Αποδείξεις στα νησιά

nikiforos111

Member
Μηνύματα
54
Likes
13
Και κατι αλλο για το ποιους ψηφιζουμε και ολα αυτα.Μας φταινε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ειπαμε να τους αλλαξουμε και αναδειξανε ποιους?Την χρυση αυγη!!!
Εχουμε αυτους που μας αξιζουν.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο κόσμος ψήφισε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους γιατί κατάλαβε ότι με τα δύο μεγάλα κόμματα το πανηγύρι της φοροδιαφυγής και της ασυδοσίας τελείωσε οπότε έπρεπε να υποστηρίξει τους περισσότερο λαϊκιστές και δημαγωγούς.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Αν και εχουμε ακομα χρονο για τις εκλογες να πω εδω οτι το κρατος ολα αυτα τα χρονια αντι να λειτουργει ως προστατης των πολιτων οδηγωντας τον κοσμο σε ασφαλη μονοπατια αντιθετα τον ξεγελασε με μια επιπλαστη εικονα, δημιουργησε μια τεχνητη αισιοδοξια ισχυρης οικονομιας και αναπτυξης με αναλυψη αμφιβολου αξιας θεαματων οπως οι ολυμπιακοι αγωνες, αφησε την οικονομια γυμνη με την αυξηση των τιμων των προιοντων με την εισοδο του ευρω, οδηγησε τον κοσμο στον νομιζο τζογο στο Χρηματιστηριο Αθηνων και στην τοτε σφαγη του, ειχαμε διογκωση του ελλειμματος με σκοπο την εισοδο στο μνημονιο...
και αυτοι οι ανθρωποι μας βαζουν να μαλωνουμε μεταξυ μας αντι να βρισκονται πισω απο ενα κελι.



Και φυσικα δεν τα φαγαμε ολοι μαζι.
Δεν τα εφαγε ο διοικητης καποιου ταμειου που επαιξε τα αποθεματικα στο χρηματιστηριο ουτε ο παππους μου που εκοψε τα φαρμακα το βραδυ και οταν τον καταλαβα και τον ρωτησα γιατι μου απαντησε '' γιατι ειναι ακριβα''....
Ανθρωπος 93 χρονων που του κοψανε τη συνταξη επειδη καποιοι χασανε τα λεφτα των εισφορων και μενουν ακομα και τωρα ατιμωρητοι, που επιμενανε για το κουρεμα και σε λιγο καιρο θα θελησουν και αλλο, βαζουν και αλλους φορους γιατι φυσικα δεν μπορουν να βρουν αυτους που κλεβουν (απο το μαγαζι της γειτονιας μεχρι τους πετρελαιαδες) κοβουν και αλλο τους μισθους μηπως και υπαρξει αναπτυξη.

Υ.Γ: Συγνωμη που λαικιζω με μια προσωπικη ιστορια. Μπα σε καλο μου να μη μπορω να δω το σαξες στορυ μεσα απο τη στεναχωρια του παππου μου.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
93 χρονών και πλήρωσε κάποτε εισφορές; Είναι μειοψηφία.
Η πλειοφηφία του ελληνικού πληθυσμού μετά τους πολέμους ήταν αγρότες-κτηνοτρόφοι.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στις ανεπτυγμένες χώρες έχουν Enron.....δεν ασχολούνται με ψίχουλα.
Στις ανεπτυγμένες χώρες πουλάνε εξοπλισμούς στις υπανάπτυκτες.
Στις ανεπτυγμένες χώρες εκμεταλλεύονται το φυσικό πλούτο άλλων χωρών για λογαριασμό τους.
Στις ανεπτυγμένες χώρες χτίζουν εργοστάσια στην Κίνα και κρατάνε την έδρα στην χώρα προέλευσης για να κατασκευάζουν ότι θέλουν με την εργασία 12χρονων.
Στις ανεπτυγμένες χώρες μπουκάρουν σε όποια χώρα θέλουν αν δεν τους κάνει τα χατίρια.
Στις ανεπτυγμένες χώρες το κεφάλαιο σπονσοράρει τους πολιτικούς της επιλογής του.
Στις ανεπτυγμένες χώρες ψηφίσουν τον George Bush Jr. και τον Berlusconi.
Στις ανεπτυγμένες χώρες έχουν πυρηνικά ατυχήματα.
Στις ανεπτυγμένες χώρες πεθαίνεις στο πεζοδρόμιο αν δεν έχεις ασφάλιση.
Στις ανεπτυγμένες χώρες ξεπλένουν χρήμα αλλά όλοι κάνουν πως δεν το ξέρουν.
Στις ανεπτυγμένες χώρες ισχύει η θανατική ποινή.
Στις ανεπτυγμένες χώρες το παίζουν οικολόγοι και σφάζουν και καμιά δυο χιλιάδες φάλαινες το χρόνο για να γουστάρουν.
Οι ανεπτυγμένες χώρες σου πουλάνε φούμαρα κι εσύ τα τρως.

ΖΗΤΩ ΟΙ "ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ " ΧΩΡΕΣ!!!
 

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.632
Άντε πάλι. Μα το θέμα δεν είναι μόνο το ΤΩΡΑ που "η κενωνία βουλιάζει", αλλά το πώς φτάσαμε εκεί. Δηλαδή ο κάθε "κακομοιραίος" όπως λέτε εσείς - ο οποίος μάλιστα ΔΕΝ ψήφισε αυτούς που είναι πάνω τώρα (και ποιος τους ψηφίζει 30 χρόνια, τα καγκουρώ εδώ δίπλα μου?) μόλις ΤΩΡΑ αποφάσισε δήθεν να μην κόβει αποδείξεις και να φοροδιαφεύγει με κάθε τρόπο, επειδή "δεν έχει να φάει" ; μήπως το έκανε και πριν; μήπως το έκανε και τόσα χρόνια που όλοι τρώγανε με χρυσά κουτάλια, συμπεριλαμβανομένων των "κακομοιρέων" μαγαζάτορων που μας παρουσιάζετε ως φυσιολογικό το να πρέπει να ζουν ανετίλα δουλεύοντας 3 μήνες το χρόνο;

Έχουμε χάσει τη μπάλα εντελώς μου φαίνεται.

Πάντα τα ίδια στην Ελλάδα, μια ζωή το δάχτυλο αλλού.

Οπουδήποτε αλλού εκτός από τον καθρέφτη.
Ξαναδιαβάζω το κείμενο για να καταλάβω πως προέκυψε αυτό το πομπώδες για τον καθρέφτη, που κυρίως είναι δημαγωγικό μήνυμα των διπολικών.
Το δάκτυλο το δικό μου έδειξε το μεγάλο κεφάλαιο που λαίμαργα και σχεδόν βίαια συγκεντρώθηκε μέσα σε δύο δεκαετίες, δεν επανεπενδύθηκε, δεν φορολογήθηκε και θα αρκούσε για πλάκα, βάσει της δικαιοσύνης, ώστε να μην προκύπτει καν συντελεστής φορολόγησης για τα αστεία εισοδήματα του κόσμου. Έδειξε επίσης τους πολιτικούς διαχειριστές του, ή μάλλον συνεργάτες του, στο γιατί φτάσαμε ως εδώ, χωρίς να δώσει άφεση στο μικρό φοροφυγά. Δεν δικαιολογείται κανένας φοροφυγάς, ούτε ο μικρός, οι τάξεις μεγέθους όμως είναι διαφορετικές και απορώ γιατί εστιάζετε τόσο σε αυτόν και εξαντλείτε, όπως και το κράτος, την αυστηρότητα σας εκεί όπου ο μικρότερος κίνδυνος και η μικρότερη ευθύνη υπάρχει, κρίνοντας με κανόνες ιδεατής κοινωνίας μέσα σε μία εντελώς αντίθετη. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις τέτοιας κρίσης.
Θεωρώ τέλος πιο «ανετίλα» το να εξασφάλιζα ας πούμε ως τραπεζίτης που κάθε εξάμηνο είχε 400% αύξηση κερδών να έχω και μερικές έξτρα τράπεζες, προσφέροντας ψιλολεφτά και να μη μου μιλάει και κανένας. Πιο ανετίλα να έχω καμιά δεκαριά οφσορ και να φοροδιαφεύγω όσο, αλήθεια πόσος είναι ο ενεργός οικονομικά πληθυσμός και ιδιαίτερα οι ελευθεροι επαγγελματίες, και να μη χαρακτηρίζομαι ως ο κύριος υπεύθυνος για το χάλι της χώρας. Πιο ανετίλα να είμαι πολυεθνική 10 έως 20 ατόμων που τιμολογεί στην έδρα της αντί για 10 ευρώ 100 και νάχω "ζημιογόνο" τζίρο από 15 εκ. και πάνω. Ίσως Γιώργο το 90% του forum να ευθύνεται για το χάλι επειδή κατά πως φαίνεται είναι μιζαδόροι?
 
Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ναι μωρέ.Εξίσωση των πάντων.Ίδια ευθύνη έχει ο Σάλας και ο Ρέστης με τον περιπτερά μου.Συλλογική ευθύνη,η απαρχή της φασίζουσας σκέψης.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Μα καλά δεν ντρέπεσαι? Λες τον Πάγκαλο φασίστα? Αντί να κοιτάξεις τα χάλια σου που ήσουν αρπακολατζής, έκλεβες, κορόιδευες την κοινωνία, τώρα κλαις σα μικρό παιδί και τα ρίχνεις όλα στους τραπεζίτες και τους πολιτικούς? Σα δεν ντρέπεσαι κακομαθημένε παλιοέλληνα...
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και κάτι ακόμα,γιατί βαρέθηκα να ακούω περί μη ύπαρξης φοροδιαφυγής σε άλλες χώρες.
ablogs.reuters.com_david_cay_johnston_files_2011_12_GLB_TAXEVASION1211_SC.jpg
 

flying Doc

Member
Μηνύματα
200
Likes
378
KA-TA-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ...
Τύφλα να έχει το δελτίο ειδήσεων των 20:30 (που έπαψα να βλέπω εδώ και 2 χρόνια)..

Show must go on....
 

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.632
Μα καλά δεν ντρέπεσαι? Λες τον Πάγκαλο φασίστα? Αντί να κοιτάξεις τα χάλια σου που ήσουν αρπακολατζής, έκλεβες, κορόιδευες την κοινωνία, τώρα κλαις σα μικρό παιδί και τα ρίχνεις όλα στους τραπεζίτες και τους πολιτικούς? Σα δεν ντρέπεσαι κακομαθημένε παλιοέλληνα...
πως νομιζεις έπινε τα πανάκριβα κρασιά? έχω φτιάξει ένα excel με τις προτάσεις του και όταν σορτάρω βάσει τιμής το φτηνότερο είναι όσο ένα τίμιο μεροκάματο..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.900
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom