Ισπανία ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

dreamtrip

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΛΕΜΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ:bleh: (21, ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ) ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΣΩΣΤΑ; ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΩ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΧΙ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ; ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AYRE HOTEL GRAN VIA , TO EXETE ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :D
 

sboub

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΑΥΣΤΡΙΑ/ΤΣΕΧΙΑ/ΣΚΩΤΙΑ-ΙΡΛ
Ταξίδι-Όνειρο
Έλα ντε...
Καλημέρα! Καταρχήν, η γνώμη μου είναι μόνες και πάλι μόνες. Δεν έχει σημασία αν έχετε ταξιδέψει ξανά εξωτερικό, ειδικά η Βαρκελώνη είναι άψογα οργανωμένη για τον τουρίστα. Θα προμηθευτείτε έναν καλό χάρτη από εδώ, θα μελετήσετε τα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε και βουρ στους δρόμους. Μπορείτε να πάρετε για μία ή δύο ημέρες το bus turistic που περνάει σχεδόν κάθε 5-8 λεπτά από τις προβλεπόμενες στάσεις, και ανεβένετε-κατεβαίνετε όσες φορές θέλετε. Για όλα θα πληροφορηθείτε από την κεντρική πλατεία της πόλης, την Placa Catalunya, την αφετηρία για όλους τους τουρίστες. Υπάρχουν άπειρες πληροφορίες για τα μ.μ.μ. στο φόρουμ. Σαν πόλη είναι εξαιρετικά ασφαλής, ήμουν τον Ιούλιο εκεί. Βέβαια, εσείς θα προσέχετε έτσι και αλλιώς, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Όσο για το ξενοδοχείο, απ' ότι βλέπω είναι κοντά στο λόφο Montjuik-γιατί δεν ψάχνετε κάτι πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, ας πούμε στην Placa Catalunya, ώστε να έχετε πιο εύκολη πρόσβαση στα κυριότερα αξιοθέατα, αλλά και σε όλα τα μέσα μεταφοράς για τα πιο μακρινά αξιοθέατα;
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.884
Likes
26.837
το ξενοδοχειο ειναι μια χαρα,ειναι στην πλατεια Ισπανιας και η σταση
του μετρο ειναι στα 50-100 μετρα
 

dreamtrip

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. sboub σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, είπαμε να κλείσουμε αυτό το ξενοδοχείο γιατί εκτός του ότι είναι πολύ καλό για την τιμή που το βρήκαμε είναι πολύ κοντά σε μετρό , ενώ όσα ψάξαμε στο κέντρο (Plaza Catalunya) ήταν πολύ ακριβά.δεν μας πειράζει να μετακινούμαστε με μετρό συνέχεια. Θα δω εγώ τι άλλες πληροφορίες υπάρχουν στο forum να μην ρωτάω τα ίδια και τα ίδια και καλό μας ταξίδι!!!!
κάτι τελευταίο θέλουμε να πάρουμε κάποιο λεωφορείο να πάμε μονοήμερη στην Ανδόρα, συμφέρει; ευχαριστώ!!!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.240
Μηνύματα
884.599
Μέλη
38.930
Νεότερο μέλος
thanasisgr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom