Αθανατη Ελληνικη ανευθυνοτητα

georgekostas

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Μαυρικιος
Καλησπερα σε ολους.Πρωτη φορα γραφω στο forum και δυστυχως οχι για ευχαριστο λογο.
Ειχα κλεισει ενα δυκλινο δωματιο (ενοικιαζομενο οχι ξενοδοχειο)στο Παλιο Καβαλας για το τριημερο της 15ης Αυγουστου.Το ειχα κλεισει απο τον Ιουλιο και γω περιμενα να περασουν οι μερες να παμε το τριημερακι μας (μιας και δεν καναμε αλλες διακοπες φετος).
Αμ δε...Στις 6 Αυγουστου με περνει τηλεφωνο η κυρια Ελενη (μαζι της μιλησα και το κλεισαμε το δωματιο)και μου λεει ακυρο τελικα διοτι το δωματιο το εδωσε σε αλλον.
Ματαια προσπαθησα να ζητησω εξηγησεις η κυρια απαθεστατη στον κοσμο της σαν να μην ειχε συμβει τιποτα.
Εννοειτε οτι τωρα δεν μπορω να βρω τιποτα για 15αυγουστο ειναι ολα κλειστα και μαλλον θα μεινουμε σπιτι.Αλλα για ποιον;΄Για αυτη την ανευθυνη κυρια που για μενα δεν ειναι καν επαγγελματιας.
Τι να πω.Συνηθιζω να πηγαινω διακοπες στο εξωτερικο και το μετανοιωσα που εστω και αυτες τις λιγες μερες επελεξα τη χωρα μας για αυτη την ολιγωημερη αποδραση.
Τα στοιχεια της εν λογω κυριας ειναι στη διαθεση σας οποτε τα θελετε.
 
Μηνύματα
39
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έτσι ακριβώς την έπαθα εγώ πέρσι με την παρέα μου... ή μάλλον λίγο χειρότερα!
Από αρχές Ιουνίου είχαμε μιλήσει με τον ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων στην Κίμωλο (παραλία Μπονάτσα) για δωμάτιο για 5 μέρες γύρω στις 20 Αυγούστου.
Παρά τη επιμονή μας, δεν ήθελε να στείλουμε προκαταβολή.
Κατά τα τέλη Ιουλίου, τον παίρνουμε τηλέφωνο για επιβεβαίωση των ημερομηνιών, ώστε να βγάλουμε και εισιτήρια και ακούμε το εξής: "ε, ξέρετε το έχω δώσει αλλού το δωμάτιο, για 20 ημέρες". Δεν είχε καν σκεφτεί να μας πάρει να μας ενημερώσει. Θα φτάναμε και θα μας το έλεγε βλέποντάς μας με τα πράγματά μας στους ώμους?
Θα ήμουνα ικανή να κατασκηνώσω έξω από το σπίτι του..
Φυσικά στη γραμμή παραπόνων του ΕΟΤ μας είπανε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι εφόσον δεν είχαμε δώσει προκαταβολή...
Ο παθών ... μαθών...
 

georgekostas

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Μαυρικιος
Δηλαδη αν δεν δωσεις προκαταβολη εισαι τελειως ξεκρεμαστος.Αν εχεις δωσεις παλι τι γινεται;Σου τα επιστρεφει και μετα τον κυνηγας;΄
Δεν βλεπω να βρισκουμε ακρη.Απ'οτι καταλαβα ειναι να μην πεσεις στην περιπτωση.
Την ειχα παθει παλι περιπου ετσι στη Ρωμη.Ειχα κλεισει απο το internet ξενοδοχειο και ενω εγω ειχα παει πρωτα Φλωρεντια γυρνωντας στη Ρωμη το ειχανε ακυρωσει αλλα μου ειχανε στειλει email το οποιο δεν ειχα δει διοτι δεν ειχα μαζι μου το lartop και οταν εφτασα απογευμα στο ξενοδοχειο πτωμα μου λενε οτι εχει ακυρωθει.Αντε με τετοια κουραση που ειχα (καθως ημουνα με μηχανη)να ψαχνω για δωματιο.Τουλαχιστον εστειλαν ενα email εστω και καθυστερημενα.Αλλα εδω οι δικοι μας δεν παιζονται.Οπως τους βολευει.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα στοιχεια της εν λογω κυριας ειναι στη διαθεση σας οποτε τα θελετε.
Στο TravelStories δεν επιτρέπεται η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων. Αν θέλεις να κάνεις καταγγελία σου συνιστώ να απευθυνθείς στον αρμόδιο φορέα.
 

georgekostas

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Μαυρικιος
Εχω απευθυθει και εγγραφως στον αρμοδιο φορεα.Οσο αναφορα για τα παραπανω δε νομιζω οτι εγραψα συγκεκριμενα στοιχεια.Αν ομως οι υπευθυνοι του φορουμ βρισκουν οτι εγραψα κατι που ειναι αντιθετο με τους ορους του φορουμ παρακαλω διαγραψτε το μυνημα μου.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι όχι, με παρεξήγησες. Απλά επειδή είπες ότι τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας, πήγα να σε προλάβω, αυτό είναι όλο. :)
 

georgekostas

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Μαυρικιος
Οκ φιλε defkalion.Απλα θελω να καταλαβουν μερικοι οτι σε μια χωρα που η βαρια βιομηχανια μας ειναι ο τουρισμος μας δε θα πρεπει να επιτρεπονται τετοια πραγματα και αλλα πολλα που βλεπουμε και ακουμε καθε μερα ειδικα τωρα τελευταια.
Αλλα θα μου πεις τι δουλευει σωστα σ'αυτη τη χωρα και θα δουλεψει ο τουρισμος...ετσι κουβεντα να γινεται.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είμαι μαζί σου και είναι όπως το λες. Εξάλλου ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει πέσει τόσο στη χώρα από αυτό ακριβώς το πράγμα, την υπερβολική ακρίβεια και τον αντιεπαγγελματισμό που επικρατεί στο χώρο.
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Ποτέ ξανα λοιπόν διακοπές στην Ελλάδα , και δεν είμαι ειρωνικός.

Για 4 μέρες Ρόδο μου βγήκε παραπάνω αποτι για 4 μέρες Βαρκελώνη. Η Ελλάδα έχει καταντήσει σκουπιδότοπος , κανένας σεβασμός καμία εγγύηση. Τουλάχιστον θα τα δώσω εκεί που μετράνε.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
παιδιά ψυχραιμία !!! αυτό το ειπα πρίν πολλα χρόνια ,για αυτό και έχω αποφασίσει απο τότε ποτέ πιά !!! την εποχή εκείνη οποιος το άκουσε ,κόντεψε να με λυντσάρει !!!! ας μας κάνουν να νιώσομε πολίτες τους ίδιου του τόπου μας και μετά βλέπομε !!! αλλα δεν βλέπω φώς ...απο το κακό στο χειρότερο πανε ..και εγώ φεύγω όλο και πιο μακρυά ...!!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.973
Likes
9.401
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν ειναι τυχαιο που το 2007 η Ελλαδα ηταν στη 10η θεση των πιο τουριστικων προορισμων και φετος διαβαζα οτι οχι μονο δε μπηκε στη δεκαδα , αλλα ακομα ψαχνω να τη βρω στη λιστα..δεν ξερω σε ποια θεση εχει πεσει αλλα ελπιζω πολυ κατω. Λυπαμαι για τη χωρα μου και για τον κοσμο που ζει απο τον τουρισμο , αλλα ετσι πρεπει να βαλουμε μυαλο.

Διαβασα προσφατα οτι η No 1 χωρα που προτιμηθηκε για επισκεψη το 2008 ειναι οι ΗΠΑ :) και καπου μεσα στη δεκαδα ηταν και η Ταυλανδη :D
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.064
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom