Ολλανδία Άμστερνταμ - ένα έντονο ταξίδι...

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
Ετσι και έτσι....θα δείτε..:xmas_redface:
 

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
4Η ΜΕΡΑ(1ο μέρος!)
Ώρα 09.00 το πρωί, ξυπνάω..τι έγινε χτές? Αα..η τσάντα..πωω…:|Πίνω λίγο γαλλικό καφέ και παίρνω το netbook που είχε φέρει μαζί του ο Παναγιώτης και επειδή υπήρχε internet είπα να δοκιμάσω να βρω το τηλέφωνο της Lufthansa..Πήρα στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ολλανδία αλλά δεν χτυπούσε-γενικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα τηλέφωνα..Δεν μπορούσαμε ποτέ να πάρουμε σε κάποιο σταθερό..τι να πω…
Εκεί λοιπόν έρχεται ιδέα!! Θα πάρουμε την Lufthansa στην Ελλάδα να ρωτήσουμε!! Στην Ελλαδίτσα:clap:!!!!Άντε να δούμε… Παίρνω το γνωστό 210-…. ,επιτέλους ακούω ελληνικά και ρωτάω την κοπέλα αν μπορώ να ταξιδέψω με την αναφορά της αστυνομίας..Μου απάντησε μονολεκτικά.


ΟΧΙ.:twisted:


Πάγωσα..Την ρωτάω τι μπορώ να κάνω και μου λέει ότι θα πρέπει να συννενοηθώ με την πρεσβεία, να ρωτήσω και στο αεροδρόμιο και μπορεί να χρειαστεί να μεταφερθεί το εισιτήριό μου για άλλη μέρα μέχρι να βγούν τα απαραίτητα έγγραφα…Πλάκα κάνεις, λέω..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ????
Το λέω στα παιδιά για να δούμε τι θα κάνουμε.. Λέμε να πάω εγώ με τον Παναγιώτη να επιστρέψουμε τα ποδήλατά μας και να πάμε στο Lost and Found και έπειτα στο αεροδρόμιο να ρωτήσουμε… Θα μπορούσαμε την Δευτέρα να πάμε στη Χάγη αλλά Δευτέρα απόγευμα πετούσαμε..δεν νομίζω να προλάβαινα..
Εντάξει,λέω, θα πιάσω μια δουλειά εδώ σε ένα μπαράκι, και θα μείνω στο Άμστερνταμ για πάντα:xalara:..ποιος νοιάζεται για την σχολή,πάμε για άλλα!!
Φεύγουμε με τον Παναγιώτη για το Lost and found με τα ποδήλατα..Επίσης θυμηθήκαμε ότι για τα ποδήλατα είχαμε δώσει μία εγγύηση 50 ευρώ ο καθένας , τα οποία και θα παίρναμε πίσω μόλις επιστρέψουμε τα ποδήλατα..οπότε είχα 50 ευρω!!!Τέλεια!:LOL:
Φτάνουμε στο Mac Bikes, με κοιτάζει ο τυπάς που ήταν και την προηγούμενη φορά και ακολουθεί διάλογος-βόμβα..
Αυτός:’’Hey-were you robbed yesterday??””
Εγώ:’’Yes, how do you know that??’’
Αυτός:’’Someone dropped some wallets in my mailbox and I looked at the ID and I recognized you! See, I may smoke and drink, but I have a good memory!!’’:haha:
Δεν το πίστευα!!! Σοβαρά??????Δηλαδή ο κλέφτης μάλλον είδε ότι το ποδήλατο έγραφε πάνω ‘’Mac Bikes’’ και άφησε εκεί το πορτοφόλι μου και ότι άλλο του ήταν άχρηστο!!
Πέταξα από την χαρά μου!!!:clap::clap::clap: Πήρα τα παιδιά τηλέφωνο και τους το είπα!!Ούτε Χάγες, ούτε προβλήματα..την ταυτότητά μου θέλω μόνο!!!!
Μου λέει ο τύπος ότι παρέδωσε τα πάντα στο τμήμα οπότε αρκεί να πάω από εκεί!
Επιτέλους!! Το’ξερα ότι η μέρα θα ήταν καλή!!Το’ξερα!!Έφυγα σφαίρα στο τμήμα και τους εξήγησα ότι κάποιος παρέδωσε κάτι αντικείμενα που μου άνηκαν..αλλά οι αστυνομικοί που τα είχαν παραλάβει δεν ήταν εκεί οπότε θα έπρεπε να περάσω την επόμενη μέρα που σίγουρα θα τα είχαν!!ΕΣΤΩ!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!:xalara::xalara:
Βγήκα έξω λες και είχα μάθει τα καλύτερα νέα ..δεν με ένοιαζε που δεν είχα λεφτά ή τίποτα άλλο..μπορούσα να γυρίσω πίσω χωρίς πρόβλημα..είχα και τα 50 ευρώ από τα ποδήλατα..εντάξει, κάτι γινότανε!!!!
Οπότε συνεχίζουμε κανονικά το ταξίδι..πίσω στο πρόγραμμα..!!
Πάμε στο Rijksmuseum..ένα μεγαλόπρεπο μουσείο που στεγάζει ευρήματα και έργα τέχνης από πολλές εποχές ..αλλά είχε έξω μια τεράστια ουρά οπότε εγώ με τον Παναγιώτη πήγαμε για λίγο στο Diamond museum ακριβώς απέναντι όπου είχε διάφορα αριστουργήματα από διαμάντια –άκρως εντυπωσιακά!!
Επιστρέψαμε γρήγορα και μπήκαμε όλοι μαζί στο Rijksmuseum..τεράστιο και εκπληκτικό! Από πίνακες μέχρι κουκλόσπιτα…Και κάτι όμορφοι πίνακες..αφιερώματα στον Rembrandt, και σε άλλους καλλιτέχνες ..Ειδικά ένας πίνακας του Jan Both όπου απεικονίζονται κάποιοι ταξιδιώτες που έχουν ξαποστάσει σε έναν καταρράκτη.Σχεδόν άκουγα τα νερά ..ήταν μαγευτικός…:innocent:
Επισκεφτήκαμε το gift shop:bounce: και είδαμε και άλλους Έλληνες εκεί..μικρός που είναι ο κόσμος…
Στη συνέχεια , πήγαμε σε μια μεγάλη λεωφόρο που είναι και η κεντρική αγορά του Άμστερνταμ, με όοολες τις επώνυμες μάρκες να διαδέχονται η μία την άλλη..Gucci, Luis Vuitton, Dolce & Gabbana κλπ κλπ.. Τέλεια!!!
Εκεί όπου περπατάγαμε σε κάποια φάση ακούμε κάτι τύμπανα και βλέπουμε μία ομάδα ανθρώπων να περπάτάνε στο κέντρο του δρόμου ντυμένοι ζόμπι, μάγισσες και άλλα περίεργα πράγματα..είχαν κάτι τύμπανα και φώναζαν συνθήματα..Και τότε μου έρχεται φλασιά!! Ρε, είχαμε 30 Οκτώβρη!! Αύριο είναι Halloween!!!! :LOL::LOL:
Στο Άμστερνταμ το γιορτάζουν,κάπου το είχα διαβάσει .. και γενικά η πόλη ήταν στολισμένη με διάφορα τρομαχτικά πράγματα και η αποψινή νύχτα ήταν νύχτα πάρτι και μασκέ!!Απίστευτο timing..!
Ήταν μεσημέρι προς απόγευμα και αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό…εγώ είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και να ξαναπάω στο τμήμα μπας και…
Φτάνω λοιπόν στο τμήμα και εκεί ήταν ένας ακόμη γλυκούλης αστυνομικός( μα όλοι τους???:oops:) , του εξήγησα την κατάσταση και μου είπε θα δει τι αντικείμενα υπάρχουν και άμα ταιριάζει κάπου η περιγραφή μου..Οπότε τον βλέπω να βάζει το χέρι του σε μία μεγάλη κούτα και να πιάνει μια σακούλα σαν αυτή που βάζουν οι αστυνομικοί τα αποδεικτικά στοιχεία με…το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ!!! ΝΑΙ..ΝΑ’ΤΟ ΝΑ’ΤΟ!! :clap:Άρχισα να χοροπηδάω μπροστά στο γραφείο και με κοίταζαν όλοι!!!Μπροστά μου είχα το πορτοφόλι μου, την θήκη που κρατάω το πάσο μου και κάτι άλλα του πανεπιστημίου, όπως και ένα ακόμη μικρό πορτοφολάκι όπου κράταγα τα πολλά χρήματα…
Ανοίγω λοιπόν το πορτοφόλι το κανονικό..Το κακόμοιρο ήταν σαν βιασμένο..οι θήκες του ήταν φανερό πως είχαν ψαχτεί και έλειπαν μόνο τα χρήματα..ότι άλλες κάρτες(όχι πιστωτικές) ήταν στη θέση τους…Ψάχνω να βρω την ταυτότητα..που είναι η ταυτότητα?? Πουθενά! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ..!:killme:σκέφτηκα…
Λέω στον αστυνομικό μήπως έχει πέσει κάπου μέσα στην κούτα.. ε όχι να πήρε και την ταυτότητα!!!
Οπότε ψάχνω και τη θήκη με το πάσο και τσουπ, να η ταυτότητα..Γενικά σε πολλά πράγματα είχε αλλάξει θέση, τα είχε βάλει όπου να’ναι.. τεσπα, βρήκα την ταυτότητα..φτάνει!!!!τέλεια!
Μέσα στο πορτοφόλι μου το κανονικό, έχω και το εξής: ένα 2ευρω το οποίο έχει διαφορετική απεικόνιση , καθώς κάθε χρόνο κυκλοφορεί ένας περιορισμένος αριθμός που είναι σαν συλλεκτική έκδοση.. Αυτό δεν το είχα με τα υπόλοιπα κέρματα αλλά μέσα σε μία διάφανη θήκη ..
Ε, λοιπόν αυτό δεν το είχε πάρει.!!!!! Ήταν εκεί!! Ίσως νόμιζε ότι το έχω σαν τυχερό ,ίσως μου άφησε κάτι για να έχω..δεν ξέρω γιατί..όπως και να΄χει αποδείχτηκε το τυχερό μου 2ευρω!!!!:rolleyes:
Έφυγα χαρωπή χαρωπή να συναντήσω τα παιδιά για φαγητό που είχαν κάτσει πάλι στο Rancho.. φάγαμε απογευματινό και γυρίσαμε σιγά σιγά σπίτι…Ε, το βράδυ είχε pubcrawling, αλλά όχι ότι κι ότι!! HALLOWEEN PUBCRAWLING!!!!!! Προβλεπότανε πανικός!:grouphug:
 

Attachments

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Αχ αυτό το ποδήλατο τι περιπέτειες σου έφερε...και δεν το ευχαριστήθηκες, αφού δεν ήξερες να το οδηγείς, και σε ξεμυάλισε...Και γω μια φορά που μ'εχουν κλέψει, στην Ελλάδα και στο γραφείο μου μέσα, έπεσα σε καλό κλέφτη...μου πήρε όλα τα χρήματα, εκτός από τα κέρματα, και το πορτοφόλι γεμάτο με τα υπόλοιπα-κάρτες, ταυτότητα κλπ-μου το άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας...οπότε δεν είχα την έννοια πού είναι οι κάρτες μου και η ταυτότητά μου!
 

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
Τυχερή ήσουν!! Εγώ έπρεπε να βγω στα ξένα για να με κλέψουν..βασικά δεν είναι ακριβώς κλέψιμο αφού εγώ ξέχασα την τσάντα μου, αλλά όπως και να'χει.. προσπαθώ να φανταστώ πως θα ήταν άμα δεν είχε βρεθεί η ταυτότητα.. ποιος ξέρει...
 
Μηνύματα
2.491
Likes
3.199
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πολύ ωραία η ιστορία σου!!τα περιγράφεις τόσο χαριτωμένα!πάντως μέσα στην απελπισία σου το μάτι σου βλέπω τους έκοβε κανονικά τους όμορφους Ολλανδούς,χιχιχιχι,
άντε τέλος καλό όλα καλά έστω και χωρίς λεφτά.
 

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
Ε, μέσα στην απελπισία μου και εγώ κάπου έπρεπε να κρατηθώ.. :p:p
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Θα πήγαινες στο προξενείο, αλλά ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις την πτήση επιστροφής.
 

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
Μάλλον.. και άντε τώρα εγώ μόνη μου με μηδαμινή αίσθηση προσανατολισμού να γυρνούσα πίσω.. ε ρε γέλια..αυτή θα ήταν καλή ιστορία..
 

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
4Η ΜΕΡΑ(2ο μέρος!)


Πίσω στο σπίτι και πάλι..να ηρεμήσουμε λίγο γιατί η μέρα είχε ένταση.. οπότε χαλαρά με τον μπάφο μας , h τηλεόραση είχε το παιχνίδι ''ο πιο αδύναμος κρίκος’’ στα αγγλικά με ολλανδικούς υπότιτλους :haha:, είχαμε και το netbook, και γενικά δεν βαριόμασταν ποτέ..Το ωραίο ήταν που είχαμε θερμοστάτη , οπότε το σπίτι ήταν σε μόνιμη θερμοκρασία 24 βαθμών…τροπικά!! Α, επίσης το σπίτι ήταν λίγο στραβό.. δηλαδή έγερνε κάπως από την μια πλευρά –αλήθεια :bleh:.. Αν ακουμπούσες κάτω μία μπάλα, αυτή πήγαινε στην άλλη πλευρά..Δεν είχαμε κανένα θέμα όμως, πάλι καλά!!
Προς το βραδάκι είπαμε να πάμε για pubcrawling πάλι..
Καθώς ετοιμαζόμασταν δεν ήμουν και πολύ καλά :roll:..Ναι μεν είχα την ταυτότητα και όλα,αλλά τις τελευταίες 15 ώρες είχα τόσα σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά που με είχαν εξαντλήσει…ένιωθα άσχημα, είχα ένα μόνιμο τρέμουλο και δεν μπορούσα να βγάλω ένα πραγματικό χαμόγελο…Οι άλλοι δεν το καταλάβαιναν, αλλά δεν ήθελα να τους επηρεάσω κατά κανένα τρόπο…
Οπότε πάμε pubcrawling-αλλά πιο οργανωμένα! Δηλαδή:Την προηγούμενη φορά είχαμε φτάσει αργά και δεν είχαμε τσιμπήσει την προσφορά με τα 20 ευρώ..
Τώρα όμως ήμασταν έτοιμες!! 8.30 η ώρα εκεί! Πέρα από το πάσο που έπαιρνες για δωρεάν είσοδο στα μπαρ και ένα δωρεάν ποτό σε κάθε μπαρ ξεχωριστά, έπαιρνες δώρο μία μάυρη μπλούζα-κοντομάνικο-με σχετικό λογότυπο..πάρα πολύ ωραία!! Πολύς κόσμος στην ουρά όμως..Πολλοί είχαν ντυθεί λόγω Halloween !!
Αφού προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, μπήκαμε στο πρώτο μπαρ το οποίο έπαιζε κομμάτια τύπου thriller,zombie-nation,this is Halloween για να πηγαίνουν με το κλίμα, και αργότερα έβαλε πιο χορευτικά.. Άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα και να ξεχνάω τα προβλήματά μου.!!:clap:
Εκεί λοιπόν που χόρευες, πεταγόταν ένας με την ντουντούκα και ρώταγε αν περνάμε καλά και ότι θα προχωρούσαμε στο επόμενο μπαρ..το Pirates! Επίσης πολύ ωραίο, και οι bartenders είχαν ντυθεί απίστευτα!Με ματωμένα πουκάμισα, άλλος είχε ντυθεί καλόγερος με πολύ creepy μακιγιάζ… κάνανε και κάτι κόλπα με φωτιές ….μια χαρά!! Ήδη τσακίζαμε μια μπύρα σε κάθε μέρος οπότε η διάθεση αυξανόταν γραμμικά με τον χρόνο..:p:bounce:
Επόμενο στη σειρά, το Amsterdamned!! Επίσης πολύ ωραίο μπαράκι!! Εκεί αρχίσαμε τα jagermeister, έτσι για αλλαγή! Ένα άλλο έθιμο που έχουν στα μπαρ είναι ότι πρέπει να πληρώσεις 50 λεπτά για να πας τουαλέτα..
Έλα Παναγία μου..δηλαδή δεν είναι λίγο ελεεινό αυτό..?Μου κακοφάνηκε..Αλλά εντάξει, εδώ είχαμε δωρεάν είσοδο και ποτό,τα 50 λεπτά θα μας πτοήσουν?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!ΧΑ!:lol:
Αφού το κάψαμε και εκεί, συνεχίσαμε στο Royalty, ένα κλαμπ, που τείνει λίγο στο κυριλέ και προσωπικά δεν μπυ άρεσε πάρα πολύ..αλλά είχε έναν πολύ ωραίο μπάρμαν :p. Οπότε ρωτάω την Ειρήνη-‘’ λες να ξανάρθουμε στο Royalty?’’. Δεν νομίζω, μου απαντά..
Ωραία ,σκέφτηκα….Και επειδή είχα αποφασίσει να απαλλαγώ από αναστολές πάω στον μπάρμαν, του ζητάω ένα jagermeister, και των ρωτάω αν είναι Ολλανδός..Μου λέει ναι.. ΄΄Υou are very cute’’, του λέω..:oops::oops:Μου λέει thank you και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα...Πάω πίσω στα παιδιά , τους το λέω και γελάγανε..Εντάξει,επισήμως ήμουν τέλεια!! Σχεδόν αναστήθηκα…η βραδιά ήταν ότι έπρεπε για να με φέρει στα ίσα μου και να βρω τον εαυτό μου πάλι…
Ακολούθησαν ματιές με τον cute bartender αλλά μέχρι εκεί..μετά αποφασίσαμε να φύγουμε γιατί το επόμενο bar ήταν μακριά και θέλαμε να πάμε σπίτι..Οπότε γυρίσαμε και ακολούθησε το κλασικό τρίπτυχο καναπές-μπάφος-δηλωτή… Ηρεμία.. Αναλογιστήκαμε τι μας είχε συμβεί και ότι αφού είμασταν υγιείς με ταυτότητες(!!) δεν φοβόμασταν τίποτα….. Κοιμήθηκα ήσυχα εκείνο το βράδυ επίτέλους χωρίς κανένα βάρος.. :innocent::innocent:Ήμουν ευγνώμων που είχα μια τόσο καλή παρέα που με στήριξε σε κάτι τόσο δύκολο και κανείς δεν δίστασε να μου πληρώσει κάτι…Τους χρωστάω πολλά και με το παραπάνω….:grouphug:
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.272
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Τέλος καλό. όλα καλά! Και η διασκέδαση στο Άμστερνταμ συνεχίζεται!
 

Primo

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγκαπούρη
5Η ΜΕΡΑ
Τι ωραίο πρωινό που ήταν αυτό…:LOL:προτελευταία μέρα, Δευτέρα..ξυπνήσαμε όμορφα , όπου δεν είχαμε να επισκεφτούμε άλλα μουσεία οπότε είπαμε πρωί-πρωί να πάμε προς την πλατεία Dam, την οποία είχαμε προσπεράσει στα γρήγορα όταν πηγαίναμε προς το τμήμα εκείνο το μοιραίο βράδυ…
Εκεί λοιπόν ήταν στημένο ένα λούνα παρκ! Με μαλλί της γριάς, ρόδα και τα συναφή!!:birthday: Είχαν και ωραία τραγουδάκια και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο χριστουγεννιάτικη!! Ανεβήκαμε στη ρόδα, όπου πληρώσαμε 6 ευρώ και περιμέναμε 1, άντε 2 γύρους- συνολικά κάναμε 7…! Αλλά η θέα από ψηλά ήταν τόσο ωραία…!:bounce:
Συνεχίσαμε την βόλτα μας στα γύρω τουριστικά μαγαζάκια και είπαμε να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι για brunch!
Μια φίλη μας η Αλεξάνδρα από την σχολή, μας είχε προτείνει ένα πολύ συγκεκριμένο μαγαζάκι κάπου κοντά όπου κάνει την πιο τέλεια μηλόπιτα.. οπότε είπαμε να πάμε προς τα εκεί..
Το μαγαζάκι αποδείχτηκε ένα παραθυράκι στην μοντέρνα Γαλλία..:romeo: Ήταν τόσο παριζιάνικα τα χρώματα, δίπλα στο κανάλι, γωνιακό με τα τραπεζάκια έξω που για λίγο φύγαμε από το Άμστερνταμ.. Η μηλόπιτα αποδείχτηκε άξια των προσδοκιών μας και εδώ να σημειώσω ότι γενικά όπου πήγαμε για γλυκό ή για ζεστή σοκολάτα-το γνωστό chocomel!- η ποιότητα ήταν εξαιρετική παρ’όλη τη σχετικά χαμηλή τιμή.. όπως και επίσης έχουν πολή καλή ποιότητα στα αλλαντικά..
Έπειτα επισκεφτήκαμε την διάσημη Red Light District.. να κάνουμε και τις δικές μας εκτιμήσεις..όπου πραγματικά , τα μαγαζάκια με τα κόκκονα φωτάκια (!), ήταν σε κοινή θέα, καθώς η πορνεία είναι κάτι ανεκτό , και μη κατακριτέο..:oops: Συνεχίσαμε να περπατάμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, να διασχίζουμε τα κανάλια και έπειτα γυρνώντας προς το σπίτι, περάσαμε από ένα μαγαζάκι στη Leidseplein όπου είχε πολλά είδη ζαχαρωτών.. καραμέλες , σοκολατάκια, τα πάντα γενικά..!
Ήταν όμως λίγο δύσκολο να καταλάβεις ακριβώς τι ήταν τι, καθώς οι επιγραφές ήταν στα ολλανδικά, οπότε ρωτάω τον Γιάννη αν μπορούμε να δοκιμάσουμε, και μου απαντάει ότι ναι, μάλλον..
Οπότε εμείς δοκιμάζαμε ότι μας φαινόταν ωραίο, μέχρι που έρχεται ο ιδιοκτήτης και μας λέει ‘’it’s not for free!!’’:haha::haha:
Μείναμε άναυδοι-μέσα στην ντροπή..! Ζητήσαμε συγνώμη , πληρώσαμε ότι είχαμε μαζέψει και φύγαμε…
Ήταν νωρίς..4 η ώρα οπότε στο σπίτι, χαλαρά με το κλασικό τρίπτυχο και κάναμε ένα ζεστό ντουζάκι…
Θα ερχόταν η τελευταία νύχτα στο Άμστερνταμ..Δεν θέλαμε να φύγουμε..:(είχαμε συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και η συμβίωση ήταν παραπάνω από ικανοποιητική… αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..
Οπότε κατά τις 7.30 σενιαριστήκαμε και βγήκαμε για δείπνο σε ένα καταπληκτικό ιταλικό εστιατόριο, με μια από τις καλύτερες πίτσες που έχω φάει ποτέ…:rolleyes:Καθώς καθόμασταν στο τραπέζι, είπαμε να γυρίσουμε τα μπαράκια για ακόμη μία φορά, χωρίς να πληρώσουμε το πακετάκι του pubcrawling, απλά να πάμε για ένα ποτάκι…
Η Έφη είχε γνωρίσει και έναν απίστευτο τύπο και τον ξανασυνάντησε εκείνο το βράδυ, και εμείς δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε οπότε λέω στην Ειρήνη, δεν πεταγόμαστε μέχρι το Royalty, να δούμε και τι παίζει…(!), οπότε πάμε και απ’έξω ήταν 2 μπράβοι..μας λένε κάτι στα Ολλανδικά, τους ρωτάω ΄΄what?’’ , μου λέει ο ένας ‘’Good evening..’’..
Του απαντάω παρομοίως, και μας λέει ότι πρέπει να είμαστε πάνω από 21 για να μπούμε μέσα..Πώς γίνεται , λέμε, αφού μπήκαμε χτες βράδυ!!!Μας λένε δεν ξέρουν ποιος ήταν στην πόρτα..
Και ακολουθεί το εξής κουφό!! Μας ρωτάει πόσο χρονών είμαστε.. και του απαντάω 18..έλα Παναγία μου…:?::?:
Εντω μεταξύ, όλοι 20 πατημένα είμαστε..και δεν είχα ταυτότητα μαζί μου για προφανείς λόγους( δεν ρίσκαρα καμμία κλοπή μια μερα πριν φύγω!!:bleh:)..
Και η Ειρήνη του λέει ότι είναι και αυτή 18..την ρωτάω τότε στα ελληνικά, ‘’Ρε, πόσο είπα ότι είμαστε?’’ Μου λέει ,’’18 είπες-γιατί???’’ Της λέω δεν ξέρω!!!Ότι να’ναι!΄΄Αντε τώρα να σε πιστέψουν ότι είσαι 20… όχι πως μπορούσαμε να μπούμε μέσα αλλά όπως και να’χει… Μάλλον είχαν καιρό να με ρωτήσουν σε κλαμπ πόσο χρονών είμαι και μου είχε κολλήσει το 18..
Φύγαμε σαν βρεγμένες γάτες από εκεί, και λέμε τι να κάνουμε τώρα…
Και βλέπουμε ότι σε ένα καφέ-bar, το Sattelite Sports Bar συγκεκριμένα, είχε την εξής προσφορά: 10 σφηνάκια jagermeister με 10 ευρώ..ΣΟΥΠΕΡ!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΕΣΙ!!:haha::haha::clap::clap:
Ήταν και μια Αμερικανίδα εκεί, και έβλεπε έναν αγώνα ράγκμπυ, και ήταν η μόνη που φώναζε..
Πάμε και πήραμε σύνολο 2 γύρους-σύνολο 20 σφηνάκια.. ήμασταν 4( η Έφη ήταν με τον τυπά),
Εγώ ήπια 7, ο Γιάννης 6, η Ειρήνη 5 και ο Παναγιώτης νομίζω 2.. Μας κέρασε και ένας που αρραβωνιαζότανε..:p:shock:
Ο Γιάννης έπιασε κουβέντα με την Αμερικανίδα η οποία φώναζε ‘’Go,Patriots, Go!!!’’, και εμείς φωνάζαμε μαζί της..
Εγώ και η Ειρήνη γίναμε τόσο φέσι…γελάγαμε συνέχεια και ψιλοκοροιδεύαμε την Αμερικανίδα μπροστά…οπότε φεύγουμε και πάμε προς το σπίτι.. Στον δρόμο μας καρφώθηκε η ιδέα για cheeseburger από τα McDonalds..!!:):)
Ήταν ωραιότατο!! Και είμασταν και τύφλα, δεν ξέρω πως δεν το βγάλαμε, αλλά δεν σταμάτησα στιγμή να γελάω…γελάγαμε που η κολώνα ήταν πράσινη και άλλα τέτοια πράγματα..
Φτάνουμε σπίτι και ήταν αδύνατο να ανεβούμε τις σκάλες!!! Αν δεν ήταν τα αγόρια , θα είχαμε μείνει στο κατώφλι, απλά!!:rolleyes:
Σπίτι δοκιμάσαμε να παίξουμε δηλωτή σε ομάδες αλλά και με τέτοιο σούρωμα τα νικήσαμε τα αγόρια…
Έπειτα γύρισε και η Έφη και πέσαμε όλοι για ύπνο..Ηταν το τέλειο κλείσιμο βραδιάς.. Έπεσε η αυλαία και αύριο έπρεπε να ξυπνήσουμε νωρίς.


Έπρεπε να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες….:(:(
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.288
Μηνύματα
886.758
Μέλη
38.955
Νεότερο μέλος
alex_07

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom