Αγιος Δομίνικος - all inclusive or not?

Marlin

Member
Μηνύματα
171
Likes
197
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη... Μη με πιάσετε από τα μούτρα.. Θέλουμε να πάμε με TUI σε all inclusive ξενοδοχείο (ξέρω, ξέρω, κονσέρβα διακοπές... )!! Προσπάθησα να το αποφύγω αλλά όσο και να το ψάξαμε, οι τιμές είναι ασύγκριτες. Για δύο εβδομάδες από Manchester, περιλαμβάνεται το αεροπορικό, τα transfer και ξενοδοχείο all inclusive, 1000 € / άτομο . Και θα μείνουμε 1 μέρα στο πήγαινε και μια μέρα στο έλα στο Manchester που ούτως ή άλλως δεν έχουμε πάει ποτέ. Η φθηνή τιμή του πακέτου μας επιτρέπει να ξοδέψουμε και κατι παραπάνω σε εκδρομές, ενοικίαση αυτοκινήτου κτλ. Το θέμα είναι οτι στη La Romana προσφέρει μόνο ένα ξενοδοχείο, το οποίο είναι λίγο απομονωμένο (12 χμ από San Pedro πηγαίνοντας προς La Romana), ενώ θέλουμε να υπάρχει τριγύρω ζωούλα..
http://www.bahia-principe.com/en/hotels/la-romana/resort-la-romana/.. Εχουμε ψιλομπερδευτεί είναι η αλήθεια..
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.383
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε θα σε πιάσει κανείς από τα μούτρα, σωστά σκέφτεσαι το οικονομικό και οι διακοπές στο χέρι σου είναι να μη γίνουν κονσέρβα και ας μένεις στο all inclusive :)
Αν μείνεις στο Μπαβαρο θα είσαι πολύ πιο απομονωμένη απότι στη Ρομανα. Για την τοποθεσία του ξενοδοχείου, μόνο η ενοικίαση αυτοκινήτου σώζει την κατάσταση.
 

zeta23

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα Καλησπέρα,

Όπως πολλοί από εδώ μέσα όπως διαβάζω και παρακολουθώ καιρό τώρα δεν είχα γίνει μέλος αλλά λόγω του γαμήλιου Ταξιδιού είπα να σπάσω τον όρκο σιωπής και εκτός από το διάβασμα να πάρω και κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα μου με πιο άμεση επικοινωνία.


Για να μην σας κουράζω έχουμε αποφασίσει να πάμε στον Αγ.Δομήνικο πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου. Λέμε για κάποιο resort στην Punta cana για χαλάρωση και με 2-3 εκδρομούλες για να δούμε και κάποια μέρη του νησιού.

Σίγουρα μία ημερήσια εκδρομή στην Πρωτεύουσα. Μία εκδρομή στην Σαμάνα άλλη μία στο bacardi island και μια μέρα να νοικιάσουμε αυτοκίνητο κάνοντας μόνοι μας κάποιο Tour.
Αυτό που με προβληματίζει είναι αν αξίζει να κλείσω all inclusive ή δεν χρειάζεται μιας και τα ποτά και το φαγητό είναι σε λογικές τιμές (είναι όμως?). Η διαφορά στην τιμή είναι περίπου 400 ευρώ για όλες τις ημέρες.
Οι εκδρομές που λέω να κάνουμε πάνω κάτω τι κόστος έχουν? Εχω διαβάσει όλες τις ταξιδιωτικές ιστορίες που υπάρχουν για το νησί και έτσι αποφασίσαμε για αυτές τις εκδρομές. Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο?
Καλησπέρα!
επειδη κ εγω θα παω τον αυγουστο Αγ.Δομήνικο θέλω να μάθω αν ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το να νοικιάσεις αυτοκίνητο εκεί...
 
Last edited by a moderator:

GTS

Member
Μηνύματα
6.792
Likes
18.364
Γενικώς είναι λίγο ακριβά, αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στα site μεγάλων εταιρειών ενοικίασης και τσέκαρε. Βενζίνη επίσης ψιλο-ακριβή.
 

zeta23

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
μαλιστα...οι εκδρομες οθ οργανωμενες συμφερουν?
βασικα ποσα χρημαρα περιπου να υπολογισω τη μερα εκει για εκδρομες κ μετακινησεις?
 

Marlin

Member
Μηνύματα
171
Likes
197
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Γεια σας παιδια!!!! Επέστρεψα πριν λίγες μέρες από Δομήνικο, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές! Μείναμε σε resort στο Bavaro 2 εβδομάδες και κάναμε αρκετές εκδρομές οργανωμένες αλλά και μόνοι μας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Πήγαμε Santo Domingo, Samana, Bacardi island, στους καταρράκτες στη Samana Saona και Bayahibe, στο Higuey, στην Macau beach και Jellyfish beach, και σε άλλα πολλά μέρη! Περάσαμε γενικώς υπέροχα! Αν βρω χρόνο θα ξεκινήσω ιστορία!
 

kosdan

Member
Μηνύματα
149
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Γεια σας παιδια!!!! Επέστρεψα πριν λίγες μέρες από Δομήνικο, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές!!
Καλως ορισες!!
Απο οτι καταλαβαινω τα περασες υπεροχα, περιμενουμε την ιστορια σου!!
 

turms

Member
Μηνύματα
2.072
Likes
2.836
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ε ρε τι μου θυμισες τωρα. Και εμεις ετσι ειχαμε κανει το 2007. Στο ασχετο εντελως πηγαμε καπου φεβρουαριο για σκι στην Αυστρια μεσω μοναχου. Και ειδα στο αεροδρομιο στο Μοναχο κατι τιμες για Δ.Δημοκρατια κλπ τρελες...2 βδομαδες 1200 ευρω ΑΙ, με αεροπορικα κλπ. Και λεμε: ρε μπας και να παμε ετσι φετος?
Τελικα περασαμε και εμεις δυο βδομαδες σε ενα Gran Bahia...και το βρηκα σουπερ...οποτε θελαμε πηγαιναμε τις εκδρομες μας, οποτε θελαμε λιωναμε στα κοκτεηλ και στους αστακους....
 

Marlin

Member
Μηνύματα
171
Likes
197
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Ετσι ακριβώς...! Διάβασε αν θες την ιστορία μου, να τα θυμηθείς καλύτερα. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.826
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom