Βιέννη Ίννσμπρουκ – Σάλτσμπουργκ – Βιέννη

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Καλημέρα!
Μόλις γύρισα από την Αυστρία, όπου πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ. Είναι μια χώρα πραγματικά ευλογημένη. Οι άνθρωποι είναι καταπληκτικοί και τα φαγητά / γλυκά τους ΤΕΛΕΙΑ :clap: !!!!

Πήγαμε 2 μέρες στο Ίννσμπρουκ, το οποίο λάτρεψα, ειδικά το κομμάτι με το ποτάμι. Μείναμε στο ξενοδοχείο που είχε μείνει ο Μότσαρντ, ακριβώς στο κέντρο της πόλης και ήταν τέλεια.

Τις επόμενες 2 μέρες πήγαμε στο Σάλτσμπουργκ, το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν μας φάνηκε τόσο μαγικό όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά ήταν και αυτό πανέμορφο.

Τέλος, περάσαμε 4 μέρες στη Βιέννη, την οποία λάτρεψα. Είχα τρελή αδυναμία στο Παρίσι, αλλά νομίζω ότι η Βιέννη είναι ακόμη καλύτερη. Ειδικά το Schönbrunn και ο Άγιος Στέφανος, με μάγεψαν. Και μου άρεσαν πάρα πολύ οι άνθρωποι. Ένιωσα σαν να είμαι στην χώρα μου.

Τα μόνα αρνητικά που θα ήθελα να αναφέρω είναι :
1. Ενώ είχαμε κλείσει δωμάτιο σε μια πανσιόν στο κέντρο της Βιέννης, είχαμε στείλει και αριθμό πιστωτικής, όταν φτάσαμε εκεί μας είπαν ότι δεν είχαν δωμάτιο!!!! Pension lerner λέγεται, το λέω απλά για να μην την πάθει και κανένας άλλος!

2. Μην πάτε ποτέ σε ένα μαγαζί κοντά στον Άγιο Στέφανο που λέγεται ”gulashmuseum”. Πολύ ακριβό για αυτό που προσφέρει.Πρώτον, τα ποτήρια της μπύρας τα βάζουν σε ένα μηχάνημα για 3 μόνο λεπτά και μόνο τα ξεπλένουν!!! Δεύτερον, παρήγγειλα ένα πιάτο το οποίο είχε κάτι πατάτες τηγανιτές που ήταν για πέταμα και που δεν το είχα αντιμετωπίσει ούτε στην πιο βρώμικη καντίνα και δύο πολύ μικρές μπριζολίτσες και το πληρώσαμε… 15 ευρώ !!!!

3. Η Ολυμπιακή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σκάσαμε 240 ευρώ για την επιστροφή και μας έβαλαν σε ένα αεροπλάνο απαράδεκτο, μέσα στη βρώμα, της εταιρίας Seagle Air. Ήταν τρελά στριμωγμένοι οι άντρες και μέσα στην θήκη του μπροστά καθίσματος είχε πεταμένα διάφορα αντικείμενα από την προηγούμενη διαδρομή. Απογοητευτήκαμε ΠΛΗΡΩΣ!!!! Κρίμα γιατί πίστευα ότι τώρα που έγινε ιδιωτική, θα ήταν καλύτερη!:(:(:(

Αυτά τα ολίγα!!! Αν πάτε ποτέ στην Αυστρία, να πάτε και στα 3 αυτά μέρη. Είναι τέλεια, ειδικά αν το κάνετε με τρένο. Πολύ γέλιο!!!!
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.276
Μηνύματα
886.005
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom