Αγαπημένη Ευρωπαϊκή Πόλη

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Συμφωνω για την ψηφοφορια. Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον! Φευγω Πραγα σε λιγες μερες κι αυτο μετα την παροτρυνση συνταξιδιωτων φιλων και τον απειρο ενθουσιασμο τους για το μερος! Μεχρι αυτη τι στιγμη θεωρω το Παρισι την πιο ομορφη πολη αλλα θελω να δω τι θα λεω μετα το ταξιδι στην Πραγα. Η επομενη πιο ατμοσφαιρικη πολη θα ελεγα πως ειναι το Εδιμβουργο.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.004
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
προσθηκες επιτρεπονται ε???αγαπημενη ευρωπαϊκη πρωτευουσα ειναι για μενα χωρις δευτερη κουβεντα το παρισι!(το χω γραψει ηδη)..!!!αλλα τωρα προσεξα οτι το θεμα ειναι "αγαπημενη ευρωπαϊκη πολη", οποτε προσθετω και το λατρεμενο, κουκλιστικο, γραφικοτατο στρασβουργο!!!πηγα περυσι πριν τα χριστουγεννα και εμεινα εκθαμβη!!ο στολισμος της πολης ειναι το κατι αλλο!!ας πουμε οτι ξοδευουν αρκετα!στον κεντρικο πεζοδρομο να φανταστειτε, ειχαν βαλει σε ολο το μηκος του δρομου πολυελαιους μεσα σε διαφανα κουτια!!θα προσπαθησω να ανεβασω φωτος να δειτε!
Χμ... Ωραίο το Στρασβούργο, δε μπορώ να πώ. Είμουνα εκεί πριν 2 μήνες περίπου, και μπορεί να μην είχε εορταστικό στολισμό, ήταν όμως ντυμμένο στα φθινοπωρινά χρώματα. Πάρα πολύ όμορφη πόλη, αλλά το ίδιο αυτό στοιχείο που την κάνει τόσο όμορφη (νερό, κανάλια, και σχεδόν ομοιόμορφα παλιά κτήρια) το συναντάς στον υπερθετικό βαθμό και σέ άλλες, ακόμα πιο όμορφες πόλεις εκεί στα πέριξ του Ρήνου: Brugge, Amsterdam....
 

viaje

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα-Μπόρα
Χμ, και επειδή οι τελευταίες εμπειρίες έσονται πρώτες, μπορώ να αλλάξω την ψηφο μου και να πω Βιέννη;;
 

misa

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
την πρωτη φορα που πηγα Λονδινο τρελλαθηκα, πηγα αλλες δυο και παντα μου αρεσε αλλα η πρωτη φορα ειναι παντα η καλυτερη επισης την πρωτη φορα στο Παρισι τρελλαθηκα αλλα την δευτερη τρελλαθηκα ακομα περισσοτερο. Δεν εχω παει ακομα Αμστερνταμ, απο οτι μαθαινω παιζει να μου αρεσει παρα πολυ. Οποτε μεχρι τωρα, Παρισι. Ομορφο και το Εδιμβουργο. Δεν ξερω μπερδευομαι :).
 

Vicky.Pireus

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα - Μπόρα
Έχω επισκεφτεί το Λονδίνο, την Βαρκελώνη και την Πράγα, δυστυχώς είναι λίγες οι πόλεις που έχω πάει, αλλά μακράν η Πράγα μου έκανε την καλύτερη εντύπωση, το "παραμύθι" ζει στην Πράγα. Έχουν περάσει 10 χρόνια και ακόμα οι εικόνες στο μυαλό μου είναι ζωντανές!!!
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Θεωρω αδικο να μην εχει γινει εστω μια αναφορα στην πολη των θαλασσοπόρων
την εκπληκτικη Λισσαβώνα !!! Από την πρωτη στιγμη που βρισκεσαι σε αυτη την πολη νοιωθεις να σε συνεπαιρνει η αυρα της! Αν και έχει περάσει αρκετος καιρός από τοτε που την επισκέφτηκα, έχει κερδίσει μια σημαντικη θεση στην καρδιά μου και σίγουρα αξίζει τη ψηφο μου!
Ακολουθουν κατα σειρά προτίμησης η Βενετία,η Σεβίλλη,το Παρίσι, η Ρώμη...
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.501
Likes
8.020
Απορώ πως μου διέφυγε αυτό το ωραίο θέμα τόσο καιρό......

Αν και βρίσκω πανέμορφες, όπως ο περισσότερος κόσμος, πόλεις όπως το Παρίσι, την Πράγα, τις ιταλικές πόλεις κ.λ.π. κ.λ.π., θα ψηφίσω το Λονδίνο. :D
Θεωρώ ότι δεν είναι απλά μία πόλη, είναι Μητρόπολη!
Γεννάει τάσεις: στην τέχνη, στην μόδα, στη διασκέδαση.....
Κάθε φορά που θα την επισκεφθώ, κάτι καινούριο και διαφορετικό θα βρώ!
Δεν βαριέμαι ποτέ εκεί όσες φορές και να πάω!
Συν του ότι είναι η μόνη ευρωπαϊκή πόλη που ένιωσα ότι εκεί θα μπορούσα να ζήσω .... ενώ σε άλλες, όσο όμορφες κι αν είναι και όσο ωραία κι αν έχω περάσει, η ιδέα της μόνιμης εγκατάστασης με μελαγχολεί!
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Πολύ καλό θέμα, μπράβο παιδιά!
Εγώ μπορώ να ψηφίσω δύο?
Πράγα και Salzburg!! Υπέροχες και πολυαγαπημένες πόλεις :)
 

elsaki

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Δυστυχώς Πράγα δεν έχω πάει-ενδέχεται να πάω το Σεπτέμβρη με κάτι εισητήρια που βρήκα 2 ευρώ!-, οπότε η πιο παραμυθένια πόλη που ξέρω είναι το Παρίσι και η Bruges(Βέλγιο), η πιο ηλιόλουστη η Βαρκελώνη και η πιο εναλλακτική το Βερολίνο!Αλλά η αγαπημένη μου είναι η Salamanca και ενδέχεται να γίνει και η Granada!
μαρίζα που βρήκες εισητήρια με 2€? μέσω internet? αν ναι σε πια ιστοσελίδα?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom