Μαρόκο Αεροπορική σύνδεση για Μαρόκο

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Συγγνώμη διάβασες το μνμ? η εντζίαν πάει Μαλπένσα πρωί και παίρνει σχεδόν βραδυνή πτήση από το ίδιο αεροδρόμιο. Η πτήση της επιστροφής έχει διαφορά παραπάνω από μια μερα που σημαίνει ότι αφού θα διανυκτερεύσει δεν έχει καμιά σημασία που θα αλλάξει αεροδρόμιο.
Η μόνη ένσταση είναι αν βγάλει καμιά προσφορά η αλιτάρια που πάλι δεν πιστεύω να είναι φτηνότερα. Πέρυσι για το ίδιο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη έδωσα 480. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η ψηλή τιμή του εισητηρίου της ήζυτζετ, συνήθως είναι πολύ φτηνότερη αυτή η γραμμή.
Έχεις δίκιο δεν πρόσεξα ότι η πτήση Bergamo-Χανιά είναι την επόμενη μέρα. Τότε ασφαλώς δεν παίζει ρόλο το γεγονός ότι το Bergamo είναι στην άλλη άκρη.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.304
Likes
5.040
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανες όλους αυτούς τους επίφοβους (για το πρόγραμμά σου συνδυασμούς) με τις loco όταν είχες βρει μια καλή τιμή με IB. Και τώρα δηλαδή περίπου στα ίδια θα σου βγει.
 

tsiamaloug

Member
Μηνύματα
34
Likes
36
Επόμενο Ταξίδι
όσα ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
νησιά Πάσχα
1ο. βρηκα too good to be true προσφορά Μιλάνο Χανιά και την έκλεισα ήδη (Οκ. δε θα τα λυπηθω τα 36 ευρω αν τα χάσω προκειμένου να μην μπλέξει πολύ το πράγμα) όταν μένεις Χανιά και βρίσκεις απευθείας πτήση για Μιλάνο χωρίς να χρειάζεσαι να διαχειριστείς τις υπερβολικές τιμές της Ολυμπιακής και της Αιγαίαου για Αθήνα, απλά το κλείνεις και μετά... κοιτάς να δεις πώς θα ταιριάξεις τα υπόλοιπα....

2ο ήθελα να αποφύγω την Καζαμπλάνκα αλλά βλέπω ότι μάλλον δε με συμφέρει...
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Λοιπόν καταρχήν ζηλεύω...πάμε τώρα στα βασικά..Όντως τα εισιτήρια λόγω του ότι είναι ένα μήνα πριν είναι λίγο τσιμπημένα ως εκ τούτου η τιμή της Iberia ήταν αρκετά συμπαθητική.Αν όμως θες να γυρίσεις μέσω Μιλάνου στα Χανιά (λογικό να θες να αποφύγεις τη στάση Αθήνα) και από τη στιγμή που δεν καίγεσαι για την Καζαμπλάνκα (επίσης πολύ καλά κάνεις) μήπως να κοίταζες τη λύση για το πήγαινε Αθήνα-Μαδρίτη με Aegean και από εκεί με πτήση της Ryanair απευθείας για Μαρακές. Μαδρίτη φτάνεις στις 12.00 και η πτήση για Μαρακές φεύγει 14.30. Η Aegean σε αφήνει στο T2 και η Ryanair πετάει από T1, είναι πολύ κοντά πας με τα πόδια εννοείται και από τη στιγμή που θα έχεις και χειραποσκευή κερδίζεις και χρόνο. Το απογευματάκι της ίδιας μέρας θα βολτάρεις στην Jemaa El Fnaa και αποφεύγεις και το ταξίδι Καζαμπλάνκα-Μαρακές οπότε +1 μέρα κέρδος.Τώρα για το γυρισμό δεν ξέρω μάλλον θα πρέπει να πας Καζαμπλάνκα από τη στιγμή που θες να πετάξεις Μιλάνο.
Από εκεί και πέρα Μαρακές-Καζαμπλάνκα συνδέονται με τρένα ασφαλέστατα και σε πολύ καλή κατάσταση με διάρκεια ταξιδιού 3 ώρες και 15 λεπτά.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο θες να δεις αλλά οι μέρες σου είναι λίγο οριακές και καλό θα είναι να μη σας φάνε οι μετακινήσεις...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.239
Μηνύματα
884.578
Μέλη
38.926
Νεότερο μέλος
marianna98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom