Έκθεση Φωτογραφίας στη Ρόδο!

flora

Member
Μηνύματα
37
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
H Φωτογραφική Ομάδα του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου Ωρίωνας & το Τμήμα πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, παρουσιάζει στο κοινό της Ρόδου την Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα “Ευτυχία είναι…”

Αφορμή για την διοργάνωση της συγκεκριμένης φωτογραφικής δουλειάς ήταν η συμμετοχή των μελών της ομάδας του PhotΟrion, στο αποκεντρωμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα σεμιναρίων “Panoptikon13X13” με θέμα τη σύγχρονη φωτογραφία, που υλοποιήθηκε το 2011 σε 13 αστικά κέντρα της ελληνικής επαρχίας, από την ομάδα Art/If/Act και την υποστήριξη του ΟΠΑΠ Α.Ε.
Το παραπάνω πρόγραμμα βασίστηκε σε 13 θεματικές ενότητες όσες και οι συμμετοχές των φωτογραφικών ομάδων. Στόχος ήταν η ανάπτυξη και οργάνωση κάθε θεματικής ενότητας ως την υλοποίηση, παραγωγή και επικοινωνία της με το κοινό.
Αντικείμενο της θεματικής ενότητας που ανέλαβε η δική μας φωτογραφική ομάδα ήταν να αναζητήσει και να προσεγγίσει με την βοήθεια του φωτογραφικού μέσου την πολυδιάστατη έννοια της ευτυχίας.
Συγκεκριμένα 13+2 ερασιτέχνες φωτογράφοι του νησιού μας προσπάθησαν να αποτυπώσουν στην φωτογραφική τους μηχανή τρεις διαφορετικές εκδοχές ξεχωριστά ο καθένας τι είναι τελικά γι’ αυτούς η ευτυχία. Το συνολικό αποτέλεσμα αυτής της πρωτόγνωρης δημιουργικής προσπάθειας το οποίο εξελίχθηκε μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, παρουσιάζεται στους φιλόξενους χώρους του Γαλλικού Καταλύματος.
Συμμετέχουν:
Αργυρού Φλώρα, Γρηγορά Μαρία, Κασσανή Βούλα, Κατσανάκη Όλγα, Κούρου Εβίτα, Κωβαίος Κώστας, Μαλιαράκης Χρίστος, Μιχαηλίδου Άννα, Μπαξεβάνογλου Εύα, Πυλαρινός Ηρακλής, Τουβράς Δημήτριος, Φιλίππου Φίλιππος, Χατζηκαντής Βαλάντης, Χατζηχριστοδούλου Κατερίνα, Χριστοφής (Terry) Λευτέρης

Επιμέλεια Έκθεσης Νίκη Σπάρταλη









  • Ημέρες εκδήλωσης: 18, 19, 23, 24, 25, 26 Φεβρουαρίου
  • Ώρα έναρξης: ώρες λειτουργίας έκθεσης: 17:00-21:00
  • Μέρος: Κατάλυμα της Γαλλίας
  • Διοργάνωση: Φωτογραφική Ομάδα Photorion
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.534
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom