stavros-serres
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βορεια ιταλια- ελβετια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ιαπωνια
Ενώ τώρα που είναι δημόσιο είμαστε κατευχαριστημένοι. Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις......
Nαι ρε θα γίνει σαν το Changi :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: θέλεις τίποτα???Απ' ότι κατάλαβα από τα μέχρι τώρα γραφόμενα, με το που ξεπουληθεί το αεροδρόμιο, δια μαγείας θα εξαφανιστεί η ομίχλη, δεν θα πετάνε πλέον πουλιά, θα καταφέρει επιτέλους να γίνει....άκουσον άκουσον ...ανταγωνιστικό, θα εκσυχρονιστεί, θα μας παρέχουν πλέον σύνχρονες και πρωτοπόρες υπηρεσίες και με λίγα λόγια θα γίνει το καλύτερο και πιο σύνχρονο αεροδρόμιο του κόσμου.
............Εδώ γελάμε.
Να γίνει .....εγώ δεν λέω να μην γίνει !!!!!!Nαι ρε θα γίνει σαν το Changi :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: θέλεις τίποτα???
Να γίνει .....εγώ δεν λέω να μην γίνει !!!!!!
Το πρόβλημα μου είναι οι Έλληνες να μην γίνουν Κινέζοι, στο ύψος, στο χρώμα, στα μάτια ......και στους μισθούς !!!!!
όταν μας πουλούσε αυτά τα "φύκια", ζούσαμε στην προ ΔΝΤ εποχή!!!:xmas_mrgreen:Τώρα θυμήθηκα και το "αστείο" του Βγενόπουλου για Μακεδονικές Αερογραμμές που πουλούσε στον κόσμο πέρσι. Τελικά όχι μόνο δεν τις ίδρυσε, αλλά θα πουλήσει και την Olympic Air.
O τροχός, ως γνωστόν, θεωρείται μια από τις σημαντικότερες και αρχαιότερες εφευρέσεις. Η αρχαιότερη χρήση τροχών είναι πιθανά αυτή των ομώνυμων συσκευών της αγγειοπλαστικής την 5η χιλιετία π.Χ. στη Μεσοποταμία. Κάρα με τροχούς έχουν βρεθεί σε προϊστορικούς τάφους στην περιοχή του Καυκάσου οι οποίοι χρονολογούνται γύρω στο 3700 π.Χ..Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα τον τροχό. Έχει ανακαλυφθεί προ πολλού. Δεν θυμάμαι όμως αν τον ανακάλυψαν και αυτόν οι Κινέζοι