Όταν ανακάλυψα το travelstories...

Μηνύματα
115
Likes
118
Επόμενο Ταξίδι
πού;;
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ιταλίας
Ανακάλυψα το travelstories το 2010 όταν έψαχνα πληροφορίες για το ταξίδι μου στη Βιέννη! Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα… Γιατί εγώ με τα ταξίδια έχω μεγάλη τρέλα! Περνούσα έξω από ταξιδιωτικά πρακτορεία, στεκόμουν απέξω και ονειρευόμουν. Αλλά δεν είχα κανέναν να με καταλαβαίνει και να μοιράζεται το πάθος μου! Κανείς δεν ταξίδευε… Εάν έμπαινα και στο travelstories, ε πάει, θα είχα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο! Το 2005 μου είχε κολλήσει το ταξίδι στη Πράγα. Προσπαθούσα να πείσω το σύντροφό μου αλλά εκείνος …βράχος. Αργότερα, μου έλεγε. Δεν είναι εποχή για ταξίδια τώρα. Τον κατηγορούσα από το πρωί ως το βράδυ, του έλεγα τι κάνω εγώ μαζί σου που δε θέλεις να αφήσεις το σπίτι σου να δεις έναν άλλο τόπο!

Μέχρι που τον κατάφερα και πήγαμε στη Πράγα το 2008!!!! Και τότε έγινε μέσα του ένα «κλικ». Μάλλον κατάλαβε τι έχανε τόσο καιρό! Μετά τον κάλεσε η “μαμά πατρίδα” και για ένα χρόνο δε μπορούσαμε να ταξιδέψουμε μέχρι που έφτασε η ώρα να πάμε στη Βιέννη. Μαγικό ταξίδι, που το travelstoriesτο έκανε ακόμα πιο μαγικό γιατί ήταν σαν να γνωρίζω την πόλη απέξω κι ανακατωτά! Ειλικρινά είστε όλοι σας άπαιχτοι! Από τότε είστε η καλύτερή μου παρέα. Καθημερινά μπαίνω για να διαβάζω τις ιστορίες σας. Τις λατρεύω όλες! Όλες έχουν την προσωπική πινελιά του αφηγητή τους και αυτό τις κάνει μοναδικές. Νιώθω ότι είμαι κι εγώ στην παρέα που ταξιδεύει. Είτε έχω επισκεφθεί ένα μέρος είτε όχι, με τις ιστορίες σας είναι σα να ζω το ταξίδι από την αρχή. Ιστορίες με χιούμορ, με ευτράπελα, ιστορίες σωστοί ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιστορίες με πρακτικές συμβουλές, ιστορίες με ονειρικές φωτογραφίες, με ασυναγώνιστες παρέες, τρελά roadtrips, περιπετειώδεις διηγήσεις! Όλα όσα έχουμε ανάγκη να διαβάζουμε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε…

Αλλά δεν είναι μόνο οι ιστορίες…σιγά σιγά σας γνωρίζω όλους, αναγνωρίζω τον τρόπο γραφής σας, «πιάνω» το χιούμορ σας! Αρκετούς σας γνώρισα από κοντά και στη συνάντηση και διαπίστωσα ότι όλοι την ίδια τρέλα κουβαλάμε!

Το μαγικό είναι ότι προσθέτω συνεχώς νέους προορισμούς στην ταξιδιωτική μου λίστα! Πριν το travelstories, μαζί με μια φίλη μου είχαμε το εξής ταξίδι όνειρο: P.T.R.όπου τα αρχικά συμβολίζουν Positano (μας είχε κολλήσει από μια ταινία), Tuscany (είχαμε δει μαγικές εικόνες) και Rome (γιατί η Ρώμη είναι Ρώμη!). Εγώ ήθελα να πάω και στο Κόμο οπωσδήποτε…
Μετά το travelstories, μορφώθηκα και το Positanoέγινε CostieraAmalfitana, το Comoέγινε Brunate-Como-Bellagio-Varenna-Bergamo- όλα! Πρόσφατα έμαθα και για τα CinqueTerre. Αυτή η Ιταλία είναι παράδεισος…..

Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε να ταξιδεύετε, να μας ταξιδεύετε… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Defkalionκαι σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν για να λειτουργεί με τόση επιτυχία το travelstories. Εύχομαι η ζωή μας να είναι πάντα μια ταξιδιωτική ιστορία σε εξέλιξη…….
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εύχομαι η ζωή μας να είναι πάντα μια ταξιδιωτική ιστορία σε εξέλιξη…….
Tι ωραίο αυτό! Αμήν!

Συμφωνώ σε όλα κι επαυξάνω. Αυτό που αντιπροσωπεύει ο τίτλος του φόρουμ είναι και το ατού του. Μου αρέσει να διαβάζω πολλών τύπων ιστορίες. Τις ιστορίες-ξεναγούς, τις χιουμοριστικές, αυτές που κάνουν κάποιοι ιδιαίτεροι ταξιδευτές, αυτές που έχουν κατάθεση ψυχής, τις φωτοιστορίες και γενικά, όρεξη να χεις να διαβάζεις!

Το μόνο "κακό" είναι πως είσαι που είσαι πορωμένος έτσι κι αλλιώς, με όλα αυτά εδώ μέσα καταντάς άρρωστος!! Και να σου μεγαλώνει η λίστα των μελλοντικών προορισμών, και δωστου να μην έχεις χρήματα για όλα αυτά που θες να κάνεις και κρίμα λες που πήγα εκεί και δεν ήξερα να κάνω κι αυτό όταν διαβάζεις κάποιες ιστορίες και και και και...

Άστα δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω...
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Positano (μας είχε κολλήσει από μια ταινία)….
φαντάζομαι από την ίδια από την οποία κολλήσαμε και εμείς...και όταν θα πας, μην πας στην κοριφαία τουριστική περίοδο, θα σου χαλάσει λίγο αυτή την εικόνα...
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Όπως ακριβώς τα λές είναι.
Κι εγώ μετά από αναζήτηση για Λονδίνο, βρέθηκα στην παρέα. Από τότε και ύστερα, τα ταξίδια μου έχουν γίνει πολύ καλυτερα. Ξέρω που να πάω και τι να κάνω. Όπως το λές και συ, σαν να έχω βρεθεί ξανά εκεί.
Δυστυχώς, στην περίπτωσή μου, δεν είμαι και τόσο καλή στο να γράφω και σε συνδιασμό με την έλλειψη χρόνου λόγω μικρών παιδιών, δεν έχω γράψει μέχρι στιγμής καμιά ιστορία και το χρωστάω αυτό πρώτα, στον ευατό μου και έπειτα στο forum. Ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα.
Πραγματικά, ζηλεύω αυτούς που το κάνουν...:(
Συγχαριτήρια πάντως σε σένα για τον διαφορετικό τρόπο που βρήκες να παρουσιάσεις την ιστορία σου και να την κάνεις ξεχωριστή:clap:
 

tou dromou

Member
Μηνύματα
141
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ιβανα το πρωτο 10ημερο Οκτωβρη το θεωρεις καλη εποχη για Αμαλφιτανα?
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
νομίζω πως ναι...θα έχει καλό καιρό αλλά όχι πανικό από τουρίστες..καλό είναι να μας πούν και οι άλλοι αν πήγανε Οκτόμβιο...εγώ θα πήγαινα
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.433
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάντως εμένα αν ο σύντροφός μου δεν ήθελε τα ταξίδια, θα τον εχώριζα. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.832
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom