Αθανατη Ελληνικη ανευθυνοτητα

Βρε blondeamon αφού είσαι τόσο δυσαρεστημένος από τη Χαλκιδική γιατί πήγαινες 20 χρόνια;Οι τιμές στην Κω όπως είπες στο κέντρο ήταν καλές,δυσαρεστήθηκες μόνο για την ξαπλώστρα, πάρε και συ μια ομπρελίτσα να κάνεις την δουλειά σου ...

thank you defkalion!
 
Χαλκιδική κάνω camping απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μεγάλωσα με την έννοια της γειτονιάς , της παρέας και του στεκιού. Όλα μου τα καλοκαιριά μικρός τα θυμάμαι στο κάμπινγκ του Αι Γιάννη στην Νικήτη Χαλκιδικής που τώρα έκλεισε , μας διώξανε τα λαμόγια του Δήμου για να χτίσουν τάχα ξενοδοχείο. Τώρα στις πανέμορφες εκείνες παραλίες έχει μόνο ενα beach bar που χρεώνει 5 ευρώ ξαπλώστρες και 4,5 ευρώ καφέ.

Τα τελευταία χρόνια κάνω camping στην Συκιά Χαλκιδικής , μια υπέροχη τοποθεσία. Οικογενειάκα πάντα στήνουμε τροχόσπιτο και έχουμε τα πάντα , ψυγεία,τραπέζια,κήπο κλπ Με λίγα λόγια δέν πιάνομαι κορόιδο σχεδόν ποτέ απο κανέναν στα λεφτά μου.(και τις λίγες φορές που πιάστηκα το πληρώσανε ακριβά)

Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι δέν αξίζει να χαροπαλεύεις με την μιζέρια του ελληνάρα , δεν θα κάτσω να σκάσω επειδή δεν βρίσκω φθηνά δωμάτια . Την Ελλάδα την έχω ήδη φάει με το κουτάλι , λίγα μέρη δεν έχω δεί και αυτά νησιά. Σε όλα έφυγα μαγευμένος απο την φύση και νευριασμένος απο τους ανθρώπους τουριστικών υποδομών.(μοναδική εξαίρεση η Ρόδος ξαναλέω,σε όλα άριστοι)

Το θέμα δεν είναι να έχεις ομπρέλα μαζί σου Κωνσταντίνα. Με την ίδια λογική κουβάλα μαζί σου και νες , νερο και ζάχαρη και κάνε καφέ. Πάρε και το τάπερ με τα κεφτεδάκια και καλά μπάνια. Αυτό είναι η αθλιότητα η ίδια. Αυτό που θέλω είναι να με σέβονται σαν πελάτη.

Θέλεις να μου χρεώσεις 7 ευρώ τη ξαπλώστρα κύριε ? Να συμπεριλάβεις και καφέ και νερό. Και πού είναι η απόδειξη σας κύριε? Έτσι θα σας δώσω εγώ 7 ευρώ ?

Αυτό που με βγάζει απτα ρούχα μου είναι κάτι τυχάρπαστοι χωριάτες που κάθονται με τη μπύρα όλη μέρα και μόλις κάτσεις σηκώνονται και έρχονται να σου πούνε μεσα στην αξεστιά " 7 ευρώ φιλαράκι πάνε οι ξαπλώστρες" και όταν του λεώ "συγνώμη?? 7 ευρώ μόνο για κάτσω ? χωρίς καφέ χωρίς τίποτα?" η απάντηση είναι "μη σε κρατάμε κιόλας αμα δεν θέλεις".

Είπες οτι πλήρωσες 10 ευρώ για ξαπλώστρες στον Μυλοπόταμο , θα είχα φύγει επι τόπου. Στη Σίφνο 90 ευρώ τη μέρα δωμάτιο.
Ποιός τους κάνει μετά μάγκες ? Εγώ ?

ο καθένας πηγαίνει όπου γουστάρει και αγαπά και αυτό που έχουμε ανάγκη δεν είναι οι βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά οι συνετές και τολμηρές πράξεις
Εγώ το κάνω....εσύ ?
 
Τι πειράζουν τα κεφτεδάκια ?...
Χέχε σχήμα λόγου ήτανε τα κεφτεδάκια....απλά το γεγονός του να κουβαλάς το σπίτι σου στη παραλία επειδή οι τιμές είναι στα ύψη. Την πατέντα με τα κεφτεδάκια την ακολουθούμε οικογενειακώς στο camping στην παραλία αλλα εάν πάω πχ Σαντορίνη δεν θα τα κουβαλάω και μαζί μου :)
 

renata

Member
κωνστ/να χαίρομαι που ανέφερες την κρήτη για λογικό προορισμό .πραγματικά ,βάλανε λίγο μυαλό και οι κρητικοί τα τελευταία χρόνια ..το ειχαμε παραξηλώσει και εμείς ...το καλό ειναι οτι το νησί ειναι μεγάλο ,υπάρχει αφθονία καταλυμάτων και μαγαζιών γενικότερα ,και έχει να δώσει πολλα ...υπάρχουν φοβερές επιλογές για όλα τα βαλάντια ,και πίστεψέ με ,ακόμα και το φθηνότερο δωμάτιο ειναι καθαρό ,επιπλωμένο με γούστο και μεράκι .δεν επαινώ τον τοπο μου ,αλλα ξέρω απο πρώτο χέρι .ίσως επειδή ζώ ολα μου τα χρόνια στα χανιά ,και κάνω συνεχώς εξορμήσεις ευκολα και ανέξοδα ,για αυτό να μην μου λείπουν οι διακοπές σε παρόμοιο προορισμό στην χώρα μου ...αλήθεια εχω πάει και στην ελλάδα παντου ..το χρώμα μοιάζει ,ειναι ομορφα παντού .αλλα εγώ θέλω το διαφορετικό ,το περίεργο ,την άλλη γεύση που λέμε ...γι αυτό την κοπανάω για όσο γίνεται μακρύτερα ...
καλά να ειμαστε ..

Χέχε σχήμα λόγου ήτανε τα κεφτεδάκια....απλά το γεγονός του να κουβαλάς το σπίτι σου στη παραλία επειδή οι τιμές είναι στα ύψη. Την πατέντα με τα κεφτεδάκια την ακολουθούμε οικογενειακώς στο camping στην παραλία αλλα εάν πάω πχ Σαντορίνη δεν θα τα κουβαλάω και μαζί μου :)
σιγά μη σας ακούσει ο mpiftex!!!!!!!!!! ssssssshhhh!!!!!!!!
 
Εσύ Renata αναζητάς κάτι διαφορετικό,κάτι καινούργιο καλά κάνεις λοιπόν και ακολουθείς τις επιθυμίες σου και μπράβο σου,εγώ πάλι που μένω στα Γιάννενα διψάω για θάλασσα και για Ελληνικά νησιά, εξωτερικό προτιμώ να πηγαίνω Χριστούγεννα που έχω και περισσότερη άδεια.Όλα λοιπόν είναι θέμα προτεραιοτήτων,αναγκών,κουλτούρας αλλά ξαπλώστρας.... ε δεν είναι!!!!
Φίλε μου blondeamon την ομπρελίτσα σου είπα να πάρεις μαζί όχι ολόκληρο τον οικιακό σου εξοπλισμό για να μην σε πιάνουν κορόιδο και συγχύζεσαι,όσο για τον καφέ πιες τον με 4 ευρώ με 2,5 ευρώ ή στην τελική φτιάξτον μόνος σου βρε αδερφέ και στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι και είδος πρώτης ανάγκης,τι να πούμε μετά για άλλα είδη; Καθημερινά αν σκεφτούμε τι πληρώνουμε...πρέπει να προπαθήσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας,όσο για τις διακοπές μας ε δεν είναι και τόσο χάλια η Ελλαδίτσα μας όπως την περιγράφεις.Στην Σίφνο πάντως δεν πήγα γιατί δεν το οργάνωσα καλά από την αρχή και σίγουρα σε άθλιο δωμάτιο με 90 ευρώ δεν θα καθόμουνα, στον Μυλοπόταμο δεν νοίκιασα 10 ευρώ την ξαπλώστρα γιατί είχα δικά μου πράγματα,το αναφέρω ξανά γιατί είδα ότι δεν το κατάλαβες.
Τώρα θα μας πεις τα τρως ή δεν τα τρως τα κεφτεδάκια στην παραλία γιατί μας μπέρδεψες...πάντως στην Σαντορίνη έχει και ωραιότατη φάβα αλλά ξέχασα στην Σαντορίνη δεν κουβαλάς μαζί σου γίνεσαι κοσμοπολίτης! Χε χε χε!!!
 

Nikos5050

Member
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι με ένα ταπερ κεφτεδάκια σε κάθε μας μπάνιο για όλο το καλοκαίρι καλό είναι να κάνουμε όλοι εξετάσεις μόλις γυρίσουμε... είναι και τηγανητά τα άτιμα...

:lol:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.534
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top