και δε το μετάνιωσα καθόλου :xalara:Έτσι φέτος "χτύπησα": 12-15/2 Μαδρίτη-Τολέδο, Βενετία 22-24/5, Λονδίνο 8-15/8 & Βερόνα 6-8/11!! Και στο ενδιάμεσο Σπέτσες και Σαντορίνη.. Δυστυχώς ως το τέλος της χρονιάς δε προβλέπεται κάτι άλλο.. Θα δούμε..

Αντε νάμαστε καλά και του χρόνου!:airplane:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.435
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom